Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Grecia sau Anglia/Scotia/Irlanda/Tara Galilor ???

Vizitator B-69-BEM

Postări Recomandate

Vizitator B-69-BEM

Buna ziua,

La vara as dori sa plec intr-o mica expeditie in Grecia,sau daca sunt doritori,in Anglia si tarile vecine,Scotia,Irlanda,Tara Galilor.

Am mai fost plecat 1 luna in Grecia,anul trecut,doar cu harta in mana,mergand oriunde ne purta soaseaua sau la unele intersectii alegand la nimereala directia,numai ca am fost cu un Citroen C3,acum as dori sa o facem mai ca la carte,deoarece relieful se preteaza foarte bine pentru un offroader.

Doreste cineva ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Grecia sau Anglia/Scotia/Irlanda/Tara Galilor ???

Suna interesant,dar ia fa-ti o prezentare sa stim cu cine stam de vorba.......

Eu am in plan asa ceva de ceva timp....inca ma chinuie....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Suna interesant,dar ia fa-ti o prezentare sa stim cu cine stam de vorba.......

Eu am in plan asa ceva de ceva timp....inca ma chinuie....

razva ....facem inconjurul marii Negre ... :cort ( sper ca sa terminat razboiul in Georgia) ... ne oprim si la Odesa la rusoaice ... ( cica e o vanzoleala aclo ....dar mai toti vin pe apa cu iahturile...) ... cica este ieftin ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator B-69-BEM

Ma numesc Petru Daniel,sunt din Bucuresti si vreau sa-mi iau una din cele 2 masini prezentate in descrierea mea.

Am mai fost in Grecia si a fost dragoste la prima vedere,numai ca acum vreau sa merg cu o masina mai capabila,ca sa pot profita mai mult de peisajul care-ti taie rasuflarea.

Cred ca in luna august la sfarsit sau in septembrie la inceput am sa plec si intentionez sa ajung pana in sud de tot,Sparta si intr-o singura insula Ithaca,iar marea majoritate a timpului in unul din bratele Halkidiki,intr-un oras de pescari cu un farmec anume.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare