Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

The Right Stuff - LC 100

Miron

Postări Recomandate

• Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Re:

Din pacate nu pot instala nici o statie pe masina asta.

De ce???

Ii de expozitie masinutza.

Nu-i de expozitie masina. Pur si simplu nu am loc fizic unde sa amplasez statia. As putea sa dau 4 gauri in bord si s-o prind acolo, cu ceva platbanda.

Do everything prepared!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala

Re: Re:

Din pacate nu pot instala nici o statie pe masina asta.

De ce???

Ii de expozitie masinutza.

Nu-i de expozitie masina. Pur si simplu nu am loc fizic unde sa amplasez statia. As putea sa dau 4 gauri in bord si s-o prind acolo, cu ceva platbanda.

Atarnata deasupra, ca la tiruri ? ...

PS : Sau faci ca mine, iti iei statie de-aia mobila ... ca, cine 'reaku a mai vazut acaret 4x4 far' de statie ? ... parca e "oul fara galbenus" din cantecu' ala al copilariei ...

Link spre comentariu

Re: The Right Stuff

Asi zice s-o montezi in bara din spate... Acum stii cum franeaza... nu mai e nici un risc... :lol: :lol: :lol:

Are Omu' asta o bijuterie de masina... si o bijuterie de statie... N-a intrat inca microbu' destul, ca o tinea intr-o mana si conducea cu cealalta. Radoamatorii stiu de ce... :h5

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Am trapa si nu pot pune consola de tavan. Am Yaesu, are fata detasabila, fata as putea s-o prind dar nu am unde sa pun restul statiei. Voi credeti ca eu nu mi-am batut capu'? Vreo juma de an!

Sub scaunele din fata am navigatia si inca niste chestii care nu stiu exact ce sunt, sub scaunele din spate nu este loc absolut deloc, in portbagaj nu am cum ca este al III-lea rand de scaune, sub panourile laterale din spate am pe o parte subwoofer-ul masinii iar in cealalta parte am tot felul de compartimente pt. triunghi, vesta, trusa med, etc.

dau un premiu celui care imi da o solutie viabila, fara sa trebuiasca sa-mi mutilez masina.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

dau un premiu celui care imi da o solutie viabila, fara sa trebuiasca sa-mi mutilez masina.

Midland Alan 42. Are doar alimentarea de la bricheta si conectorul pentru antena. Toata statia e cit microfonul de la, sa zicem, un President.

Link spre comentariu

Ce ai facut la masina asta e de vis!

Felicitari si sa te bucuri la maxim de ea

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

vb cu supunere si umilinta:

foloseste statia pe care o ai si prinde-o cu dublu adeziv de bord.nu zboara de acolo si dk vrei sa vinzi ulterior masina se curata fara mari probleme urmele.eu asa am avut-o si nu a zburat nicaieri (in teren,k seara o scot,k taximetristii :grin: ).

Link spre comentariu

:g ...exacta asa am facut si eu cand am plecat in vacanta cu niste prieteni ,le am dat si lor un CB si am lipit o cu banda dublu adeziv din aia mai groasa (tine mai bine) in colturi ,eu am mai pus si niste distantieri din cauciuc intre statie si banda pt ca aveam difuzorul 'sub ea' ,dar si sa circule aeru' sa nu se'ncinga :)

Link spre comentariu

salve Miron,

poti incerca asa ceva: http://motorcare.com.au/landcruiser100console.htm

http://motorcare.com.au/images/100_series_2.jpg

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Ultimele chestii ce le-am pus pe masina. Proiectoare IPF spot light cu xenon. Sunt varful de la IPF si lumineaza demential. Sunt "Made in Japan", au balast Osram si cabluri ARB. Parca te uiti direct in sudura cand le privesti aprinse!

Do everything prepared!
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Cuvintele nu-si mai au rost, felicitarile sunt prea palide si deci, am salvat toate pozele si am setat sa intre ca slide-show la screen-saver!

Una peste alta, cred ca atat cei de la Toyota, cat si cei de la ARB ar putea sa-ti foloseasca masina pe post de reclama.

Masina e pe marimea motto-ului "Do everything prepared!"

:1

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Ultima chestie ce am montato pe masina este noul cort Columbus, un state-of-the-art al corturilor rigide, facut in intregime din fibra de carbon, construit cu o atentie maxima la detalii si cu materiale super calitative. Solutia ideala pentru expeditii si nu numai. Are o forma aerodinamica si cantareste doar 35 Kg. Tin sa precizez ca montarea cortului pe masina s-a facut in Germania, la cel mai inalt standard tehnologic, de catre Patrolator, care a folosit la prinderea lui niste profile speciale de duraluminiu folosite in aviatie si 12 suruburi din titan. Tot pe aceasta cale tin sa-i multumesc pentru lucrarea facuta! :h5

1582829584_HDJ100COLUMBUS-MIRON(1).JPG.b0731cf893f466f6fa3ba906b0a1d6f1.JPG925917362_HDJ100COLUMBUS-MIRON(2).JPG.ebce471eb43e9e33e2c0b2685bcc6330.JPG355352801_HDJ100COLUMBUS-MIRON(3).JPG.443d7a174cc0afcbb5e360ba89214ddc.JPG673966709_HDJ100COLUMBUS-MIRON(4).JPG.17f37fb4cfc78317c76aa8e7f2b66616.JPG1273717199_HDJ100COLUMBUS-MIRON(6).JPG.71c0198ae662c8899fface9a4bcfb81c.JPG1733364843_HDJ100COLUMBUS-MIRON(5).JPG.682d2ad4747c0e038b0c0b5baad10700.JPG

Editat de Astral
Do everything prepared!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare