asfalttango Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 A plecat putin....dar nu singur.Gindurile prietenilor cunoscuti sau necunoscuti il vor insoti acolo sus ...Drum lin si usor catre lumea cealalta... Vei fi mereu alaturi de noi...in sufletele noastre. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Bogdane, suntem cu inima langa tine.mergem pe un drum pe care nu am fi vrut niciodata sa mergem.cuvintele mele-s putine si sarace in esenta lor, pt a spune ceea ce simtim. Dani, vom ramane mereu prietenii tai.oricat de mic va fi ajutorul pe care ti l-am putea da, nu ezita sa ni-l ceri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Ne-am gasit cu greu puterea sa ne luam un ultim ramas bun... Calatorie linistita Bogdane! Condoleante familiei. Ioana - Mauri http://i199.photobucket.com/albums/aa157/NarcisoLunatico/maniCandela.jpg -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Cuvintele sunt de prisos. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 .. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!! Condoleante familiei!! va ramane vesnic un inger4x4 PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca.Condoleante familiei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca...... Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 DUMNEZEU SA-L IERTE.... NU te vom uita Bogdane!!!!!!!!!!!!!!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Pentru Bogdan ca stiu ca i-a placut sa cante cu noi. ANDRI POPA http://www.youtube.com/watch?v=WF_staDa6Xs ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin_HOT Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Condoleante familiei. Am avut pacerea sa il cunosc acum ceva timp, super baiat, un om de nota 20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 O melodie care ii placea foarte mult si care ii reprezinta spiritul lui vesnic liber [youtube:209sp023]http://www.youtube.com/watch?v=HxOcHs0UeDw[/youtube:209sp023] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 In memoria lui Bogdan , nu credeti ar fi o idee ca toti utilizatorii forumului (forum care intr-un fel sau altul a facut parte din viata lui) care pana astazi au macar un post , sa poarte , dupa nick-name , simbolul 4x4 , de culoare verde ? Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Am fost aici sus... mai aproape de tine... pentru tine... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 ultimele poze facute de mine... aveam atatea sa ne mai spunem...atatea sa simtim...in diminetile noastre, de dupa noptile noastre nebune... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 De-ai sti Semaca cate mai erau de spus...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 In memoria lui Bogdan , nu credeti ar fi o idee ca toti utilizatorii forumului (forum care intr-un fel sau altul a facut parte din viata lui) care pana astazi au macar un post , sa poarte , dupa nick-name , simbolul 4x4 , de culoare verde ? Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Imi place ideea. In fond...fiecare club trebuie sa aiba un simbol...unii au un vultur, un urs....ceva maret...e firesc sa purtam toti la nick un 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Bogdan daca ai net in ceruri sa stii ca in seara asta voi doar eu cu tine la un spritz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin332 Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... Pajero 2.8/94 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Stiti ceva? Fie ca ma credeti sau nu, in seara asta voi bea o cupa de sampanie cu Bogdan si voi fuma o tigara pentru el ( ca acolo in rai nu stiu daca e permis fumatul ) ! Si... voi zambi la miezul noptii... impreuna cu el ... ! Incercati si voi ! E tot ce si-ar dori acum ... :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Foarte tare. Eu n-am gasit vreun Ursus... Glumeste iar, Bogdan, cu mine... :) Gepetto, nici eu n-am chef de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Nici eu............... Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 am o prietena care ii spunea "SFANTUL PATRU". pentru mine asta e: un sfant. nu pot sa petrec. nu pot sa plang. ma gandesc k noaptea asta trebuia sa bem impreuna. poate. sa palavragim. sa povestim despre masini, trolii, scripeti, abordari....span in ... gaz..ma mananca talpa...n-o sa ma opresc niciodata sa povestesc...azi nu a fost ultimul drum. sunt la o petrecere unde pun cargo...si le povestesc oamenilor despre un MARE OM. La multi ani, in sufletul nostru, Bogdan4x4! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Nici eu nu am avut chef de nimic am baut bere asa cum ai place lui si am fumat ca turcii.... si am purtat la mine aceasta palarie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Pentru dani,sa nu uitam niciunul de pe acest forum ca pe 1 ianuarie e ziua ei.va fi cea mai trista aniversare a ei.sa nu uite nimeni sa-i spuna o vorba buna,pentru ca o merita cu prisosinta. la multi ani Dani sa dea domnul sa-ti regasesti linistea zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate