shadow Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Pe masina mea fie nu exista termostat, fie este blocat pe deschis, pentru ca nu lucreaza. Am gasit printre piesele de schimb un termostat, pe care l-am testat bagandu-l in apa calda si lucreaza. Intrebarea mea este cat de mult trebuie sa fie deschis termostatul la temperatura de functionare a motorului? Intre complet inchis si deschis la temperatura de apa aproape fiarta are o variatie cam de 5 mm. E OK? Pot sa-l pun pe masina? 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Termostatul de ce nu cumperi un termostat nou care stii ca lucreaza in parametri ?decat sa pierzi timpul cu masuratul deschiderii celui din oala... 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Termostatul L-am pus pe cel din oala :) Am de facut multe reparatii la masina si incerc sa reduc cat mai mult costurile ... 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Termostatul L-am pus pe cel din oala :) Am de facut multe reparatii la masina si incerc sa reduc cat mai mult costurile ... Nu stiu exact care este modelul tau dar poateti gasit termostatul din anglia la doar 9 lire, aici in Bucuresti te le aduce Geppeto de pe forum, vorveste cu ei si cand face comanda de mai multe piese le pune in pachet si transportul nu te rupe. Asta este din trooper UBS55, nu stiu ca este al tau, dar are mai multe http://www.milneroffroad.com/img/productImages/9127.jpg Bafta :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Termostatul Termostatul din poza de mai sus seamana perfect cu cel de ARO Bv, dar asa cum stim cu toti, nu-l recomand pe cel autohton pentru ca eu nu primeam prin grila de ventilatie decat buletinul meteo :) 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate