Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Service 4x4

vlady

Postări Recomandate

Re: Service 4x4

sal - 0722368846 - Cristi Badea il cheama. Stie Galloperul perfect le repara si le intretine pe ale noastre. Suna-l si stabileste cu el.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 99
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Salutare inviu un pic postul asta vad ca nu a mai zis nimeni nimic de mult.Deci vreau si eu un service sau un meserias sau un pasionat de mecanica care sa fie disponibil sambata (va intrebati de ce sambata :pentru ca in cursul saptamanii plec la 8 la munca si vin seara la 7 ).Sau ma rog las masina seara si o iau a 2-a zi seara.Nu am cine stie ce de reperat doar o pompa de injectie care merge bine dar care pierde motorina pe colo pe colo.Nu ma deranjeaza rau masina merge mie frica doar sa nu iau dracu foc.

Va multumesc si astept sa vad care se ofera pe baniu bineinteles.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

In Constanta este cineva care stie ce face? Ma refer la reparatii? Am un terrano 2 din 2002 si am ceva batai pe spate si se franeaza rotile pe spate aiurea insotite de un zgomot de trosnitura. Eu la prima vedere as zice ca de la saboti ar fi ceva ca atunci cand se franeaza frana de mana este foarte moale si nu opune rezistenta aproape deloc si as vrea sa stiu daca in Constanta este cineva pe care il puteti recomanda ca de reprezentante sunt satul.....multumesc anticipat.

nissan terrano 2, 5 usi, 2002, 2,7 tdi.
Link spre comentariu

In Constanta este cineva care stie ce face? Ma refer la reparatii? Am un terrano 2 din 2002 si am ceva batai pe spate si se franeaza rotile pe spate aiurea insotite de un zgomot de trosnitura. Eu la prima vedere as zice ca de la saboti ar fi ceva ca atunci cand se franeaza frana de mana este foarte moale si nu opune rezistenta aproape deloc si as vrea sa stiu daca in Constanta este cineva pe care il puteti recomanda ca de reprezentante sunt satul.....multumesc anticipat.

...DA.... iei legatura cu Asfalttango si daca nu te rezolva el, ti-l pune pe platforma si aduce in Bucuresti :)

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Ma puteti ajuta sa gasesc un mecanic in Bucuresti sau pe langa care sa imi poata face o revizie(schimbat consumabile etc.) si sa se mai uite la cateva probleme? Si un magazin de unde sa cumpar cele necesare pentru revizie?

Masina este un Mitsu Pajero 1996.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

@andrei.mihailov: de Romcardan a-ti auzit.... costa 450 ron un cardan nou nout, ecjilibrat si in mintile lui...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Salut,

un mecanic bun pentru Pajero-ul meu gasim prin Bucuresti zona Colentina ? sau pe undeva prin apropiere ? (de preferat sa nu aiba program fix...sa pot sa las masina dupa ora 19....)

Multumesc anticipat

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

Daca reusiti sa puneti pe acest topic mai multe informatii utile decat discutii sterile, putem face acest topic STICKY la sectiunea Mecanica si toata lumea va putea gasi rapid aici o recomandare pertinenta.....:grin:

Link spre comentariu

Exista undeva pe Delea Veche,pe partea dreapta,spre centru,un mic garaj unde am vazut o mare aglomerare de jeep-uri,ceea ce ma face sa cred ca e Service specializat.De cate ori am trecut pe acolo,sub nici o forma nu am gasit loc de parcare,nici aproape nici departe...Stie cineva ce se intampla pe acolo,sa-mi dea ceva relatii?Sunt baieti de la noi de pe forum..?

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

Nu cumva e vorba de service-ul de pe str.Vulturilor ?

Ala e un service specializat pe ATV-uri si se pare ca mai prepara si 4x4.......eu am fost acolo in incercarea de a-mi face niste scuturi, dar cand i-am intrebat s-au uitat la mine ca "curca-n lemne"......

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=40717

Link spre comentariu

Salut,

un mecanic bun pentru Pajero-ul meu gasim prin Bucuresti zona Colentina ? sau pe undeva prin apropiere ? (de preferat sa nu aiba program fix...sa pot sa las masina dupa ora 19....)

Multumesc anticipat

Este un mecanic bun in zona (Voluntari).0722 633 591 Paul.

Link spre comentariu

Propun un post cu o lista a service-urillor agreate de forum si ce face fiecare.

Cred ca este util pentru toata lumea. Eventual adresa completa si numerele de contact.

Sunt destui ca mine care au probleme si nu stiu unde sa mearga.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

@baghy,ai dreptate sie eu am mereu probleme cu service-urile ma duc la unul teapa,nu ma mai duc si schimb cu altul din nou teapa si tot asa,isi bat alti joc de masina si de banii mei,eu nu inteleg,criza nu este si pt service-uri sa mai cerne dintre ei :pr"ca sunt multi ai dreaku si nau nici-o boala" ca la mine in bransa numai jale si lacrimi

si eu sustin creare unui toppic pe aceasta tema

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Exista undeva pe Delea Veche,pe partea dreapta,spre centru,un mic garaj unde am vazut o mare aglomerare de jeep-uri,ceea ce ma face sa cred ca e Service specializat.De cate ori am trecut pe acolo,sub nici o forma nu am gasit loc de parcare,nici aproape nici departe...Stie cineva ce se intampla pe acolo,sa-mi dea ceva relatii?Sunt baieti de la noi de pe forum..?

Salut! Stiu eu foarte bine ce se intampla... E un service pe care il recomand cu caldura. Merg acolo de 3 ani, patronul(Edy) este un baiat care are cont pe forum, dar nu prea intra. Se pricep la 4x4 (doar are si el) si are preturi decente si acces la piese(se livreaza piesele direct la service). Recomand, sper sa nu supar pe cineva!:grin:

PS: daca vrei, iti dau numar de telefon de acolo!

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

am si eu de inpartasit citeva experiente,prima este la jeep comservice unde inafara de ce tine de trenul de rulare si consumabile unde sunt 2 baieti care pare ca sunt platiti la procentaj restul nu stiu cita meserie cunosc dar oricum nu te baga in seama nici daca ai bagi tu,de cite ori va veti duce acolo socotiti prima zi pierduta,seful de service d-nul george este un tip care se pricepe dar nu prea are tragere de inima aparte faptul ca el apare intotdeauna la ora prinzului iar nimini nu misca un pai pina nu vine el,mie mia trebuit 1zi jumate ca sa dea 2 ciocane in starter sa imi spuna ca ala e de vina si toata treaba a durat 3zile,pe partea de electrica nu va duceti cu masini sub 20000€ pt ca electricianul nu va baga in seama,nu am avut placerea sa ma lamuresc de calitatile lui ingineresti pt ca masina mea nu se incadreaza in standardele domniei sale este un tip foarte plin de el si poate daca i se face mila de tine te va baga el in seama pt ca daca il bagi tu se va enerva si ai stricti toata ziua care oricum se pare ca asa vine cu ea de acasa:uameni,am schimbat la ei o incuietoare la o portiera care ramasese blocata si acum se blocheaza doar citeodata deci :tk,preturile sunt mari dar au avantajul ca au pe stoc aproape orice pt jeep deci nu astepti pt piese,fetele de la birou sunt amabile si iti ofera o cafea si tot ce tine de ele se rozolva fara probleme si in scurt timp,am schimbat la ei crucile la planetarele pe fata si de aceasta operatiune sa ocupat cei doi tipi de care am pomenit la inceput,lucrarea a fost facuta fara sa astept,in cel mai scurt timp si de calitate:br.

a urmat apoi transcarpat 4x4 in aproprierea jeep comservice,aici tipi acestia au in curte numai masini preparate off road,din ce am vazut cu ochiul liber par ca se pricep si sunt pasionati de off road doar ca de cite ori am trecut pe la ei masinile la care se lucrau erau numai berline de strada,am vazut ca vind si accesorii off road dar la capitolul piese nu au nimic pe stoc cel putin pt jeep si la orice magazin din coltul strazii le procura mai repede ca la ei,in schimb sunt parolisti,lucreaza bine si preturile sunt acceptabile(nu ieftine),recomand dar duceti-va cu piesa in mina pt ca altfel dureaza pina o procura ei.

cam la atit se rezuma experienta mea cu service-urile 4x4.

ma mai duc la un service mic de cartier(berceni)unde exista niste baieti tineri si de treaba care fac treaba buna doar ca nu sunt specializati in 4x4 dar inafara de ce tine strict de 4x4 restul rezolva tot,preturi bune la manopera,piese au tot ce vrei si la ei comanda tine citeva ore nu zile ca la altii zile,pe mine sabotii pe spate la un xj ma costat cu totul 350ron si a mai facut si citeva reparatii pe acolo pt ca era totul blocat gripat pe care altii nu le-ar fi facut ci ar fi schimbat totul nou.

cam astea ar fi experientele mele in service-urile 4x4 si datorita faptului ca sunt propritar de jeep de nic 1an.

Link spre comentariu

Service Aviatorilor Piata Victoriei

Nu sunt specializati in 4x4 dar se baga la orice masina si fac treaba buna mai ales pe parte de motor.

Detalii PM.

"Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil.

Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile.

Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor"

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

buna ziua.

scuze daca sunt putin off toppic dar doresc citeva informatii despre seriozitatea acestui atelier http://www.reparatii-radiatoare-auto.ro/index.html sau dac imi puteti recomanda un atelier pt confectionarea sau reparatia unui vas de expansiune in bucuresti sau inprejurimi.

va multumesc

Link spre comentariu

salutare..... cu confectionarea de radiatoare normale sau custom...te pot ajuta eu....vasul de expansiune banuiesc ca este din plastic..

daca e asa mai bine il inlocuiesti second hand sau nou...in functie de buget

Link spre comentariu

buna ziua.

scuze daca sunt putin off toppic dar doresc citeva informatii despre seriozitatea acestui atelier http://www.reparatii-radiatoare-auto.ro/index.html sau dac imi puteti recomanda un atelier pt confectionarea sau reparatia unui vas de expansiune in bucuresti sau inprejurimi.

va multumesc

Mi-am reparat la acest atelier un radiator spart in urma unui accident.Au trecut mai bine de 3 ani de atunci si nu am avut nici o problema.

Link spre comentariu

Personal,cu Terrano am fost doar la trei service-uri doar pentru reparatii si intretinere ca pregatit nu e,regulat la Badsi la Nissan4x4 si la unul no name.

La Badsi ce sa va zic,scump dar imi fac treaba,mi-au stricat doar 1 piulta de la prezon,pot sa stau langa ei,au injurat 2 ore cat mi-au schimbat furtunasele de retur ca aveau pozitie proasta,dar macar imi dau diagnostic exact si coduri de piese.

La Nissan 4x4 am fost doar o data prin ianuarie parca,cu niste probleme la directie si schimbat filtre plus ulei,cu directia mi-au spus din vorbe cam ce are si cu uleiul a fost putin complicat ca nu schimba uleiul decat cu cel cumparat de la ei,in fine mi l-au schimbat pana la urma dar masina am reparat-o tot la Badsi cu piesele cumparate de mine din alta parte.

La service-ul no name mi-au stricat filetul de la baia de ulei...

Service bun pentru mine nu exista sau cel putin nu am gasit pana acum pentru ce am nevoie.Deja ma gandeam si ma uitam pe net la niste planuri de mini-rampe sa pot sa imi schimb singur o bieleta si un ulei.

Problema cea mare este si timpul,uneori lipsa de scule,de exemplu merg fara buji de 1 luna jumatate,le am in torpedo,nu am avut cand sa le schimb,am incercat odata si nu am avut tubulara destul de mare sa desfac intercooler-ul...pedala de ambreiaj mi s-a rupt,am schimbat-o singur cu una noua "original nissan" si s-a rupt,nu stiu daca a fost operatia de vina sau pedala,dar am sudat-o,am pus-o iar si tine.

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare