Flash4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Ehe, mai baietzi, am reusit sa micsorez pozele si... ce a iesit urmeaza mai departe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Daaaa Vali nu e murdar, ce ? a fost noroiu` ingetat ? hac! :x :ha: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Si povestea continua Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Nu era inghetat noroiul, eram doar la inceput, ce e mai tare acum urmeaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Si mai si ce vine::::: :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Hai , hai , cu continuarea.... Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni :bravo Vad ca deasupra ghetii era destul de cald,de ati trecut la pantaloni scurti!!! :ha: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Vine baiatul......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Trecerea la santul magic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Frumoasa iesirea. Bravo. Sunt foarte invidios. Mai ales ca nu mai vad off-road pana dupa 12.01.2009. Vali, nu vad eu bine sau ai ramas ? Cum ai facut ? E prima data cand ramai si tu, nu ? Exceptand curtea de arges cand ai fost cu adi. plus ca vad ca pe baieti i-ai dus si in alte locuri. pe noi de ce nu ne-ai dus la sant ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Bravo..... :cl ................am vazut prea tarziu k va pomeneati si cu mine.......cu toate k ieri am fost in Predeal cu alti KAMIKAZE.....Firul vietzii Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Tare faina :bravo Va place noroiul eeeeeehhhh..... :ha: :ha: Acuma me mananca ca nu am fost sa bag Mt-uri mele pe raul ala :app Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Tare faina :bravo Va place noroiul eeeeeehhhh..... :ha: :ha: Acuma me mananca ca nu am fost sa bag Mt-uri mele pe raul ala :app :ha: :ha: Acum e zona intrata in traditie , o sa fie ocazii multe si pt . incepatori si pt . avansati :ha: , pregateste Vali ceva , nu spun mai multe. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Nu era Vali ramas, am gresit eu, era Raul la volanul Mitsu-lui lui Vali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Si albumul cu toate pozele de la iesirea de la Calugareni http://s470.photobucket.com/albums/rr66/renteam/Calugareni%202008%20dec/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Frumos :1 . Daaaa Vali nu e murdar, ce ? a fost noroiu` ingetat ? M-am intalnit cu Vali in trafic prin crangasi si imi arata mandru o dunga mica de tot de noroi de pe maneca :ha: :ha: Daca se mai face o iesire pe acolo faceti si voi topic mai din timp sa ajunga si veveritele...ele is mai mici si dau mai greu din labute pe asfalt :grin: :x Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Frumos :1 . Daaaa Vali nu e murdar, ce ? a fost noroiu` ingetat ? M-am intalnit cu Vali in trafic prin crangasi si imi arata mandru o dunga mica de tot de noroi de pe maneca :ha: :ha: Daca se mai face o iesire pe acolo faceti si voi topic mai din timp sa ajunga si veveritele...ele is mai mici si dau mai greu din labute pe asfalt :grin: :x Asa ar trebui , topic nou , ca ieri au plecat baietii la Predeal si nu stiam nimic , ca nu se poate citi tot timpul , absolut tot ce se scrie pe aici. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni breee......am venit si eu acasa dupa o zi lunga, dupa ce ne-am despartit nu m-am putut abtine sa nu fac si un raly raid.... :P adica sa-l conving pe cel de mi-a spalat masina a trebuit sa-l fac o tura de 10 min prin imprejurimi sa poata vedea si el de ce s-a murdarit masina asa :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni inca KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Felicitari si la mai multe !! :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Nu reusesc sa incarc filmuletele pe YouTube :sr KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Hai nene Vali , hai ............................. :hi Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni s au dat lupte grele la calugareni.... la urmatoarea batalie vin si io.cand e? :twisted: O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: 26 dec iesire de antrenament la Calugareni Mai fratilor puneti si voi mai din timp postul ca eu azi am stat acasa si-am :x :x :x in loc sa fi venit cu voi. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate