Vizitator vlad2007_m Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 salut.sarbatori fericite va doresc tuturor si acum am sa ma prezint oficial deoarece pana acum ce topicuri,intrebari..am afisat pe site nu erau insotite de o prezentare si de niste poze cu masina . ma numesc vlad si sunt dn bucuresti. am cumparat acest TJ de putin timp si am facut urmatoarele modificari. -cumparat si montat arcuri Rancho de 3,5 " -montat anvelope 33" imbunatatiri mai doresc sa mai fac dar...in limita timpului si a "materialului"... as dori sa ma sfatuiasca cineva daca la 3,5 " inaltare trebuie obligatoriu sa schimb amortizoarele(de e mentionat ca pe sosea unde folosesc masina este mai putin rigida si mai placut la mers decat cu arcurile ei originale) - as dori sa cumpar niste jante mai late ca sa se aseze mai bine anvelopele -un drop pitman doar daca este necesar la asemenea kit de inaltare(cota 3,5) multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: salut :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: salut :hi :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: salut :W :cl O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: salut :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: salut Bine ai venit! :W Ma bucur ca se mareste comunitatea celor cu Jeep! La mai mare! Cred ca trebuie sa iei in calcul si amortizoarele de schimbat cel putin - oricum sunt destul de facut. RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mihai cezar ionascu Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: salut Salut . Bine ai venit!!! Chiar un Jeep aratos. Sa-l stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: salut Bine ai venit !... :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: salut bine ai venit :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vlad2007_m Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: salut multumesc pentru aprecierea masinii....si stiu ca mai trebuiesc multe facute...cand intri in joc...nu te mai saturi...din pacate am si casa de terminat asa ca trebuie sa adaug si eu la masina mai cu chibzuiala...daca stie cineva ceva amortizoare sau jante 15x10 va rog sa ma anuntati... by the way...se potrivesc si de la alte masini?de la japoneze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: salut Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: salut Bun venit. Atentie la inaltare de 3.5inch, e riscul sa apara vibratii in transmisie din cauza unghiurilor crucilor de pe cardanul spate. In cazul in care apar, ai 2 optiuni : Cobori reductorul sau Montezi un kit SYE. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: salut Bine ai venit :W You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vlad2007_m Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: salut are o usoara vibratie dar doar cand sunt in ture joase la plecarea de pe loc dar am pus-o pe seama anvelopelor si a faptului ca nu i-am facut unghiurile de fuga de cand am luat masina...ce este kitul sye? thx pt sfat...dar te rog lamureste-ma... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: salut :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: salut are o usoara vibratie dar doar cand sunt in ture joase la plecarea de pe loc dar am pus-o pe seama anvelopelor si a faptului ca nu i-am facut unghiurile de fuga de cand am luat masina...ce este kitul sye? thx pt sfat...dar te rog lamureste-ma... Sye este un cardanul culisant care se mai adauga un adaptor (advance adapter) http://www.7slotgrille.com/tech/sye2/index.html GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vlad2007_m Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: salut multumesc gabic pt lamurire.este absolut necesar?nu dispun acum de cashcavali si de asta intreb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: salut :W Sa-l stapanesti sanatos ! ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: salut multumesc gabic pt lamurire.este absolut necesar?nu dispun acum de cashcavali si de asta intreb. Poti sa iti cobori tot suportul de reductor ca solutie temporara. http://www.4x4xplor.com/t-casedrop.html '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vlad2007_m Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: salut ok.multumesc.vreun service pe care il recomanzi unde as putea face lucrarea asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: salut :W :cl 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate