Vizitator soso-bum Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 AM TOT CAUTAT UNDE SA POSTEZ POZE SI AM ZIS CA FAC UN NOU TOPIK SA NU LE AMESTECAM ieri mam apucat de cosmetica la vitara am luat tabla de 0.8 si dai bataie la confectionat elemente poze cu ce a fost si ce va fi fata arata bine...nu e virusata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Buunn domnu Soso... hai ca-n curand o faci si apucam sa dam ceva ture anu asta ! Bafta si spor la treaba! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT da a zis bine spor la treaba, o sa ai nevoie Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT frumos proiect spor la treaba ai si tu ceva rugina incearca prima data sa desfaci elementele de pe caroserie gen tapiterie stopuri etc o spun din experienta am fost si eu tinichigiu si am vazut citeva masini care sau aprins in primul rind rezervorul dat jos ,pe deasupra incearca sa ai cit mai putine lovituri pe elementele care le inlocuiesti adica peticele deoarece va intra mult chit si in teren la torsiuni va crapa sper ca nu te-am jignit ori cum va trebui sa vopsesti masina si decit sa-ti gazeze tapiteria stopurile si asa mai departe pe deasupra mare grija la polizare sa ai grija la scintei care pot sa sara peste tot acum bafta in continuare si asteptam poze in continuare suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT spor la treaba si cat mai multe poze! (ma doare capul cand vad ce ma asteapta si pe mine la primavara...) Nu-i ca se gasesc pe undeva elemente de caroserie din fibra (praguri, aripi,...)pt. vitara? __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT da ia legatura cu suzuker in legatura cu elementele de caroserie din fibra el te poate indruma unde si le-a facut si el suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Spor la treaba! La Nea Costel :wink: ,la Bucuresti cred ca acolo a fost si Suzuker......este in aceeasi curte cu Atelierele Harniciei.....am vazut tot felul de elemente din fibra pt zuki ..... Mai insistati un pic,sigur are cineva tel pt cei interesati..... :h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT am terminat cu sudurile tablaria e cam gata maine urmeaza 10 ore de munca din nou dau jos bara spate,fata si pun body de 5cm sau ma apuc de antifonat depinde de vreme ca nu am garaj are o tabla de numa.......dar munca a fost titanica poze maine azi nu am avut timp mam apucat de antifonat si sa montez body de 50mm belele: am rupt o conducta de frana pe stanga fata am pus toate bucsele sa deplasat caroseria ...mia mancat nerviiii,dar am potrivito pana la urma mai am ceva rugina in fata dar am de rezolvat conducta si manetele de skimbator oare se intampla ceva daca trag de ele fara sa le demontez? maine revin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT am terminat cu sudurile tablaria e cam gata maine urmeaza 10 ore de munca din nou dau jos bara spate,fata si pun body de 5cm sau ma apuc de antifonat depinde de vreme ca nu am garaj are o tabla de numa.......dar munca a fost titanica poze maine azi nu am avut timp mam apucat de antifonat si sa montez body de 50mm belele: am rupt o conducta de frana pe stanga fata am pus toate bucsele sa deplasat caroseria ...mia mancat nerviiii,dar am potrivito pana la urma mai am ceva rugina in fata dar am de rezolvat conducta si manetele de skimbator oare se intampla ceva daca trag de ele fara sa le demontez? maine revin :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT felicitari pentru proiect ,ambitie si tenacitate :1 Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT felicitari pentru proiect ,ambitie si tenacitate :1 gata bbody liftu,manetele leam nimerit din prima,taiate si sudate.cel mic adaugat 4 cm,toata operatia 15 min am dat jos placutele....pardon fiarele ca nu mai aveam placute,,,,maine vin noi...60ron,,,,gratis piesele maine antifonez,placute de frana,filtre,si cine stie ce mai apare in viata mea nu mai iau masini ruginite,sper sa tina macar 3 ani la cat mam spetit cu treaba in orice caz merita satisfactia,inaltata si mai solida ca originala,cu tabla de 1 maine pun poze pe zi,acu numa de seara am Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Felicitari pt perseverenta,o sa ti calc pe urme cit de curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT As vrea sa mi montez si eu un body lift pe nissan terrano 2000 ,ai vreo idee ,din ce sa l fac s au pe cine sa contactez? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT As vrea sa mi montez si eu un body lift pe nissan terrano 2000 ,ai vreo idee ,din ce sa l fac s au pe cine sa contactez? daca imi dai cote te rez in 2 zile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT :bravo , cred ca in nici un caz nu poti considera proiectul asta pierdere de timp... Intrebare: cate puncte de sprijin (si unde-s) are caroseria de vitara? Din poze am vazut (deocamdata) patru, sub barile din fata si spate (unde ai pus BL).. __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT :bravo , cred ca in nici un caz nu poti considera proiectul asta pierdere de timp... Intrebare: cate puncte de sprijin (si unde-s) are caroseria de vitara? Din poze am vazut (deocamdata) patru, sub barile din fata si spate (unde ai pus BL).. caroseria se sprijina de sasiu in 8 puncte.4 stanga 4 dreapta azi am terminat toata treaba cu antifonatul si aripile de protectie mai am de kituit tabla adaugata si de descoperit problema la motor....nu pot sa dorm de problema am skimbat placutele de frana erau fier ruginit caand am vrut sa skimb filtrul de benzina alta belea....sa rupt capatul metalic al furtunului de presiune care cred ca la toate vitarele e la fel pt ca nu este protejat de noroi si apa am sa fac eu protectii din tabla serioasa in toate pctele vulnerabile in orice caz daca va si merge motorul cum vreau eu va fi satisfactie adevarata daca nui dau de capat innebunesc am scos toate mufele,leam dat cu spray contact nu cred ca e pompa de benzina sau filtrul ca merge bine la soc automat,cand pica socul nu mai pot accelera brusc dar benzina baga la greu ca miroase pe toba a benzina astept pareri de la patiti sau meseriasi sau oricine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT :bravo , cred ca in nici un caz nu poti considera proiectul asta pierdere de timp... Intrebare: cate puncte de sprijin (si unde-s) are caroseria de vitara? Din poze am vazut (deocamdata) patru, sub barile din fata si spate (unde ai pus BL).. caroseria se sprijina de sasiu in 8 puncte.4 stanga 4 dreapta azi am terminat toata treaba cu antifonatul si aripile de protectie mai am de kituit tabla adaugata si de descoperit problema la motor....nu pot sa dorm de problema am skimbat placutele de frana erau fier ruginit caand am vrut sa skimb filtrul de benzina alta belea....sa rupt capatul metalic al furtunului de presiune care cred ca la toate vitarele e la fel pt ca nu este protejat de noroi si apa am sa fac eu protectii din tabla serioasa in toate pctele vulnerabile in orice caz daca va si merge motorul cum vreau eu va fi satisfactie adevarata daca nui dau de capat innebunesc am scos toate mufele,leam dat cu spray contact nu cred ca e pompa de benzina sau filtrul ca merge bine la soc automat,cand pica socul nu mai pot accelera brusc dar benzina baga la greu ca miroase pe toba a benzina astept pareri de la patiti sau meseriasi sau oricine[/quote nu da nimeni exemple/ nu ma ajuta nimeni :ban stie cineva de ceva mizerie la clapeta de acceleratie? va rog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT imi dau si eu cu parerea sau poate gresesc eu nu am patit dar poate este ceva in legatura cu ventilele sau cum le spun sunt o gramada pe circuit cele care deschid si inchid aerul si poate de acolo se trage sa fie unul blocat si sa nu primeasca aer motorul sau ceva din aprindere sau poate te ajuta cei care sunt mai experimantati ,multa bafta suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT la mine la Samurai tot asa facea...la rece...mergea acceptabil...cum se incalzea...facea ca o capra turbata :grin: ....dupa ce i-am schimbat pompa de benzina...mananca nori :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT :bravo , cred ca in nici un caz nu poti considera proiectul asta pierdere de timp... Intrebare: cate puncte de sprijin (si unde-s) are caroseria de vitara? Din poze am vazut (deocamdata) patru, sub barile din fata si spate (unde ai pus BL).. caroseria se sprijina de sasiu in 8 puncte.4 stanga 4 dreapta [/quote:1f1t2d5y] Caroseria se prinde in 8 puncte de sasiu, dar se sprijina pe 10 puncte! Mai sunt 2 sub scaunele din spate sproximativ! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT am gasit problemele la masina, prima data am inlocuit conducta de benzina cu una de cupru,20 min,treaba pe viata. ieri la servisul din mures de 4x4.cu seful in salopeta am descoperit 3 probleme prima, sonda de oxigen de pe galerie era data peste cap datorita unei fisuri chiar in fata ai,si dadea iformatii ciudate la calculator am sudat galeria in argon si se simtea deja o ameliorare a 2- a problema,odata cu instalarea bodyliftuluicaroseria s-a ridicat si ca atare filtru de aer s-a ridicat iar la introducerea tubului flexibil in galeria de admisie,kiar dupa debitmetru de aer nu s-a etansat corect si tragea aer fals,am demontat si montat corect a 3-a problema,desi arata bine mai dadea scantei aiurea,urmeaza sa-l inlocuiesc dupa sarbatori tin sa va anunt ca este un forum de suzuki in sua,unde am gasit un adevarat meserias in suzuki cu care am vorbit si ma ajutat cu foarte multe ponturi la suzukiurile noastre obosite,va atasez link poate are cu ce sa va ajute si pe voi http://www.suzuki-forums.com/suzuki-sid ... -help.html si aici va dau siteul lui personal cu tot servisul la suzuki dat ,,MURA IN GURA'' http://carfix.stufftoread.com/ MULTA BAFTA TUTUROR SI SARBATORI FERICITE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT ma bucur ca ti-ai rezolvat problemele, sper ca ai reusit sa-ti descarci si manualul complet de pe acel site (800 pagini), e super fain... :h5 sarbatori fericite! __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT am terminat de ridicat si barile am dat jos rezervorul,spalat,filtre,feruginol si grund,tot tacamul maine dau cu teroson tabla inlocuita vineri pun gumele noi,235/75 MT. MAI MONTEZ OVERFENDERELE SI SA DAU JOS CARLIGUL DE SPATE sa improvizez ceva bulbar in spate din teava ,ceva imitatie de calmini si sa modific bulbaru pe fata,mai pun ceva teava Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT azi am dato cu teroson,un antifon de milioane,arata si bine si rezistent in ultima poza e pozata distanta creata in urma montari bodyliftului la roata fata, ma gandesc sa fac ceva din cauciuc sau ceva material sa nu arunce noroiul pe acolo pe conducte si motor are cineva o idee ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT In primavara acolo am de gand sa croiesc din tabla striata de aluminiu niste aparatori. Lucrarea iti iese fain. Spor la treaba si s-o scoti cat mai repede la zapada si noroaie ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate