Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Dupa ce am plecat din Bucegi, va spune laur de ce, am ajuns prin Sibiu...apoi tot pe drum prin Gurasada..apoi prin niste paduri...asa o excursie "de vara". Mi-a parut rau ca nu am putut explora raul mai mult, dar... inca nu s-a terminat iarna! Am sa descarc imediat filmele cu "surpriza" (mai precis cand se rupe gheata sub "animal") Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Iesit, cazut in rau...iesit, intrat in padure! "de vara"!!! :ha3 :bannana :bannana si nu m-ai chemat....biiinnneeeee zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Iesit, cazut in rau...iesit, intrat in padure! "de vara"!!! Sorine te-as fi chemat frate ca nu am avut cu cine sa ma dau. Amicul cu mitshu pe care il vezi nu avea gume si iti dai seama ca daca ma duceam mai jos pe rau...mai ieseam la primavara cu mormolocii...stai ca pun imediat filmele... :banana . Pe bune ca te-as fi chemat, dar erai tare departe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Iesit, cazut in rau...iesit, intrat in padure! "de vara"!!! Aici sunt o parte dintre filme: http://www.petreniteanu.ro/?p=101 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Iesit, cazut in rau...iesit, intrat in padure! "de vara"!!! frumos ups, dar de ce nu ai mai mers in jos? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Iesit, cazut in rau...iesit, intrat in padure! "de vara"!!! Stai ca vezi in urmatorul film de ce: hailalta masina era un junghi cu gume de strada. niciun copac de care sa atarn cele 2,7 tone ale masinii si ... nu am vrut sa fac baie. Mai ales ca din acel loc...la 250 metri se frigeau niste carnati si niste fripturi...de mama-mama!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Iesit, cazut in rau...iesit, intrat in padure! "de vara"!!! Nu ai luat cortu' cu tine si de-aia ai plecat? :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Iesit, cazut in rau...iesit, intrat in padure! "de vara"!!! Daca aveam cort...ramaneam pe langa worldscape...dar acolo...la Zanoaga...sa nu mai aud in viata mea de "hotelul" ala ! Niste poze de prin coclaurii vizitati dupa plecarea din Bucegi! Aici ai si de ce nu am mers in jos pe rau! http://www.petreniteanu.ro/?p=101 (dupa filmul cu capriorul) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Iesit, cazut in rau...iesit, intrat in padure! "de vara"!!! Frumos! si filmele foarte bune1 bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator TOPY Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Iesit, cazut in rau...iesit, intrat in padure! "de vara"!!! :bravo oau...abea astept sa ne vedem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate