bogdan_pan Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 VIATA E UNEORI CRUDA, SI DIN PACATE INTODEAUNA CU OAMENII BUNI...... _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Leda Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Viata e cruda uneori.Se spune ca timpul e singura boala la care omul nu a gasit un remediu. Ne nastem,traim si murim...mai devreme sau mai tarziu..acesta e ciclul vietii Dumnezeu sa-l odiheasca in pace! :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Mare om.Sa-i fie tarana usoara! Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xmen Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa il odihneasca ....pacat era prea tanar si prea bun ...pacat suzuki vitara jlx 0734.333.153. niculaitad@yahoo.it Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bodo4runner Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 3-1989,TOYOTA 4RUNNERSR5,2.4EFI 1.5in BJ spacers from SDORI 2" rear add-a-leafs KYB shocks lift kit replacement 31x10.50x15 BFGoodrich All Terrains Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE, sincere condoleante familiei ... Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Acum doua nopti l-am visat, mi-a iesit in cale la o rascruce de drumuri de tara. In spatele lui si in fata mea era padurea, inverzita.. Soare afara. Si el razand, m-a luat in brate si i-am vorbit, fericita ca-l vad. Apoi m-am trezit, era Vinerea Mare. Aseara am primit un telefon, n-am auzit cand a sunat. Apoi am vazut mesajul. (Exact ca pe 29 decembrie 2008 ..) Mi se spunea sa vad o emisiune, pe Realitatea. http://www.realitatea.net/emisiuni/repo ... 73867.html (Cam de pe la minutul 4.00, incolo...) PS Hristos a inviat.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 LE: (link complet...) http://www.realitatea.net/emisiuni/repo ... 73867.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 LE: (link complet...) http://www.realitatea.net/emisiuni/repo ... 73867.html Impresionant, emotionant, trist..... ................................................. ........Multumim, Bogdan !............ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Pe mine m-a sunat Maria Moga, directoarea statiei Realitatea Sibiu si Sese.... Mi-am amintit de Bogdan... de Agnita.. de Stela... Sa ne aducem aminte de el, in asta zi de Inviere! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 19, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Azi noapte , la manastirea Barsana, am aprins o lumanare si pentru Bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dunnezeu sa-l odihneasca! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ANSONIA Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l ierte pe Bogdan, a aparut pe forum dupa ce am plecat eu si acum, dupa cele douazecisinoua de pagini de regrete sincere m-am intristat si io ca dupa pierederea unui prieten foarte drag. Asadar ii dedic ceva foarte drag mie... http://www.youtube.com/watch?v=U8Y7wS3CCGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 In ultima vreme am intrat mai rar pe forum, din lipsa timpului liber. Dar de fiecare data cand intru, primul lucru pe care il vad pe pagina e poza lui Bogdan4x4. E un sentiment placut, sa il stiu mereu acolo. Parca e mereu curios sa vada ce se mai scrie pe forum. Tare rau imi pare ca nu am avut ocazia sa il cunosc. Recitesc posturi mai vechi de pe forum, si gasesc raspunsurile lui, si mi se pare atat de ciudat uneori. Parca nici nu e plecat... E pe aici pe undeva, pe vreun deal, la joaca... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 ..., bai frate ce-mi lipseste baiatu' asta ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Azi se implinesc 6 luni... Nu stiu cum este la voi, dar la Sibiu ploua... Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Si aici ploua..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Toata dupa amiaza a fost innorat si la noi .. urat de tot ... Fie`i tarana usoara ... ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 El e intre noi ,,,nu va agitati si speriati,,,i pe la Buzau ca anu' trecut ,,!! Are grija de ei! Si de noi! A plecat putin! ,,,da vine! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Voi observati ca DOAR in acest topic suntem de acord in UNANIMITATE? E doar pace si...el...si EL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Nu l-am cunoscut pe Bogdan, asa ca, pana acum, m-am abtinut sa vorbesc despre el. Citind insa numeroasele voastre comentarii, imi dau seama ca a fost un OM. E grea pierderea fizica a cuiva, dar sunt convins ca Bogdan traieste in inimile celor care l-au cunoscut, dar si pe acest forum. Voi, cei care ati iesit cu el, care ati petrecut cu el, trebuie sa va bucurati ca a facut parte, candva, din vietile voastre. De exemplu, eu nu am avut norocul asta... Dumnezeu sa aiba grija de sufletul sau! "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 RIP bogdan4x4...nu te-am cunoscut dar am plans cand am citit de tine:(( vei alaturi de forumul acesta:(( toti vom fii sus odata si poate vom avea ce povesti...:((( 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 A fost Agnita....sunt convins ca-mi furai sticla de "uiski" primita la extrem.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate