Vizitator adi torpan Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Fain agregatu Sorine, de abia astept sa vina noua Vitara s-o modific cum ti-am povestit... apoi la noroaie ! Bafta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT super treaba ai facut!arata bstial masina acum!totusi,de ce ai pus capacelea alea de sticla la roti?oricum :bravo :bravo http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT sa nu intre noroi in piulita,dar alea la prima iesire au si zburat :ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT am luat masina cu piulite de la rotile de tabla,care dupa 100km s-au slabit si ma parasit o roata :P nu am gasit repede si eftin varianta pt genti de al si am comandat la strungar un set iar noile piulite au gaura pana la capat,nu am gasit cu ce sa inkid capatul si am rez cu dopuri de pet trebuie sa fie si ceva comic pe ea :h5 ma gandesc sa mai inscriptionez ceva pe ea sa fie mai smekera ca a mai aparut una in oras aceasi culoaresi deja ma confunda prietenii slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT de geaba a aparut in oras inca una ca a ta sorine ,ca tu urci cu scara in masina si poti urca cam peste to la ce inalta este iar celalat poate nu urca nici o bordura ca da jos cu ea :h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT am intarit umpic sasiul la vitara.si am confectionat un scut de protectie pt motor si diferential Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT cum se zice? " piece of cake" :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT "ceva mai hard nu este" :ha: :ha:"pice of cake" suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT se zice pe limba masini ''??????'' ii gata filmul .... pt amatori il port in masina pe stick Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT vrem filmu cu ....piece of cake......cine stie stie :h5 azi am mai tras un strat de vopsea pe dedesupt urmeaza ulei+ praf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT si eu vreau,te sun maine sau luni pt el suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schulti Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Hello nice car you made from you Vitara :bravo Maybe we will meet in a day somewhere in Romania I´m from bucuresti and till now i´m alone on or offroad. In the thread for new members you can see my Vitara, is nearly the same setup like yours. Cheers Schulti :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Capacele de la prezoane sunt SUPER TARI! :1 Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate