colivaman Postat Martie 15, 2025 Partajează Postat Martie 15, 2025 Salutari! Se pare ca am ajuns la momentul de despartire dupa 7 ani de EXTRAORDINAR. Motivul pentru care m-am hotarat sa-l vand, este ca varsta (familia) se modifica si nu mai ai nevoie de atatea scaune si atata confort. Voi trece la ceva usor si scurt, exact atat cat sa-mi intre vanatul in spate. Masina are multe reparatii, cu exceptia motorului in sine. S-au facut urmatoarele in cei aproape 100 000 km de cand am cumparat-o: schimbat rezervor motorina, schimbat ulei cutia de viteze automata, schimbat suportul de roata rezerva, lantul si intinzatoarele distributie, reconditionat convertizor etc. Lista este cu siguranta mai lunga, da' ma cam lasa memoria legat de acest subiect. Ceea ce am imbunatatit este: suspensie completa Ironman, scut metal de 3 (cred) complet. Am schimbat 2 bari fata (un caprior la 70 km/h si un morman de gheata in parcare) si a trebuit revopsita pe partea stanga din cauza unor crengi mai groase, fara a fi afectata caroseria. Masina merge foarte bine, cu exceptia unei scapari la imbinarea dintre teava ce pleaca de la turbina catre catalizator, care scoate un chitzait. Masina are 5 cauciucuri de iarna (intre 70 si 80%) si 5 cauciucuri MT 60%. Nivelul de echipare este maxim, pentru era respectiva, adica are piele, cam 700W de muzica, i-am pus bluetooth, Superselect si blocant spate etc. Nu are martori aprinsi in bord ( se poate verifica cu un OBD). Masina are 268 000 km facuti de la 178 000 la cat am cumparat-o. Masina este in Timisoara si este inmatriculata in Cehia pe motiv ca acolo, fraierii, n-au impozit auto... In cazul vanzarii, masina se radiaza din Cehia. Exclus vanzarea cu numerele respective! Nu fac schimburi! Pretul este de 10 000 euro. Pentru cei interesati, am si un scurt video cu motorul in functiune. 0733927611 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate