atar Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Unii dintre noi vom petrece Craciunul pe Valea Prahovei. Poate ne vedem la un vin fiert :x in perioada asta. Hai sa vedem care suntem prin zona si poate ne intalnim la un pahar de "vorba" :clb :be :2dr Ce ziceti? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. Eu inca nu stiu, dar daca ajung pe acolo,....... cu placere :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. eu unul voi ajunge...poate ne vedem si ii facem o vizita lui Marius zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. va mananca gumele??? :ha: numai pe 1 ian sa nu veniti....ca-s la munca :ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. De marti seara eu sunt in Predeal la Tamina. Nr. meu 0745 667086. Sorin "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. eu nu stiu decit ca ajung pe valea prahovei :ha: :ha: :ha: :ha: nu stiu cind si nici unde mai ezact :ha: :ha: :ha: am primit o invitatie saptamina care a trecut si cred ca-i dau curs zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. va mananca gumele??? :ha: numai pe 1 ian sa nu veniti....ca-s la munca :ce si inca in ce hal....ca simbata am mers doar pe asfalt la umanitara nu ai zis tu sa le mai ducem la pascut???? :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. eu unul voi ajunge...poate ne vedem si ii facem o vizita lui Marius Cand ajungi mai precis? As da si eu o fuga sa ingrop in omat mahula :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. cred ca daca termin treaba, marti seara s-o intind si stau pina duminica seara zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. Hai mai repede ca eu am ajuns la Bv deja,am si vorbit cu Marius,..........sigur ne adunam,mai ales ca eu nu am 4x4 la masina cu care sunt.....deci :grin: :grin: va rog,veniti :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. Marius, avind in vedere ca fac revelionul la Brasov, pe 01.01.2009 trec pe la tine sa te sorcovim. Daca pe 30.12.2009 nu aveti ce face poate ne intilnim la prinz la Predeal - "Poiana Secuilor" care se afla la 500 de metri de "Trei Brazi". Nu stiu cum mai este acum dar acolo am prins ierni cind ningea 48 de ore si dupa aceea chemam copii de la tabara ca sa ne faca pirtie pentru a ajunge in "Trei Brazi " www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. Sorine ....va astept cu mare placere :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. s-ar putea sa ajung si eu in zona. Daca e asa va contactez. Catalin, Suceava Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. plec pe la 9 din Bucuresti si ajung pe la Muntele Rosu sa vad daca e zapada sus si sa fac si o vizita....apoi seara prin Brasov apoi la Timisul de sus sau de jos ...ca iar le-am incurcat :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. Goganu si eu ne ducem maine pe acolo la Predeal sa ne plimbam putin :banana Daca vrei ne vedem la :x :clb sau la :lr Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. Eu sunt deja in Predeal cu un prieten cu un Ranger. Poate ne vedem maine. :lr "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. Eu sunt deja in Predeal cu un prieten cu un Ranger. Poate ne vedem maine. :lr Te sun cand ajungem :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. am ajuns si eu in final pe valea prahovei, la muntele roÅŸu ningea ÅŸi viscolea de am mers pe nimereală că nu vedeam nici botul maÅŸinii. Astept o propunere de dată de întîlnire zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Craciun pe Valea Prahovei. am ajuns si eu in final pe valea prahovei, la muntele roÅŸu ningea ÅŸi viscolea de am mers pe nimereală că nu vedeam nici botul maÅŸinii. Astept o propunere de dată de întîlnire Te sun maine cand suntem pe drum :h5 , mai vine Atar cu cineva si RZV dar fara Nissanul, daca ne dam putin pe padure, trebuie sa le adoptam :ha: :ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate