silvik_hhh Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Service 4x4 Pentru ca si eu am fost in situatia multora de aici, cand cautam un service auto bun, cu mecanici care sa-mi inspire incredere si unde sa fiu tratat bine, postez mai jos datele unuia. Nu sunt specializati in 4x4 dar se descurca si acolo. Pana l-am gasit, umblam din service in service si nu eram multumit deloc. Baietii de aici stiu de toate.. mecanica, electrica, testere..etc Au si o tinichigerie.. Si se pricep la orice masina ;) Repara chiar si camioane, autoutilitare. Poate unii dintre voi ati fost deja acolo si stiu ce vorbesc.. Si ce e important.. e si IEFTIN si BUN. Daca ai nevoie de piese, au ei sau le comanda pe loc si ajung imediat. Initial, m-am gandit de 2 ori daca sa-i fac "reclama" sau nu pt ca e posibil ca data viitoare cand ma duc sa fie aglomerat :D ..dar am fost tratat cu mult respect de fiecare data si cred ca merita macar atat.. Patronul e strain dar vorbeste f bine romaneste, cu alta mentalitate.. si sta mereu pe acolo, sa fie totul ok. E si pescar, vanator, ciclist - aviz amatorilor :) Om de nota 10, ai ce vorbi cu el. Are si un pajero lung din 85 reconditionat, de vanzare. Nu stiu daca am voie sa trec toate detaliile dar daca ceva este in plus, rog moderatorii sa modifice. Eu doar vreau sa fac un bine membrilor de aici si celor cu service-ul.. Adresa: Calea Grivitei 371, sector 1, Bucuresti - intre clinica MedLife si RAR, e o pizzerie la poarta si o statie GPL in curte. Cum intri, faci imediat stanga pe dupa pizzerie si gata. Tel: 021 224 6392, 0722 245 096 (patron), 0726 711 284 Service-ul se numeste Avantaj Med. Pe un alt forum (de pescuit) patronul chiar da raspunsuri oricui intreaba ceva.. daca va intereseaza. S-auzim de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoran Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Service 4x4 salut pe cineva din nord (baia mare) caci bucurestul e cam departe, nu stiti cumva mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Service 4x4 salut pe cineva din nord (baia mare) caci bucurestul e cam departe, nu stiti cumva mersi Ce ai nevoie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoran Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: Service 4x4 Ce ai nevoie? de niste nr de tel (am un santana din 93, i-as face o revizie mai ales la partea mecanica inaintevsa-l noroiesc) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Service 4x4 de niste nr de tel (am un santana din 93, i-as face o revizie mai ales la partea mecanica inaintevsa-l noroiesc) 0756162899 - H&R Motors Baia Mare Tocmai au facut o revizie adevarata dintr-un capat in altul la un Santana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
al_eugen Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Service 4x4 Exista undeva pe Delea Veche,pe partea dreapta,spre centru,un mic garaj unde am vazut o mare aglomerare de jeep-uri,ceea ce ma face sa cred ca e Service specializat.De cate ori am trecut pe acolo,sub nici o forma nu am gasit loc de parcare,nici aproape nici departe...Stie cineva ce se intampla pe acolo,sa-mi dea ceva relatii?Sunt baieti de la noi de pe forum..? A mai aflat cineva ceva de acest service? in fata sunt vreo 3 nissan patrol in diverse stadii, unul tocmai ce se inalta saptamana trecuta (fata era facuta si spatele nu, statea ca avionu' la decolare:grin:) Multumesc! Mitsubishi Outlander 2.2D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoran Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Service 4x4 0756162899 - H&R Motors Baia Mare Tocmai au facut o revizie adevarata dintr-un capat in altul la un Santana. mersi fain o sa sun numai sa se incalzeasca un pic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mk2 Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Service 4x4 servus la toata lumea. dar in iasi....sau prin vecinatati?...stie cineva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Service 4x4 cam putine service-uri la sutele de masini de pe acest forum. cred ca e ca la pescuit, daca dai de un loc bun, nu zici la nimeni, ca sa nu se aglomereze:uameni. eu am fost cu G-ul in 3 locuri din Bucuresti: 1. Traco Service. baieti faini. am pus acolo amortizoare si arcuri, am schimbat bara de directie, cauciucuri frumoase si cam atat. mie mi-au zis ca nu se prea baga la mecanica, aveau destula treaba cu "toaletarile". una peste alta mi s-au parut foarte de treaba si ok. la preturi nu ma pricep, am mers tintit in urma unei recomandari, deci nu am facut comparatii. 2. apoi am ajuns la un baiat Laurentiu, undeva in Tei. muncitor, saritor, mi s-a parut si el ok, am schimbat bujii, fise si alte chestii mai mici, nu mai tin minte exact. 3. acum sunt cu el in service la Master Tuner, unde mi se pare cam industrie. nici atitudinea nu ma multumeste, dar astept finalul ca sa-mi fac o parere exacta. aici am masina de 3 luni pentru o rectificare de chiulasa. ce nu mi-a placut, pe rand: depasirea cu mult a termenului (trebuia sa fie gata la sfarsitul lunii ianuarie), depasirea cu mult a sumei prognozate si atitudinea generala. dar, cum spuneam, astept sa termin cu totul si sa-mi fac o parere generala. am plecat cu ea sambata si a trebuit sa ma intorc pentru chestiuni minore, dar m-a enervat ideea ca dupa 3 luni si 4,400 ron nu au facut o tura serioasa cu masina ca sa prevada aceste mici chestiuni. una peste alta eu am asteptari probabil prea mari de la niste oameni care nu duc lipsa de clienti, deci de ce sa-si bata capul? ce risca ei? sa nu mai mergi la ei? ajungi in alta parte unde esti tratat identic. plus ca sunt altii, mereu altii, care vor merge acolo. service-urile auto din bucuresti sunt ca vama veche:x desi ai hotarat ca nu mai mergi, ca s-a stricat, ca e mai bine in alta parte, constati ca lor le merge si mai bine de cand nu mai mergi tu, parca in ciuda. criza e doar in capul nostru, al soferilor, adica e criza de nervi. la ei e super full, eu am ramas socat de cati clienti sunt. ps: inainte de master tuner m-am dus la mercedes la reprezentanta cu problema mea de compresie. mi-au spus ca au avut 2 computere pentru motorul de 280, unul s-a stricat si pe unul l-au vandut, deci nu se baga. cine stie bancul cu bilele intelege:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Service 4x4 se pare ca toata lumea si-a gasit service-ul mult visat:br. eu inca mai caut. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 (editat) Re: Service 4x4 Incerc sa fac si eu o lista cu atelierele auto din Bucuresti care au tangenta cu 4x4 si nu in ultimul rand cu acest hobby: Multumesc si felicitari pentru initiativa! Personal chiar eram in cautarea unei locatii mai apropiate de casa si vad aici ca sunt chiar doua... ramane sa vad daca vreunul din ele e de acord sa se ocupe nitzel si de fieru' meu. Totodata sunt in cautarea unei firme care se ocupa de curatat interior(nu spalatorii auto, caut ceva mai profi). Stie cineva ceva in sensul asta? Editat Iulie 17, 2011 de teddybear erori scriere It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 (editat) Re: Service 4x4 * mesaj sters de administrator Sal Yonutz. nu pot decat sa laud initiativa te de a face acest tutorial. Totusi cred ca treaba poate fi completa numai in situatia cand precizezi si care din atelierele mentionate de tine sunt AUTORIZATE RAR ( si pe ce model de masina). De ce spun asta? Pt ca a obtine anual acea autorizatie, inseamna sa parcurgi niste etape de verificare si certificare a serviciilor oferite. Bineinteles ca chestia asta nu este garantia 100%ca lucrurile se vor desfasura cum trebuie, dar , cel putin, clientul are si parghia de a apela la organele in drept pt remedierea unei situatii paguboase pt dansul, pricinuite din vina service-ului . In plus, pt client, apelarea la serviciile unei firme autorizate inseamna si posibilitatea pe care acesta legal o are , de a beneficia de conditiile de garantie a reparatiei facute -manopera si piese ( conform legii) , garantia netransformandu-se intr-o negociere cu meseriasul sau mai bine zis intr-o chestie strict la latitudinea meseriasului Oricum , orice client trebuie sa stie ca poate verifica el singur starea autorizarii atelierului la care isi repara masina, cautand pe www.rarom.ro . E strict opinia mea. Editat Iulie 18, 2011 de Max ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Service 4x4 Salut Luigi, Nu e initiativa mea ( a deschis topicul un coleg acum ceva timp). Eu doar am pus acolo informatia ptr interesati. De mentionat este ca am scris acolo "ateliere" si nu "service" ... tocmai ptr a preveni orice neintelegere care ar putea aparea ulterior. Am mai scris ca Club4x4 nu garanteaza ptr niciunul ...si ca postul meu e pur informativ si atat. Nu contest ce spui matale ca in mare masura ai foarte mare dreptate. Pe de alta parte ...nu cred ca vreun atelier, magazin sau service din Romania vinde la ora actuala vreun accesoriu tipic de offroad agreat la/de RAR. :wink: Chiar daca service-ul respectiv e agreat de RAR ca si service de monomarca/multimarca. Sa avem spor, timp si racoare sa putem lucra la fieratanii ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Service 4x4 Salut Luigi, Nu contest ce spui matale ca in mare masura ai foarte mare dreptate. Pe de alta parte ...nu cred ca vreun atelier, magazin sau service din Romania vinde la ora actuala vreun accesoriu tipic de offroad agreat la/de RAR. :wink: Chiar daca service-ul respectiv e agreat de RAR ca si service de monomarca/multimarca. Sa avem spor, timp si racoare sa putem lucra la fieratanii ... :ha: Boierule, aici te cam inseli:old. Ar trebui totusi sa studiezi un pic problema inainte de a baga sub aceeasi umbrela si service-urile autorizate si atelierele de pe groapa si meseriasii de la coltul strazii. De fapt neautorizatii se impart in doua categorii: Unii care au dat de dracu si altii care urmeaza sa dea de dracu! Ex. Atelier de pe Uverturii - militari, a facut sch de placute de frana la o masina , dupa care, clientul, la 2 ore dupa, in drum spre mare, a facut accident si a omorat un om. Clientul spune ca nu i-au mai tinut franele si i-a bagat la inaintare pe meseriasi care vor intra parte la omor din culpa........ Revin, initiativa e laudabila:br............dar perfectibila. PS. Eu nu am probleme cu caldura, am AC in service si sunt cu factura de curent la zi !:ap ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Service 4x4 Ptr ca nu vreau sa intru in polemica (dovada fac precizarile mele "informativ")... am facut precizarea cu RAR-ul acolo. :h5 Totusi as fi curios sa vad si eu un front bumber sau rear bumper dasta custom de offroad...autorizat de RAR ... Si sa-ti expun urmatoarea tema de casa: Service autorizat RAR vinzi o bara fata de fier la o masina care participa intr-un accident si prin agresivitatea formei ei omoara un nene din cealalta masina partasa la acel accident ... Presupunem ca persoana din vina caruia se produce accidentului e cel cu masina din care face parte victima decedata. Crezi ca autorizarea RAR a service-ul va avea vreun cuvant de spus in cele ce vor urma? Cu lucrarile pe frane si directie in toate cazurile am fost ptr alegerea unui atelier cu experienta si cu state vechi in domeniu (nu neaparat autorizat). La un mastodont de 3to pe strada nu prea iti vine sa te joci cu cele doua ... Dar boierule stii cum stau lucrurile in realitate: clientii isi aleg singuri furnizorii... Existenta furnizorilor de produse si servicii pe piata este foarte tare conditionata de seriozitate, profesionalism si nu in ultimul timp si de aspectul "material". Ca si forum de hobby eu zic ca e corect si frumos sa pomenim de existenta celor pe care ii stim ca se ocupa cu asta si cu care am avut experiente reusite ...:wink: Eu incerc sa invat sa-mi fac singur fierataniile. Cel putin unde ma pricep... Unde nu ...sun un prieten (multam ptr sfaturi si consiliere din partea ta :grin:) ... iau un manual, lecturez la o berica la umbra, mai strang un surub, mai pun o saiba si daca nu razbesc ...chem un prieten sa strangem surubu amandoi ... Iar cu A/C-ul: lucrez in "openspace" sub cerul liber ... seara si noaptea la reflector ...ma simt cel mai bine ... :grin: Si nu o sa vina vreodata RAR-ul sa ma amendeze ca imi surubaresc singur cazanele ...la mine in curte! :grin: Asta ptr mine inseamna hobby. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Service 4x4 Ce bine ca din discutiile astea dintre boierii cei mari mai aflam si noi una-alta. Foarte buna lista dar si precizarile de ambele parti !!! Revenind eu as vrea sa nu recomand un service, de fapt le-am si zis ca o sa fac tot posibilul sa nu-i recomand la nimeni. Dar, oricine e liber sa nu tina seama de opinia mea. Este vorba se Atelierul(Service-ul) Olimpik Intertrade SRL Sos. Giurgiului Nr. 2. --NU RECOMAND !!! -- Cine doreste sa expun experienta o fac , pe scurte am scapat sa nu imi ia masina foc de la scurgeri importante de combustibil (benzina). XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 (editat) Re: Service 4x4 draga Yonutz. Topicul a fost inceput din dorinta ta de a satisface cerintele clientilor. Eu, ca unul care are de mai bine de 18 ani service auto, consider ca primul pas in ati respecta clientii este sa faci auditarea RAR, care consta in a prezenta documentatia tehnica ce o ai pt marca respectiva si a avea o cheie dinamometrica, un subler si un manometru de umflat roti . O fi asa greu? Al doilea pas ar fi sa oferi omului garantie la lucrare. In conditiile in care nu esti autorizat RAR nici un furnizor nu iti accepta retur vreun amortizor, pivot, bieleta, rulment etc... Deci garantia pe car o ofera "atelierul" e pur verbala, el nefiind acoperit de furnizor. De aici sigur iese caraiala cu clientul.... Da, e mai simplu sa lucrezi cu gardu inalt, daca vine RAR-ul te doare in fund, OPC-ul ce treaba sa aibe cu mine la mine in curte? Primaria sa-si vada de treaba ei.....Mediul nu stie unde arunc eu uleiul si filtrele uzate etc, etc..... In plus, pot sa fac pret de ieftineala (piese vai mortii lor) ca nu mi-ar fi frica de treaba cu garantia si in plus nici cu plata vreunui impozit nu m-as stresa. Dar toate aste institutii sunt parghii in mana clientului , la care , acei ce solicita asemenea servicii la asemenea "ateliere" trebuie sa stie ca renunta posibilitatea oricaror pretentii justificate ulterioare. Pana la urma , treaba cu service-ul e ca treaba cu femeile. unii prefera sa aibe pasarica cu acte acasa (treaba sigura dar costisitoare) altii prefera boarfele ce fac trotuarul (treaba ieftina, facila dar cu mari riscuri)...... Fiecare gaura cu clientii ei ! E clar ca exista piata pt ambele citesc cu aviditate topicurile privind prestatiile din domeniu, sunt unele probleme pe care le constientizez citind opiniile celor ce sunt clienti, pe care si eu ar trebui sa am grija la mine in atelier. Mi-am exprimat numai un punct de vedere, nu doresc sa deranjez colegii de breasla (autorizati sau nu) care in marea lor majoritate sunt niste oameni foarte ok. Ar trebui totusi sa faci precizarile de rigoare in lista pe care ai publicat-o, asa ar fi corect, asta pt ca omul trebuie sa stie pe mana cui isi lasa acaretul mai ales daca isi ia si familia in masina, din cand in cand. Editat Iulie 17, 2011 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 (editat) Re: Service 4x4 Sunt foarte de acord cu Luigi; suntem o mana de oameni / service-uri care prestam in domeniul 4x4 si ne cam stim intre noi. Periodic mai apare cate cineva, si tot periodic mai dispare altcineva...cine este serios ramane cine nu dispare... Ce ma deranjeaza in schimb pe mine este faptul ca forumul permite oricui sa vanda produse pe forum fara a se face minime verificari daca persoana respectiva este corecta, are intradevar firma si ofera garantie produselor. O sa mi se raspunda ca asta este o treaba strict intre vanzatorul respectiv si cumparator si ca nu este treaba forumului sau a moderatorilor sa faca anchete daca X sau Y este corect. Totusi, este o situatie foarte deranjanta pentru cei care avem un renume castigat in timp sa vedem ca persoane care nu au nici firma, nici magazin, nici atelier si mai ales nu au pricepere si sunt cunoscute ca fiind relativ dubioase sa poata pacali fara stres utilizatorii de forum. Sustin cu tarie ca ar trebui ca fiecare Vanzator autorizat sa-si faca o prezentare a sa si a afacerii sale astfel incat sa se stie de catre toata lumea cine este si ce produse vinde. Daca este persoana fizica, trebuie sa stim totusi mai mult decat un username. Este cred logic sa stim de la cine cumparam, mai ales cand respectivul publica topic peste topic cum ca este importator si distribuitor de aproape toate accesoriile off-road posibile. Daca este asa...Bravo, dar daca este doar o minciuna? Toata lumea face promotii dar fara sa stim pretul de lista...toata lumea da mai nou preturi doar pe PM, vezi Doamne sa nu-i sufle altcineva clientul cu un pret mai mic dat tot pe PM...este o sarabanda a promotiilor si a promisiunilor fara acoperire. Ar trebui sa avem o discutie publica in care sa se hotarasca conditii minime de indeplinit ca sa poti fi Vanzator autorizat pe Forum...Este o postura asumata de a fi Vanzator autorizat si trebuie sa fim toti constienti ca trebuie sa avem transparenta; este in interesul tuturor utilizatorilor de forum sa stie ca denumirea Vanzator autorizat este in sine o garantie a seriozitatii acestuia, iar situatii de tepe, neseriozitate, minciuna sa fie semnalate si contabilizate de catre moderatori. Se poate face o comisie de moderatori care sa urmareasca acest aspect si sa-i puna in vedere celui in cauza ca este monitorizat. Se poate gasi o formula care sa functioneze... Pledez pentru o transparenta mai mare si o toleranta zero pentru tepari... Editat Iulie 17, 2011 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Service 4x4 In primul rand, aceasta discutie am mutat-o din sectiunea tehnica in sectiunea de discutii diverse pentru ca aici ii este locul. Am stat mult si am scris un raspuns lung si complex la "propunerile" voastre dar pana la urma m-am cenzurat singur si am sters aproape totul. Las totusi urmatoarele. Acest forum nu este construit ca sa serveasca interesele vreunui comerciant prin datul la gioale concurentei. Nu suntem nici SRI, nici jandarmi, nici procuror si nici judecatori ca sa stabilim noi ce si cum sa isi faca fiecare afacerile indiferent daca sunt mai mari sau mai mici. Toti cei care au bannere pe forum si statut de Vanzator Autorizat sunt persoane juridice lucru certificat de contractele si facturile emise catre ei. Nu am mai dat nimanui statut de Vanzator Autorizat decat posesorilor de bannere. Ceilalti VA fara bannere mai stau pana la expirarea contractelor. Contractele lor nu se mai prelungesc. Am avut si o discutie cu Yonutz legata de lista service-urilor si atelierelor cu specific 4x4 in sensul ca a facut o prostie afisand lista respectiva deoarece lumea poate conisdera ca noi recomandam respectivele ateliere, ca garantam pentru seriozitatea lor, etc... NU GARANTAM NIMIC PENTRU NIMENI! In lista initiala postata de Yonutz era trecut si un comerciant care a dat tzeapa acestui forum. Cum naiba sa il recomandam membrilor forumului? Domnilor comercianti, stabiliti reguli, faceti comisii si urmariti oamenii la voi ograda nu la altii. Pe moderatorilor pot doar sa ii rog ca sa rezolve anumite probleme care tin de forum si nu sa faca actiuni de protectie a un comerciant sau altul. Eu inchei aceasta discutie aici. Daca mai aveti propuneri si sugestii legate de functionarea acestui forum, le astept pe PM sau pe email admin@club4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Service 4x4 sal Max 1. nu este vb de a face curatenie in ograda ta, ci mai degraba in a lamuri "clientii" tai=forumisti, de situatia reala. Posturile mele nu sunt decat precizari legislative. Asta nu cred ca poate sa te supere. Pana la urma, asta este club4x4 si nu teapa4x4......nu? 2. cine a citit, cred eu ca a si inteles cam cum sta situatia...... Respect! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 (editat) Re: Service 4x4 sal Max 1. nu este vb de a face curatenie in ograda ta, ci mai degraba in a lamuri "clientii" tai=forumisti, de situatia reala. Posturile mele nu sunt decat precizari legislative. Asta nu cred ca poate sa te supere. Pana la urma, asta este club4x4 si nu teapa4x4......nu? 2. cine a citit, cred eu ca a si inteles cam cum sta situatia...... Respect! Salut Luigi, Faci o mare si importanta confuzie."Clientii" mei nu sunt forumistii ci comerciantii care au solicitat reclama pe acest forum. Forumistii (ma rog, unii dintre ei) sunt clientii vostri. Atat eu cat si voi, avem dreptul de a ne selecta clientii dupa criteriile pe care le consideram in regula. Eu nu pot sa intervin in firma ta si sa iti impun criterii de genul " La x sa nu ii faci masina ca e cocalar, Pe Y urmareste-l ca sa nu fure din masinile clientilor, lui Z nu ii repara masina ca are buletinul expirat" etc... Sunt clientii tai si tu faci regulile legate de ei. Eu am impus demult niste criterii legate de reclama de pe forum. Unul dintre ele a fost ca reclamele de pe forum sa aiba legatura cu domeniul forumului. Am pierdut niste bani deoarece am avut solicitari de reclama din diverse domenii gen telefonie, constructii si altele. E un user aici de pe forum care mi-a solicitat banner de reclama legat de ceva imobiliare si l-am refuzat. M-a luat la intrebari ca de ce, banii lui nu sunt buni? E aici userul si poate sa confirme asta daca vrea. Tot in acest context am dat jos bannerele Google, bannerele ARBO (agentie de publicitate cu care am contract pe termen lung si care s-ar putea sa imi solicite daune din cauza asta). Se pare ca toate aceste nu ajung pentru unii. Voi doriti sa stabilesc criterii pe care doar voi sa le indepliniti. Tu ai dreptate in felul tau, adica esti deranjat ca altii nu au autorizatii, nu au un anumit standard la care tu ai ajuns etc, dar sunt pe piata. Ideea e ca nu eu trebuie sa fac separarea intre voi ci tu trebuie sa te remarci prin atuurile tale in cadrul reclamei. Pana la urma avem o lista cu VA considerati tzepari? Dar dovediti a fi tzepari nu chestii de genul "mi-a spus mie cineva..." Cineva zicea despre un VA intr-o alta discutie, ca marfa pe care o vinde e dubioasa si ca nu da factura. Eu personal am cumparat anvelope de peste 130 de milioane de lei vechi de la respectivul. Marfa a fost super ok si am primit factura si garantie pentru absolut tot. De aceea spun ca, daca afirmi ceva grav, trebuie sa vi si cu argumente solide. Editat Iulie 18, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Service 4x4 1. Eu nu stabilesc nici o regula pe acest forum. Esti obsedat de asta. 2. Nu vad de ce te deranjeaza faptul ca atentionez forumistii ca muuulte din atelierele auto SUNT IN AFARA LEGII. Adica acolo legea ( de protectie a consumatorului, de oferire a garantiei, de control periodic a capabilitatii tehnice a atelierului) NU SE APLICA, pt ca aceste ateliere NU EXISTA ca persoane juridice. Daca iti zboara o roata si iti faci masina praf ,nici nu ai pe cine, legal, sa tragi la raspundere !!!! 3. Apreciez in mod deosebit efortul tau de continua profesionalizare a acestui spatiu virtual ( prin refuzul banilor de la firmele imobiliare si poate a altor contracte rentabile) dar chestia asta cu faptul ce ne tragi de urechi (pe mine si pe GTC singurii autorizati) pt o lista de doi lei, zau ca mi se pare deplasat si se bate cap in cap cu interesul tau declarat privind profesionalizarea forumului. Eu unul doresc sa inchei discutia publica aici. Daca crezi ca este necesar sa mai schimbam impresii pe aceasta tema, putem folosi celalalte canale de comunicatie. Multam ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Service 4x4 1. Eu nu stabilesc nici o regula pe acest forum. Esti obsedat de asta. Discutia asta era in contextul altora de mai sus in care se scrie ca sa se faca dezbateri publice care sa stabileasca criteriile pt acceptarea unui Vanator Autorizat pe forum. Intradevar, e o obsesie de-a mea legata de stabilirea acestor criterii. Eu stabilesc pe cine accept si pe cine nu aici pe forum. 2. Nu vad de ce te deranjeaza faptul ca atentionez forumistii ca muuulte din atelierele auto SUNT IN AFARA LEGII. Adica acolo legea ( de protectie a consumatorului, de oferire a garantiei, de control periodic a capabilitatii tehnice a atelierului) NU SE APLICA, pt ca aceste ateliere NU EXISTA ca persoane juridice. Daca iti zboara o roata si iti faci masina praf ,nici nu ai pe cine, legal, sa tragi la raspundere !!!! Nu m-a deranjat niciodata treaba asta. E absolut ok, e dreptul tau sa faci asta. Eu m-am legat de ce am scris mai sus referitor la criteriile dupa care se stabilesc VanzatoriiAutorizati. 3. Apreciez in mod deosebit efortul tau de continua profesionalizare a acestui spatiu virtual ( prin refuzul banilor de la firmele imobiliare si poate a altor contracte rentabile) dar chestia asta cu faptul ce ne tragi de urechi (pe mine si pe GTC singurii autorizati) pt o lista de doi lei, zau ca mi se pare deplasat si se bate cap in cap cu interesul tau declarat privind profesionalizarea forumului. Da, lista este de doi lei si nu avea ce cauta aici. I-am spus asta foarte clar lui Yonutz. Justificarea lui a fost ca vroia sa vina in ajutorul forumistilor, lucru cu care nu sunt de acord. Ajutorul pe care trebuie sa il dea forumul il reprezinta informatiile din zona tehnica sau alte sectiuni dupa caz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Service 4x4 Prea multe discutii ptr nimic. Nimic ce nu va sta in calea motivului care ne leaga aici ...hobbyul. Sugerez sa cititi topicul asta si cu cateva pagini inapoi si sa-l stergeti dupa aia. :wink: Respect ptr toti. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Service 4x4 Max, dezbatere publica are intradevar o conotatie prea larga; am gandit ca ne-am putea strange cei cu interes comercial in promovarea 4x4 cu tine si moderatorii forumului pentru a ne sfatui si a asculta toate opiniile, urmand ca tu sa tragi o concluzie finala; faptul ca te bati cu pumnii in piept ca faci ce vrei cu forumul si nu asculti de nimeni este, cred eu, exagerat. Pana la urma dorinta mea exprimata mai sus a fost nu sa se faca ce vreau eu ci sa incercam sa asiguram o transparenta / credibilitate mai mare forumului. Si DA, afirm ca trebuie sa avem o concurenta la vedere si clientul sa aleaga cei mai bine pentru el...nu vad de ce sa nu avem fiecare Vanzator autorizat o prezentare a noastra si a afacerii...este intradevar ciudat sa vad un VA care are doar username, un baner care duce la un site in constructie si care nu are alte elemente de identificare decat un mail care te duce la o firma de IT ?!?...pe de alta parte se da drept mare importator si distribuitor. Cu riscul de a fi atacat din nou vehement de persoana respectiva am dat exemplul acesta ca sa demonstrez exact ce vroiam sa spun: daca nu are nimic de ascuns de ce nu iese la lumina asa cum l-am mai invitat o data? Poate o sa vreau si eu sa colaborez cu el...dar deocamdata nu stiu despre el decat ca umfla multe baloane ca sa-si faca imagine fara acoperire. Foarte buna decizia ta de a limita statutul de Vanzator autorizat doar pentru cei care platesc banere; ceilalti vor fi liberi sa vanda in sectiunea de Mica Publicitate si astfel se va face o demarcare clara si nu vor mai fi confuzii. Suntem de acord cred ca exista o schimbare in bine a imaginii forumului si ma bucur sa nu mai vad reclame pentru slabit; cu cat mai multi vor avea reclama PLATITA cu atat mai bine. In asteptarea unei replici dure...intreb si eu retoric? Cui ma pot plange de concurenta neloiala pe forum? Daca am avea reguli gandite si acceptate de catre toti cei vizati mai sus nu am mai avea (vorbesc in numele a 4 vanzatori autorizati) de ce sa ne suparam. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate