Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Craciun pe Valea Prahovei.

atar

Postări Recomandate

Unii dintre noi vom petrece Craciunul pe Valea Prahovei.

Poate ne vedem la un vin fiert :x in perioada asta.

Hai sa vedem care suntem prin zona si poate ne intalnim la un pahar de "vorba" :clb :be :2dr

Ce ziceti?

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Craciun pe Valea Prahovei.

Hai mai repede ca eu am ajuns la Bv deja,am si vorbit cu Marius,..........sigur ne adunam,mai ales ca eu nu am 4x4 la masina cu care sunt.....deci :grin: :grin: va rog,veniti :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Marius, avind in vedere ca fac revelionul la Brasov, pe 01.01.2009 trec pe la tine sa te sorcovim.

Daca pe 30.12.2009 nu aveti ce face poate ne intilnim la prinz la Predeal - "Poiana Secuilor" care se afla la 500 de metri de "Trei Brazi". Nu stiu cum mai este acum dar acolo am prins ierni cind ningea 48 de ore si dupa aceea chemam copii de la tabara ca sa ne faca pirtie pentru a ajunge in "Trei Brazi "

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

am ajuns si eu in final pe valea prahovei, la muntele roşu ningea şi viscolea de am mers pe nimereală că nu vedeam nici botul maşinii. Astept o propunere de dată de întîlnire

Te sun maine cand suntem pe drum :h5 , mai vine Atar cu cineva si RZV dar fara Nissanul, daca ne dam putin pe padure, trebuie sa le adoptam :ha: :ha:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare