Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plimbare de duminica 14 decembrie 2008

Max

Postări Recomandate

Am iesit azi la o plimbare in zona Baia Sprie, Izvoare si inapoi.

6 masini (care au ramas 5 inca de la primele pante. :grin: Un membru nou cu Daihatsu Feroza cu anvelope de oras. Nu avea nici o sansa asa ca a venit in masina noastra si au lasat masina lui acolo.

Am avut iar noroaie, pante mari, zapada, rasturnari, torlieri, mancarica, palincutza etc... :grin: Chesti esentiale.

Pun mai jos cateva poze:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Plimbare de duminica 14 decembrie 2008

Frumoasa duminica ati avut si frumoase poze ati facut... :bravo

Sa va tina Dumnezeu naravu'

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

O duminica pe cinste,asta inseamna sa fi un impatimit al off road ului ,va invidiez ,eu am stat pe acasa azi . va urez sa fie apa cit mai fierbinte la dus acum si la mai multe iesiri ,urmate de pozele de riguare.o seara frumoasa!

Link spre comentariu

...si eu m-am dus ca fraierul la magazin sa cumpar bara ... altii le gasesc dea-gata pe camp ..!!!!

in jargonul celor de la nissan si al cunoscutilor .... patrolului alb ..i se spune 'porc' .... imaginile imi confirma porecla....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

...si eu m-am dus ca fraierul la magazin sa cumpar bara ... altii le gasesc dea-gata pe camp ..!!!!

in jargonul celor de la nissan si al cunoscutilor .... patrolului alb ..i se spune 'porc' .... imaginile imi confirma porecla....

Bara aia era pe Toyota portocalie dar, lucru englezesc, prinsa in doua suruburi. Atat. Bineinteles ca s-a smuls la prima tragere. :grin:

Link spre comentariu

cum e frate sa cada muntele pe tine...

bravos, sa va fie e bine!

frumos 70-u ala, al cui este?

:h5

70-ul e a unui amic de-al meu. E adusa din Anglia si preparata acolo. Dar a fost facuta de mantuiala. Au trebuit refacute multe chestii, suporti de amortizoare, praguri, acum trebuie si bara fata refacuta, etc...

Apropo, un radiator de incalzire nu are nimeni pentru el?

Link spre comentariu

Vizitator Dr Kafer

Desi sunt nou inca in domeniul acesta, cred ca pot spune ca mult timp nu o sa uit ziua de 14.12.2008. Prima mea zi in care m-am rasturnat de 2 ori :ypu

Link spre comentariu

Ce bine de voi ca aveti muntii linga voi. Daca aveti timp de un traseu va urcati in masina si puteti face un traseu de care doriti : scurt, mediu sau lung. Pe cind noi in afara de dealul de la Valea Calugareasca nu prea avem ceva mai aproape de 3 ore de mers pe sosea. Bravo voua !

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Ce bine de voi ca aveti muntii linga voi. Daca aveti timp de un traseu va urcati in masina si puteti face un traseu de care doriti : scurt, mediu sau lung. Pe cind noi in afara de dealul de la Valea Calugareasca nu prea avem ceva mai aproape de 3 ore de mers pe sosea. Bravo voua !

Valea Calugareasca sau Calugareni? Valea Calugareasca, ce frumos suna !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

:grin: sigur este Calugareni.....

Super frumos intradevar ,sa ai muntele la 30 minute de condus......cel mult.

Sunt individios :ha: :ha: pentru asa ceva m-as muta la Brasov....si este bine pus in planul de atac cincinal :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Felicitari baieti, frumoasa iesire

Am facut si noi ceva mai soft asa pe la muntele rosu ca inca suntem nepregatiti

Faptul ca se misca lucrurile prin mai multe locuri ma bucura foarte mult

Poate cand ne mai pregatim si noi putini masinile facem o reuniune mai numeroasa :Gr :clb

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare