Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

samurai sper fara probleme

Daniel Avasilcai

Postări Recomandate

Re: samurai sper fara probleme

mi-am luat samurai de citi bani am avut .Si vreau sa am simpt bine cu el nu sa ma laud, poate la asa zisa criza actuala nu trebuia sa-mi mai cumpar o masina DAR totusi eu sunt multumit timpu nu am sa ma ocup oleaca de veverita sa mai fac niste verificari pe al ea.

Viata e asa cum vrem noi sa fie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

pina la urma am reusit sa demontez bordul si tot ce mai era pe acolo, am gasit o gramada de cabluri mancate de soareci si in incalzitor de toate: pae, frunze, graunte vreo juma de kg. ce e mai rau ca o trebuit sa tai furtunele prin care intra apa in radiatorul de incalzire sper sa gasesc de cumparat altele.Alta problema ar fi ca e plin de apa in masina si pe sub bord da de unde vine,pe unde intra si sigurantele sunt permanent umede

Link spre comentariu

Pai ti-am zis la inceput pe unde intra.

Ai scurgerile de la grila din fata parbrizului infundate.

Deschide capota si linga delo in st si dr lui sunt doua coturi de cauciu cu gura in jos,alea sunt scurgerile de la grila.

Baga ceva pe ele si desfunda-le.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

nu curge deloc pe acolo cel putin nu acum ca am scos si bord si incalzitor .Se face un condens peste tot in interior si pe tabla si pe fibra din care e facuta cupola sau cum se mai cheama si picura peste tot inauntru cu ce sa o capitonez ca la vara parca tot as vrea sa o decapotez oleaca.

Link spre comentariu

Incearca sa folosesti cat mai putin functia de recirculare a aerului si vei avea mai putin condens.

Si eu am avut aceeasi problema si s-a rezolvat punand aeroterma sa traga aer de afara.

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare