Mihail Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Salut baieti. Prin primavara 2008 am cumparat un Hamster. A fost facut pentru Armata Romana si armata din Oman. De catre TurboMecanica. Motor de Dacia, piese combinate de la Aro si Oltcit. Reductoare in roti. Modelul Hamster 2 nu e 4x4 dar am inteles ca au fost facute cateva si 4x4. A dat cineva din voi peste asa ceva vreo data? Cunoasteti pe cineva care are o asemenea "trotineta". Stiu de la cei de la TurboMecanica ca nu au fost produse multe Hamster 2 dar au fost produse mult mai multe din modelele Hamster 3 si 5. La al meu mi-au dat si parasuta. Cica daca vreau sa-l arunc din avion. :-) From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Hamster 2 Salut. Am pe undeva pe un dvd poze cu toate modele Hamster. Am fost la un salon moto, si erau si ele prezentate afara, de catre cei de la Turbomecanica. Intradevar sunt produse pentru armata, doar unul singur e 4x4. Am vazut si Hamsterul tau, atat la salon, cat si pe la Slon parca. Dra era altcineva cu el, nu erai tu. Chiar l-am intrebat de mashina cate ceva, pentru ca am un prieten care a cumparat si el un model de la salon, si spunea ca e foarte multzumit de el, dar vrea sa il dea ca s-a dat peste cap cu el la o betzie, si s-a ales cu mana rupta si tije prin mana. O sa caut pozele sa le postez aici. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Hamster 2 Rozatoarele astea se pot inmatricula? Ca de fun e numa buna ...Halatu" cat a fost? I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Hamster 2 o singura data am vazut un reportaj despre acaret,...la propatria...unde erau prezentate cateva variante pentru uz militar de la port mitraliera la transportor rapid trupe(8 oameni) si daca nu ma insel era si o varianta cu 6 roti...dar era prezentat ca aro...acu poate nui vorba de acelasi utilaj dar seamana izbitor(asta se intampla prin 1998) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Decembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Hamster 2 Cinstit Boier: nu eram eu si nici Gheorghita, (prieten mecanic). Inseamna ca mai trebe sa fie unul prin preajma. Slon zici? thunder rock: Halatu` Domle` a fost 1200 Euroi. Eu tocmai cumparasem planuri sa construiesc un buggy si am dat peste el si l-am luat. Acum trece printr-p doctorisire amanuntita. In sfarsit am gasit un magazin in ploiesti care are piese noi de aro si oltcit. Cat despre inmatriculare nu m-am interesat. Eu l-am inmatriculat la primarie. Facut asigurare si gata. La cat de mult s-au porcit la rar nu cred ca merita. gnok: multumesc! maine pun mana pe telefon sa dau de cineva pe la tvr sa gasesc si eu emisiunea. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Hamster 2 Cred ca era nea Gheorghitza, pentru ca sunt sigur ca asta era. Nu sunt 2 modele identice in toata seria. Daca tzin bine minte, era un tip brunet, pe la vreo 35-40 de ani. Mai era si un nene militzian langa el. Nu sunt sigur daca la Slon sau la Starchiojd. Era o sarbatoare de ziua comunei, sau ceva de genul. M-am uitat atunci ca e inmatriculat la primarie, si ca undeva pe bot scria Hamster 2. Imi pare rau ca nu am facut poze. Ma intorceam de la o plimabare de la Siriu. Iti recomand traseul spre Varful Malaia si Lacul Vulturilor. Stiu ca sunt si vreo 2 stani de oi pe acolo. E frumos si usor accesibil. E cam frig sa il faci cu hamstreul, dar poate ma psre primavara. Poate imi iau si eu mashina pana atunci si mergem cu ele la plimbare. http://good-times.webshots.com/album/56 ... good-times Uite aici niste poze de pe traseu, si de la lac. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Hamster 2 Cinstit Boier: nu eram eu si nici Gheorghita, (prieten mecanic). Inseamna ca mai trebe sa fie unul prin preajma. Slon zici? thunder rock: Halatu` Domle` a fost 1200 Euroi. Eu tocmai cumparasem planuri sa construiesc un buggy si am dat peste el si l-am luat. Acum trece printr-p doctorisire amanuntita. In sfarsit am gasit un magazin in ploiesti care are piese noi de aro si oltcit. Cat despre inmatriculare nu m-am interesat. Eu l-am inmatriculat la primarie. Facut asigurare si gata. La cat de mult s-au porcit la rar nu cred ca merita. gnok: multumesc! maine pun mana pe telefon sa dau de cineva pe la tvr sa gasesc si eu emisiunea. salut, cum il poti inmatricula la primarie? ...am auzit de cineva ca face sta cu un G. O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Hamster 2 La primarie potrivit legii nu stiu care...se pot inmatricula vehicule care nu pot fi inmatriculate in regim normal. In lege sunt cateva optiuni: caruta mecanizata, utilaj agricol, vehicul lent. La primarie au trebuit: documente trotineta, taxa anuala, plata numerelor si atat. Mai apoi se face si asigurare. Singurii la care am gasit au fost cei de la Ardaf la noi in zona. Si am facut asigurare pe un an. 130 RON. Poti merge pe tot teritoriul comunei cu ele si drumurile forestiere si cele adiacente. Eu merg in 5 sate plus alte 6 sate datorita unei intelegerii tacite intre primarii pentru ca oamenii au pamanturi aiurea unii dintr-un sat au in altul si tot asa. Spre exemplu cineva a inmatriculat un ims, altul o dacia pe care a taiat-o si a facut-o un fel de caruta. Un prieten al meu a inmatriculat un microbuz. L-a inceput n-au vrut dar am pus flexul pe el si am scos scaunele, am luat o panza rotunda de gater si am pus-o pe un rulment pe o tzeava in masina. Si a venit functionaru` sa verifice si a zis: Ce e asta? E gater domle`! Bine. Si gater a fost. O solutie pentru inmatricularea unui vehicul de teren este: 1. Masina sa nu fie noua, aproape noua. 2. Sa nu aibe un exterior perfect. 3. Se iau cateva lanturi, sarme groase de macara si se ataseaza in spate de preferabil de tot. 4. Se sudeaza cateva tevi aiurea adica un roll-cage autohton si fara prea multa bagare de seama. Trebuie avut grija ca nu cumva la un accident sa-tzi intre o tzeava in fata. Grija la planificare si sudura. 5. Se merge la primarie cu trotineta si se cere inmatricularea. 6. Daca intreaba "ce e asta domle`?" Raspunsul este: "Cal mecanizat de tras busteni din padure." 7. Si atat. Bineinteles ca exista posibilitatea aranjamentului cu primarul sau functionaru` dar am incuraja coruptia. O sa ma interesez sa va spun exact legea care s-a folosit pentru inmatriculare in zona noastra. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Hamster 2 oare se mai inmatriculeaza in 2009?am vandut o vitara primarului din Poiana Marului acum cateva luni,si mi-a zis ca si-o inscrie pe Primarie!de,EL face legea la el in sat!e primar din 90'asta da,Primar!!!!daca nu esti Primar,ma refer,se mai pate inmatricula in 2009 pe primarie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Hamster 2 Drăguţă jucărie, frumoasă arătare. TotuÅŸi, o cuÅŸcă în nefericitul caz de răsturnare nu ar fi necesară? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Hamster 2 Interesant acaretul...nici nu aveam habar de existenta lui! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Hamster 2 Drăguţă jucărie, frumoasă arătare. TotuÅŸi, o cuÅŸcă în nefericitul caz de răsturnare nu ar fi necesară? pentru ce, daca e facuta sa fie aruncata din avion... si are parasuta, banuiesc ca e gandita sa nu se deformeze usor ... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Hamster 2 Foarte faina. Am vazut acum 2 saptamani una in realitate langa Valenii de Munte. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Hamster 2 foarte frumos acaretu, nu il vinzi? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Iulie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Hamster 2 Nu-l vand. Imi place prea mult. Scuze pentru intarzierea raspunsului. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Hamster 2 :h5 foarte tare acaretul , mai ales ca e de-al nostru :j :bravo tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: Hamster 2 apropo de inmatriculare pe primarie m-am interesat si au zis ca numai utilaj agricol se poate inmatricula Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Hamster 2 Am gasit si eu astazi prin Constanta un acaret dinasta parcat in fata unei banci in zona Dacia ... arata excelent ... am inteles ca este acolo de vreo doua saptamani ... vad ca este inmatriculat cu niste numere galbene dar nu de primarie ... stie cineva ce fel de numere sant alea ? ... numarul incepe cu CT dar nu pare de primarie ... i-am facut mai multe poze din diverse unghiuri ... vad ca este facut din piese de Aro - Dacia - Oltcit si mai mult ca sigur este facut de fabrica nu artizanal ... interiorul este extrem de spartan dar suficient pentru offroad ... Ca utilaj pentru offroad cred ca are garda la sol cam joasa, dezbaterea suspensiei mica si limitata (nu se poate mari decat cu modificari f. mari), suspensia este cu roti independente nu cu punti rigide, lipsa winch, tractiune cred ca numai pe spate (nu sant 100% convins ca nu m-am uitat) ... oricum as fi foarte interesat sa stiu cine este proprietarul ... poate o vinde sau m-as putea inspira sa fac una artizanal ... Urmeaza poze ... destul de multe ... desi se uita lumea la mine pe srada ca la un nebun ca pozam de zor aratarea aia ... Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Hamster 2 Scuze pentru calitatea proasta a pozelor ... sant facute cu un telefon de doi bani ... Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Hamster 2 Alte poze ... Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Hamster 2 Mai departe ... Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Hamster 2 Alte poze ... Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Hamster 2 Si ultima ... Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Hamster 2 interesant acaret dupa cum ai vazut are un coleg de pe forum poate te lamureste el arata mai mult ca un buggy probabil o fii bun si in off oricum nu ma asteptam sa fie facut de romani Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Hamster 2 Uh mama, ce bine arata si ce aiurea e facut. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate