rzvalex Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Se vinde Land Rover Discovery 2 TD5 2002 - IMPECABIL - 10,500 EUR! 232,000 KM. Cumparata de mine in 2012 la 192,000 km. Preparat complet pentru exepeditii, folosit la vanatoare si pescuit! Reviziile la zi facute anual la Land Atelier si ulterior la Big Range Service. Toate piesele numai originale. Diferential blocabil Central Snorkel OME + 5cm - GTC Amortizor directie OME - GTC Cabestan Tyrex - GTC Cauciucuri BFG A/T - GTC Suspensia spate pneumatica a fost inlocuita cu arcuri lamelare Land Atelier Parbriz incalzit anti-aburire Oglinzi laterale electrice si pliabile Climatronic Incalzire scaune fata - Land Atelier 2 trape Aeroterma si difuzoare aer pentru locurile din spate Kit Lumini Led - Tuff Rock - Big Range Service Webasto - scos din functiune Am placa de ambreiaj Heavy Duty nou nouta - in cutie pentru cumparator Inca un set de jante aliaj originale Land Rover. Pot pune la dispozitie facturile cu tot istoricul de achizitie si upgrade in ultimii ani. Am poze si prezentare de la achizitie in 2012 Terosonata, antifonata interior-exterior, plafonul izolat termic si anti-condens cu folie aluminizata Lista dotari in atasamente Alte detalii la cerere. Masina este in Bucuresti, Sectorul 6. Razvan - 0722545763 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vatafu Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Salutari, mai este valabil anunțul ? cu stimă, Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzvalex Posted October 11, 2023 Author Share Posted October 11, 2023 Da. 0722545763 daca brei sa discutam si sa o vezi. Seara placuta! Da. 0722545763 daca vrei sa discutam si sa o vezi cand doresti. Acum am vazut mesajul, nu stiu ce s-a intamplat pana acum. Seara placuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts