Miron Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 (editat) Am inceput "imbunatatirile" pe noul Landcruiser 100. Ca de obicei, la Nea Puiu in atelier. Montam "ca la carte" diferentialele blocabile ARB, fata si spate. Editat August 25, 2018 de Astral 1 Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Sa ai spor si sa iasa pe placul inimioarei tale. :B Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Schimbi si rapoartele in diferentiale ?... :roll: Vad un pinion pe acolo !... :roll: :grin: N-as vrea sa fiu in locul lui Nea Puiu !... :roll: :grin: Probabil ca o sa vrei si certificat C.O.S.C. la Lucrare !... :twisted: Asta e bine, cresc exigentele, creste calitatea = trecem si noi la profesionism / profesionalism !... :grin: :Hr :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Imi place ca totul este pe un ziar. Cred ca nu va luati dupa el... stiti ca ziaristi stiu doar sa scrie :ga MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Spor la treaba! Tine-ne la curent cu poze! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Faina treaba. Lucrare serioasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Spor la treba Miroane ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Spor la treaba, sa iasa perfect! Cu Niva nu se ocupa nea Puiu? :) 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 13, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2007 Ieri am terminat de instalat compresorul, conductele de aer si butoanele in bord. Totul a iesit impecabil, si functioneaza ireprosabil!! - Special thanks Tavi Pantea -. Urmeaza instalarea bullbar-ului ARB -fata si spate-, snorkel si troliu. Totul se va face "State Of The Art". Va tin la curent cu poze. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2007 Instalarea snorkelului... Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2007 Alte mici accesorii care tocmai mi-au sosit, si care vor sta in permanenta in masina... Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2007 Scuturile ASFIR din aluminiu de 6 mm, un "must have" Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2007 Cateva imagini din timpul instalarii barii ARB pe spate. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Miroane pe mine unu m-ai imbolnavit :1 si vad ca nu te opresti :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2007 ... Si bara fata, evident. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2007 Si in bara sta un troliu... Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 :shock: foarte bine arata barele :shock: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2007 Urmeza sa mai instalez proiectoarele IPF 900XS spot beam, statia radio HF, cele doua antene ale statiei, senzorii de parcare pe bara din fata, etc. Toate instalarile de mai sus au fost facute ireprosabil, de Tavi Pantea, si totul functioneaza perfect. Bara spate e ceva monstruos...!!! :wink: Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Asa DA !... :grin: :g Imi creste inima, cand vad ca lucrurile se fac asa cum trebuie, cu accesorii de cea mai buna calitate !...:1 :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2007 Astept si critici... :old Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Astept si critici... :old Sunt acri strugurii. :grin: Faina treaba Miroane dar mie nu imi plac stopurile alea rotunde din bara spate. Parca eram mai interesante daca era dreptunghiulare. :grin: Comentez si eu sa ma aflu in treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Astept si critici... :old Parca emblema de TOYOTA sta putin stramba. E inclinata un pic spre dreapta. Ba nuuu, spre stanga... :oo :roll: :) :B :1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 bara spate nu are nici o treaba cu masina. Chiar ii strica tot aspectul. Iar masina e prea joasa. Nu are farmec. Iar daca nu e murdara si zgariata, degeaba o tot accesoriezi. Nu-i vad scopul :P Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 bara spate nu are nici o treaba cu masina. Chiar ii strica tot aspectul. Iar masina e prea joasa. Nu are farmec. Iar daca nu e murdara si zgariata, degeaba o tot accesoriezi. Nu-i vad scopul :P Bara spate chiar nu are nici o treaba cu masina. Si in general nici ARB-ul nu are nimic de-a face cu offroad-ul, si mai ales cu un Landcruiser. Care e prea jos. Sau prea sus. Depinde cum ai lasat setata suspensia cand ai facut poza... Si clar offroad inseamna sa-ti zgarii cat mai tare masina si sa ti-o stropesti cu noroi. Oare cei ce se dau pe dune, nu fac offroad?? Ca nu-s nici crengi, nici noroaie. Poate am mers prea departe pentru puterea de intelegere a unora. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Miron, bara spate nu are suport pentru roata de rezerva? Am vazut pe masina lui Dan Kiraly (Tot LC 100) astfel de bara si avea un astfel de suport. Credeam ca lampile rotunde din bara sunt pentruca nu se mai vad cele originale din cauza rotii... CUm sta treaba, Miron? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate