Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intrebare scurta

avolocaru

Postări Recomandate

Re: intrebare scurta

cand se doreste o iesire mai mare cu persoane din diferite parti ale tarii se da anunt. daca e ceva intre prieteni din aceeasi localitate ies si ei fac o nebunie si apoi posteaza pozele.

nici eu nu sant de mult pe forum dar am prins cateva iesiri.

P.S. nu e neaparat sa se intample asa cum am scris eu / :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa faci iesirea si singurel(incalcind prima regula de off-road).Ai ce vedea prin zona ta :h5

Eu am patinat ieri pe la malul marii :ha:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Cred ca asa am sa fac, m-am dus eu asa pe niste dealuri, da singur e cam plictisitor. Am niste amici cu atv-uri poate ma agat de ei la prima tura.

Merci!

Apropo de malul marii, am foast acum vreo 2 ani la mare cu un amic si am bagat Opelu' in nisip. Cred ca am muncit vreo 4-5 ore sa-l scoatem. Si acum mai am nisip pe sub mochete :ha:

Link spre comentariu

eu zic sa nu te duci chiar pe unde merg cei cu ATv-ul....atv-ul trece.....tu ai sanse mari sa ramai....si sa vad eu atv-ul care scoate din namol un Patrol :ha:

iti spun asta ptr ca si eu cu Patraulea am ramas intepenit prin namolul prin care atv-rile au zburat :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Am pus o fotografie care ar vrea sa arate cit este nisipul de inselator...Acum plouase si deoarece era frig se facuse o crusta rezistenta...pina o rupeai...dupa aceea era distractia.Fiind singur am mers soft.Daca ajung pe la HUSI poate dam o tura in zona :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

!!!

Draga domnule Mohaoliver.......te rog insistent sa-mi explici si mie ce fel de post este asta.

Faci caterinca de noi sau doar n-ai aflat inca de faptul ca nu mai exista regula celor 30 de posturi ca sa poti posta la rubrica "vanzari"

Link spre comentariu

!!!

Draga domnule Mohaoliver.......te rog insistent sa-mi explici si mie ce fel de post este asta.

Faci caterinca de noi sau doar n-ai aflat inca de faptul ca nu mai exista regula celor 30 de posturi ca sa poti posta la rubrica "vanzari"

eu ma gandesc ca face misto. si la mine in topicul cu iesiri a vazut o poza cu o vitara x90 si intreaba daca merge RAV-ul :ha: :uameni

Link spre comentariu

Vizitator mohaoliver

"!!!" era o mirare adresata trupei de Aro-isti din Iasi care scot masinile la "arat". greseala mea ca nu am facut specific postul (credeam ca am postat cu "quote"). In ceea ce priveste cele 30 de postari, am peste 120 de posturi pe forum, asa ca nu cred ca ar fi vreo problema sectiunea "vanzari".

Oricum, imi face placere conversatia noastra

Catalin Dascalsu, Suceava

P.S. in ceea ce priveste "RAV-ul" era o remarca rautacioasa din aprtea mea, recunosc (o comparatie cam nefericita intre un x90 su un RAV mai vechi)

Daca am deranjat pe cineva, nu asta a fost intentia, repet

Am sa fiu mult mai specific pe viitor, Bafta si Sarbatori fericite!

Link spre comentariu

In ceea ce priveste cele 30 de postari, am peste 120 de posturi pe forum, asa ca nu cred ca ar fi vreo problema sectiunea "vanzari".

:uameni :ha1 :ha1 :ha1 :bl :tk1 :ha :pt :happy poate este vreo problema cu calculatorul forumului :ha: :ha:

Domnu` Catalin ??ai dat cu bata`n balta. fleosc.!!

Link spre comentariu

"!!!"

P.S. in ceea ce priveste "RAV-ul" era o remarca rautacioasa din aprtea mea,

Am o nelamurire , cum e corect "Dascalsu" sau "Dascalu" ?

Cu "aprtea" e clar...

P.S.Inainte de a posta ai posibilitatea de apasa butonul "previzualizeaza" si de a face eventuale corecturi.

0745634366
Link spre comentariu

Vizitator mohaoliver

da, sunt 118 in loc de 120 - asteptam alte comenatrii decat sa va legati de doua posturi

Asta imi intareste ideea ca sunt oameni de calitate pe acest forum

Bravo voua

Oricum, va urez succes si numai bine (sa fiti sanatosi si sa-mi numarati in continuare postarile.

bafta

Link spre comentariu

Vizitator mohaoliver

"!!!"

Cu "aprtea" e clar...

P.S.Inainte de a posta ai posibilitatea de apasa butonul "previzualizeaza" si de a face eventuale corecturi.

e foarte bine ca le-ai descoperit tu

pe viitor am sa-ti trimit mesajele la corectat si apoi le postez

asta cu voia ta, desigur

bafta

Link spre comentariu

"!!!"

Cu "aprtea" e clar...

e foarte bine ca le-ai descoperit tu

pe viitor am sa-ti trimit mesajele la corectat si apoi le postez

asta cu voia ta, desigur

bafta

Tot nu m-ai lamurit ! "Dascalsu" sau "Dascalu" ?

0745634366
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare