Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Termostatul

shadow

Postări Recomandate

Pe masina mea fie nu exista termostat, fie este blocat pe deschis, pentru ca nu lucreaza.

Am gasit printre piesele de schimb un termostat, pe care l-am testat bagandu-l in apa calda si lucreaza.

Intrebarea mea este cat de mult trebuie sa fie deschis termostatul la temperatura de functionare a motorului?

Intre complet inchis si deschis la temperatura de apa aproape fiarta are o variatie cam de 5 mm. E OK? Pot sa-l pun pe masina?

1984 Stangul si Dreptul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Termostatul

L-am pus pe cel din oala :)

Am de facut multe reparatii la masina si incerc sa reduc cat mai mult costurile ...

Nu stiu exact care este modelul tau dar poateti gasit termostatul din anglia la doar 9 lire, aici in Bucuresti te le aduce Geppeto de pe forum, vorveste cu ei si cand face comanda de mai multe piese le pune in pachet si transportul nu te rupe.

Asta este din trooper UBS55, nu stiu ca este al tau, dar are mai multe

http://www.milneroffroad.com/img/productImages/9127.jpg

Bafta :h5

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Termostatul

Termostatul din poza de mai sus seamana perfect cu cel de ARO Bv, dar asa cum stim cu toti, nu-l recomand pe cel autohton pentru ca eu nu primeam prin grila de ventilatie decat buletinul meteo :)

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare