Stephon Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Astazi...pe la ora 10...incepusem sa ma plictisesc! :D Asa ca...l-am luat pe taica-meu si...am zis sa bagam o tura cu agregatul din dotare! Asa ca...ne-am suit in masina si...la drum! Pana la urma a iesit o tura de toata frumusetea! :D Breaza - Poiana Campina - Campina(traseul de motocross de pe dealul Muscelului) - Cornu - Provita - Breaza! :h5 o sa las pozele sa vorbeasca! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stephon Postat Decembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Ziua de Craciun! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stephon Postat Decembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Ziua de Craciun! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Ziua de Craciun! faina iesirea...la mai multe :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Ziua de Craciun! :bravo Uite oameni cu energie! Noroi la discretie :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Ziua de Craciun! Super tare sigla " Hummer recovery team". Din primavara poate ne vedem prin zona. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate