cipike Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Hamster 2 vreau si eu una.:hl cine aude sa-mi dea de stire:banana:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Hamster 2 Oare nu am vazut eu bine sau are MRL-uri pe spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Hamster 2 Clar are MRL-uri pe spate Ce ciudatenie, aduce mult a buggy cu 4 locuri:sm Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: Hamster 2 Ce pacat ca s-au facut in serie limitata... My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Hamster 2 Clar are MRL-uri pe spate Pt. a-l putea transforma din 4x2 în 4x0 :ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Hamster 2 E un jaf de masina, o rusine a inginerilor auto . Nu glumesc Pacat de banii care i-au mancat cu proiectarea acestui rateu. Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Iulie 27, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2012 Re: Hamster 2 Jaf..mare jaf. Totusi un jaf proiectat si produs in Romania. Pe a mea eu am inceput sa o restaurez. Apoi ajunge in garaj. Un garaj special construit pentru dansa. Aduce mai mult a cotet dar sigur e garaj. Un fel de investitie pentru baiatul meu. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Re: Hamster 2 Hamster este un automobil conceput pentru trupele de parasutisti ale Armatei Române, ea putand fi parasutata din avion. Acest automobil este conceptie proprie Turbomecanica, construit din piese Dacia si Aro. Primul automobil creat a fost Hamster 1 (automobil 4x2 cu motor racit cu aer si cu 4 locuri), al doilea Hamster 2 (automobil 4x2 cu motor racit cu apa si cu 6 locuri) si al treilea Hamster 3.1 cu tractiune 4x4 si garda marita la sol si intr-un final Hamster 3.2, fiind varianta imbunatatita tehnologic. Sursa si cateva poze: http://www.automobileromanesti.ro/Altele/Alte_automobile/ Stima Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian1andrei Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 (editat) Re: Hamster 2 Din ce am vazut in poze toate au jante de TV. Editat Iulie 31, 2012 de iulian1andrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Prowler Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: Hamster 2 Foarte faina. Am vazut acum 2 saptamani una in realitate langa Valenii de Munte. si eu am vazut un Hamster 2 intre VAlenii de Munte si Starchiojd anul trecut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Hamster 2 Pai.. e acelasi. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Hamster 2 Clar are MRL-uri pe spate Pt. a-l putea transforma din 4x2 în 4x0 Cine stie.... De fapt asta poate fi o idee buna: aici multi trag cite o masina sau 4x4 dupa autorulota (Winnebago etc). Masina e pe roti si e atasata cu un protap, si ar fi ideal daca ai putea sa-i decuplezi rotile motoare de transmisie, ca sa nu invirti degeaba toata transmisia (plus ca o transmisie normala nu e gindita sa fie utilizata timp lung la punctul mort/neutral - de aia sint preferate 4x4 unde poti pune cutia de transfer in neutral) Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Hamster 2 Cine stie.... De fapt asta poate fi o idee buna: aici multi trag cite o masina sau 4x4 dupa autorulota (Winnebago etc). Masina e pe roti si e atasata cu un protap, si ar fi ideal daca ai putea sa-i decuplezi rotile motoare de transmisie, ca sa nu invirti degeaba toata transmisia (plus ca o transmisie normala nu e gindita sa fie utilizata timp lung la punctul mort/neutral - de aia sint preferate 4x4 unde poti pune cutia de transfer in neutral) Vazand cele 2 poze puse Tudor, nu imi pot imagina, cum ar putea pastra o traiectorie dreapta la rulare o astfel de masina. Ma gandes ca trebuie cumva sa ii blochezi rotile, sau sa pui protapul agatat cumva de puntea fata (in cazul unui 4x4) unde sa poti bloca si bara de directie. La viteze mari, ma gandesc ca rotile ar avea tendinta de a fi drepte, dar pe drumurile noastre de tot rahatul, cand incepe sa iti topaie masina in spate si sa te traga in toate partile, nu cred ca mai e placut! Am sa ma mai documentez si eu pe net sa vad exact despre mecanismul asta. Plus de asta, ma gandesc ca ceea ce tractezi trebuie sa indeplineasca conditiile de circulatie pe drumuri publice (inmatriculata, asigurare etc.). Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Hamster 2 Vazand cele 2 poze puse Tudor, nu imi pot imagina, cum ar putea pastra o traiectorie dreapta la rulare o astfel de masina. Ma gandes ca trebuie cumva sa ii blochezi rotile, sau sa pui protapul agatat cumva de puntea fata (in cazul unui 4x4) unde sa poti bloca si bara de directie. La viteze mari, ma gandesc ca rotile ar avea tendinta de a fi drepte, dar pe drumurile noastre de tot rahatul, cand incepe sa iti topaie masina in spate si sa te traga in toate partile, nu cred ca mai e placut! Am sa ma mai documentez si eu pe net sa vad exact despre mecanismul asta. Plus de asta, ma gandesc ca ceea ce tractezi trebuie sa indeplineasca conditiile de circulatie pe drumuri publice (inmatriculata, asigurare etc.). Vezi ca gasesti tot aici pe forum un topic in care se discuta acest A-Frame ca metoda de remorcare fara sofer in masina remorcata. Oricum, la noi nu este permis de legislatie. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Hamster 2 Vazand cele 2 poze puse Tudor, nu imi pot imagina, cum ar putea pastra o traiectorie dreapta la rulare o astfel de masina. Ma gandes ca trebuie cumva sa ii blochezi rotile, sau sa pui protapul agatat cumva de puntea fata (in cazul unui 4x4) unde sa poti bloca si bara de directie. La viteze mari, ma gandesc ca rotile ar avea tendinta de a fi drepte, dar pe drumurile noastre de tot rahatul, cand incepe sa iti topaie masina in spate si sa te traga in toate partile, nu cred ca mai e placut! Am sa ma mai documentez si eu pe net sa vad exact despre mecanismul asta. Plus de asta, ma gandesc ca ceea ce tractezi trebuie sa indeplineasca conditiile de circulatie pe drumuri publice (inmatriculata, asigurare etc.). Din cate stiu eu, in Europa, e voie doar in UK. Poate gresesc. Legat de temerile tale, unghiul de fuga rezolva restul... Prin anii '80, unii din participantii care se dadeau "la coasta" foloseau metoda asta ca sa-si care masina la competitii. Pe vremea aia remorcile nu se inmatriculau nici la noi, conditia era sa ai lumini si numarul de la tractor pe atelajul remorcat. Acum ce merge pe roti trebuie sa fie inmatriculat si ai posede RCA. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 (editat) Re: Hamster 2 Ce a mai ramas dint-un Hamster "Grenadier" e de vanzare pe Tocmai, cred ca a gresit moneda, vrea 4000euro. Din cate vad eu are motor de Olcit, air-cooled, cam neportivit pentru offroad. Editat Februarie 1, 2015 de icXu My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate