Vizitator B-69-BEM Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Buna ziua, La vara as dori sa plec intr-o mica expeditie in Grecia,sau daca sunt doritori,in Anglia si tarile vecine,Scotia,Irlanda,Tara Galilor. Am mai fost plecat 1 luna in Grecia,anul trecut,doar cu harta in mana,mergand oriunde ne purta soaseaua sau la unele intersectii alegand la nimereala directia,numai ca am fost cu un Citroen C3,acum as dori sa o facem mai ca la carte,deoarece relieful se preteaza foarte bine pentru un offroader. Doreste cineva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Grecia sau Anglia/Scotia/Irlanda/Tara Galilor ??? Suna interesant,dar ia fa-ti o prezentare sa stim cu cine stam de vorba....... Eu am in plan asa ceva de ceva timp....inca ma chinuie.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Grecia sau Anglia/Scotia/Irlanda/Tara Galilor ??? Suna interesant,dar ia fa-ti o prezentare sa stim cu cine stam de vorba....... Eu am in plan asa ceva de ceva timp....inca ma chinuie.... razva ....facem inconjurul marii Negre ... :cort ( sper ca sa terminat razboiul in Georgia) ... ne oprim si la Odesa la rusoaice ... ( cica e o vanzoleala aclo ....dar mai toti vin pe apa cu iahturile...) ... cica este ieftin .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator B-69-BEM Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Grecia sau Anglia/Scotia/Irlanda/Tara Galilor ??? Ma numesc Petru Daniel,sunt din Bucuresti si vreau sa-mi iau una din cele 2 masini prezentate in descrierea mea. Am mai fost in Grecia si a fost dragoste la prima vedere,numai ca acum vreau sa merg cu o masina mai capabila,ca sa pot profita mai mult de peisajul care-ti taie rasuflarea. Cred ca in luna august la sfarsit sau in septembrie la inceput am sa plec si intentionez sa ajung pana in sud de tot,Sparta si intr-o singura insula Ithaca,iar marea majoritate a timpului in unul din bratele Halkidiki,intr-un oras de pescari cu un farmec anume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate