Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Lumeeeeeeeeee, lumeeeeeeeeeeee (batai rapide in toba): Vineri dimineata, pe la ora doua, se pleaca in muntii Orastiei. Care vrea si care poate este binevenit. Conditii minime: 1. masina! 2. Cauciucuri adevarate (lasati MT acasa daca nu aveti lanturi la ele) 3. Haine fff groase 4. troliu pe masina (care sa poate fi folosit) 5. Bari protectie fata-spate care sa poata fi lovite, presate, "uzitate" 6. sufe adevarate (nu d'alea de la omv) 7. lanterne si manusi Doritorii sa ma contacteze in pm cu scopul de a face rezervari in hunedoara sau deva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 mai precis unde -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 Plecarea metro-deva, sambata, la ora 08.00!!! Calan-Bosorod-Ursici-cetatea Piatra Rosie - pestera Cioclovina! Pt bucuresteni: plecarea de pe calea Victoriei, da la studiourile B1 la ora 02.00 dimineata de vineri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 mi se pare ca e rupt drumul spre ciclovina -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 se sta 2 zile -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 multa bafta @bullbar, mor ca nu am cum sa vin ( actiunea umanitara de langa Valeni ), dar ma bazez pe tine sa-mi spui ce o sa pierd... te "bat" daca o sa imi spui ca puteam sa vin si eu cu a mea :)) distractie MAXIMA !!!!! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 Bafta si have fun. Vrem poze dupa sau iti luam cauciucurile sa ne dam numai noi :ha: :ha: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 multa bafta @bullbar, mor ca nu am cum sa vin ( actiunea umanitara de langa Valeni ), dar ma bazez pe tine sa-mi spui ce o sa pierd... te "bat" daca o sa imi spui ca puteam sa vin si eu cu a mea :)) distractie MAXIMA !!!!! Eu nu spun ca nu poti sa vii. Vino!!! Problema este ca drumul va fi greu si exista posibilitatea sa fi obligat sa iti lasi masina acolo daca se rupe ceva la ea. Daca ai MT-uri....tu esti usor...sa zicem ca te-as putea trage-impinge pe bucatile najpa. Ideea este ca sunt multi, cam 20 de masini - unele cu ajutoare si remorci. Ar fi bine totusi sa ai sufe puternice la tine si sa fi dispus sa te dai jos repede pt a te agata de unul sau de altul in functie de traseu. Adica acolo nu este recomandat orgoliul sau curajul prostesc pt ca poti aluneca in rape. Tu decizi!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 stiu asta si sunt constient ca poate fi greu, o sa vin in momentul in care am masina inaltata si pos troliul pe ea, mai ales ca nu vreau sa fiu injurat de nimeni ca o sa fiu o pacoste.... "nu ca nu a-si da fripturi si bere" asaca m-am rezumat pt weekend la acea actiune umanitara de Craciun, unde si eu si masina suntem mai potriviti... pana atunci mai incerc sa "rup" cateva delauri si noroaie sa mai imi cunosc masina si comportamentul ei pe portiuni dificile... multa, multa bafta.... am vb ieri seara si cu Dan la tel si injura de toti sfintii ca ar fi vreut sa vina cu voi, dar il tin asta la munca sambata... lui chiar i-ati bagat microbul :D Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 vin si eu ne vedem la 8 la metro-deva -drum bun sa aveti -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 vin si eu ne vedem la 8 la metro-deva -drum bun sa aveti Multumim! Te asteptam cu bucurie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 vrem poze sa ne linistim ochii. bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 Mda....am coborat un pic in Deva pt ca a avut loc un accident sus. De fapt, pe parcursul zilei de azi, doua masini au devenit inutilizabile. :sr Distruse total. Revin cu detalii si poze....Plec din nou sus...maine e iesirea "hard". Daca pe "easy" am avut aceste rezultate.... Sa ne auzim cu bine, domnilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 Mda....am coborat un pic in Deva pt ca a avut loc un accident sus. De fapt, pe parcursul zilei de azi, doua masini au devenit inutilizabile. :sr Distruse total. Revin cu detalii si poze....Plec din nou sus...maine e iesirea "hard". Daca pe "easy" am avut aceste rezultate.... Sa ne auzim cu bine, domnilor! Cum adica distruse total? Ce s-a intamplat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 aveti mare grija @Bullbar, sa nu patiti nimic si sa veniti intregi inapoi. pt @Max, mi-a povestit Bullbar cam despre ce traseu este vb, si exista riscul de a te rasturna de pe creasta cu masina daca nu e f bine echipata si soferul nu are experienta..... totusi sper ca nu s-a intamplat asa ceva, cica ar fi si niste TAF-uri pt ajutor prin zona. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 Am revenit in capitala mai devreme decat era stabilit. Eu sunt bine, cu masina intreaga si va multumesc mult pt grija pe care ati manifestat-o fata de mine! Traseul pana la Ursici a fost ca pe autostrada. Pt ca zapada se topise de pe drum. De acolo insa trebuia sa ii ducem pe sateni cu darurile acasa. Abia aici a intervenit beleaua. Abia de acolo era zapada, troiene, drum ioc. Domnu' Stress a fost admirabil, din nou, nu a riscat aiurea si amandoi am facut ture cu oamenii, noaptea, pe dealuri cum nu va vine sa credeti. Cred ca abia de acum incolo stie Stress ce inseamna un morcov adevaraciune la popou si cam ce este in stare sa-i faca masina. :grin: Am sa pun si poze cu masinile rasturnate....dar si filme sa vedeti cam ce este acolo. In afara accidentelor a fost BELEA!!! Haleala cum nu ati pomenit, vanat, ciorba acra facuta de sateni, branza, muraturi...AOLEU MAMA!!!! A....au fost si doua Subaru Forester cu roti de iarna. Care cand au dat de zapada...si-au dat duhul. Deh...Revin cu pozele...si cu informatii despre Stress care este inca pe dealuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 Baga mare poze ca de ieri stam cu sufletul la gura sa nu patiti ceva, si bine ca a-ti ajuns OK, ca deja ma gandeam ce draq a mai iesit si acum, de Stress nu ma mir, ajunge el cumva, daca nu cu masina, cu 'ia-ma nene :) E ca pisoiu care cade tot in picioare :D Uita-te si pe topicul de la Actiunea de Sambata de la Valea Plopului ... a iesit foarte bine si toti sunt incantati, ai acolo o gramada pe poze... baga mare un dus si somn de voie ... ( salutari de bine motociclistei :D ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 Aveti aici poze cu toyota care s-a rasturnat. Despre @stress...a invatat hard-way de ce si cum se foloseste I-a la greu fara acceleratie si cu Dumnezeu pe buze!! :ha: :ha: :ha: A...si ce inseamna "da-i cu jvanc" (adica: arde-o mancati-aj ca te duci pa p...a!!!) :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 Iata de fapt de ce era nevoie acolo. A mea....ar fi trebuit sa fie cel mai slab pregatita. Realitatea...a fost taman pe dos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 cam urita rasturnare...a patit cineva ceva? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 @ Sorin - toata lumea este ok. Nimeni nu a fost ranit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 asta-i bine....masina...asta e zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 Aici aveti un pic de offroad pe dealurile de la Ursici. Noapte-zapada-masini: http://www.petreniteanu.ro/?p=92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 sa va fie de bine !!!super faina iesirea !!! :1 pacat de neplacerile cu rasturnarile !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Plecare in munti - decembrie 18. anul Domnului 2008 Am postat filmele pe care le-am facut la adresa scrisa mai sus, la mine pe site. astept si filmele de la @stress. pozele le pun aici, dar sunt la prelucrat inca. Revin curand cu detalii :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate