marcel Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT ma gandesc sa fac ceva din cauciuc sau ceva material sa nu arunce noroiul pe acolo pe conducte si motor are cineva o idee ceva? La patrol au pus aia mici din fabrica un cauciuc, prins cu suruburi ac de albina de plastic. Daca nu gasesti unul in zona sa vezi cum au lucrat, da de veste, fac citeva poze si ti le bag pe mail. Spor la treaba I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT am pus gumele,OVERLAND,RESAPATE IN ITALIA,nu sunt asa zgomotoase atinge in fata la viraj umpik in spate dar maine o rezolv cu ciocan si flex pe diametru am castigat 9 cm de la 640mm la 730mm am pus overfenderele pe spate,capata forma printesa beleaua mare e ca m-am dat o tura sa vad gumele ce stiu si cand se incalzeste iarasi face figuri incepe sa se innece cand accelerez,totusi cred ca e prea multa benzina sau putin aer,sau ceva belele la avans ceva poze sa va delectati ca eu sunt nervos,nu stiu cata rabdare sa mai am :ban Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Felicitari si spor la treaba! :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT bravos, frumoasa lucrare :1 gumele, poti sa zici de unde si cu cat? __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT bravos, frumoasa lucrare :1 gumele, poti sa zici de unde si cu cat? de la cj,resapate in italia,235/75/15,300ron bucata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosxc Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Foarte faina lucrarea! Felicitari! Ai avut mult de munca, dar vad ca a iesit foarte faina. Ai reusit sa o inmatriculezi sau astepti si tu ... taxe mai bune? :uameni Respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Pune t e rog un nr de tel al celor de la cj sa i intreb si eu de sanatate Poate or avea ei gume pentru mine ca in Romania asta resapate pe 16 nu gasesc neam I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Foarte faina lucrarea! Felicitari! Ai avut mult de munca, dar vad ca a iesit foarte faina. Ai reusit sa o inmatriculezi sau astepti si tu ... taxe mai bune? :uameni Respect astept taxa veke reinviata,se zice ca din 20 apare azi am mai bibilit fata si arata asa. gume de la cj, ALIN,,,,,,,,0740695580 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosxc Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT astept taxa veke reinviata,se zice ca din 20 apare Tu cat ai de plata acum ? Ai facut rar-ul... evident cu litere mici, foarte mici!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT astept taxa veke reinviata,se zice ca din 20 apare Tu cat ai de plata acum ? Ai facut rar-ul... evident cu litere mici, foarte mici!!! 864 asta noua dar revine la cea veke,,290....astept data de 20 si ma duc la rar.cu o spaga bineintele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT bravos ! 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT bravos ! pentru cei priceputi,azi am desfacut unitatea EGR in limbaj sua,debitmetru de aer ,si tot modulul de injectie pt o curatenie generala daca cineva are cunostinta de un tacanit in debitmetru de aer sa posteze cu ceva sfaturi,am atasat o filmare .http://uk.youtube.com/watch?v=xzVNjrWdixM am montat tot si aceasi problema persista,nu am putere la turatii mici,se balbaie exista un meserias in ROMANIA ASTA SA MA AJUTE? PLATESC sa mearga ca si cand am luato :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT bravos ! pentru cei priceputi,azi am desfacut unitatea EGR in limbaj sua,debitmetru de aer ,si tot modulul de injectie pt o curatenie generala daca cineva are cunostinta de un tacanit in debitmetru de aer sa posteze cu ceva sfaturi,am atasat o filmare .http://uk.youtube.com/watch?v=xzVNjrWdixM am montat tot si aceasi problema persista,nu am putere la turatii mici,se balbaie exista un meserias in ROMANIA ASTA SA MA AJUTE? PLATESC sa mearga ca si cand am luato :happy am rezolvat problema.merge ca raketa din nou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT si eu am un tacanit la un debitmetru la samurai este un zgomot ca si de tacheti poate ma ajuti cu niste explicatii cum ai reusit sa remediezi problema :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT dar ce scirtie asa la suspensie ceva nu este in regula am urmarit filmuletul suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Te rugasem sa pui un nr de telefon al celor cu gumele...daca mi l-ai trimite pe privat as fi foarte recunoscator :h5 I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Te rugasem sa pui un nr de telefon al celor cu gumele...daca mi l-ai trimite pe privat as fi foarte recunoscator :h5ALIN,,,,,,,,0740695580 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT am iesit azi la escaladat dealuri......nu am crezut sa am asa aderenta,,,,aproape...no limit gumele nu fac galagie mare pe drum asfaltat,in skimb am ascultat de cineva si nu le-am ekilibrat si ma cam scutura de la 80 la ora,dar cu prima ocazie le ekilibrez,am auzit ca la resapate se pune pb cu sutele de grame Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT Ce presiune ai in cauciucuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT o iesire bestiala duminica impreuna cu un jimny,vitara scurta ,si un g class 5 ore de offffffffffffff. gumele mele nota 10,umflate la 1,8 atm forumul asta mi se pare cam SEC,slaba miscare,mai animati si voi cu ceva ............. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT ce te face sa spui ....slaba miscare?....chiar crezi ca punem poze de la fiecare iesire? plus ca pe seceta asta nu te retine nimeni pe aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT O iesire sanatoasa! Adevarata lectie de offroad predata de catre Liviu Iernean. Am avut de toate, chiar si morcovi. Mai ales eu , prieteni stiu de ce :) Ceva secvente luate de prietenul lui Soso pe care le-am legat intr-un calup: http://www.dailymotion.com/karateka9/vi ... peg1_sport Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT am montat si bulbaru si am reusit sa o namolesc bine astept taxa sa se faca mica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT sa fie si ceva activitate cu VITARA nu numai veverite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: VITARA 4 USI...COSMETICA SI BODY LIFT :1 :h5 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate