Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

VA ROG MULT UN SFAT IN ACHIZITIONAREA UNUI OPEL MONTEREY !!!

Vizitator alinnoaghiu

Postări Recomandate

Vizitator alinnoaghiu

SALUT TUTUROR SI SCUZE DE DERANJ... UN SINCER " LA MULTI ANI IN 2009 "....

AM SANSA DE A ACHIZITIONA UN OPEL MONTEREY ( ACUM DIN CITE STIU EU OPELUL MONTEREY = ISUZU TROPER ) .. MASINA E DIN

2000 ARE IN JUR DE 200.000 KM..MOTOR 3.0 TDI LA 3000 EURO DIN SPANIA ...ARATA FOARTE BINE NUMAI CA NU STIU NIMIC DE ISUZU

... NU VREAU SA O FOLOSESC PREA MULT OFF ROAD, MAI MULT PT DRUM NORMAL..VA ROG MULT DE TOT UN SFAT... CUM E CA MASINA?

CE "HIBE" ARE ? LA CE COSTURI DE INTRETINERE SA MA ASTEPT ? PIESE DE SCHIMB SCUMPE ?

VA MULTUMESC ANTICIPAT TUTUROR !!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: VA ROG MULT UN SFAT IN ACHIZITIONAREA UNUI OPEL MONTEREY !!!

nu am avut, dar din auzite

mecanica f f proasta

directie si transmisie se strica cam la fel de des ca la aro...diferenta e ca piesele sunt mai rare si mai scumpe

niciodata nu poti sa fi sigur pe ele, tot timpul ceva scartie sau bate

depinde ptce o iei

sa te gandesti bine, o masina ieftina poate fi un put in care arunci bani cu nemiluita fara sa reusesti sa-l umpli vreodata

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

si poate ca t esti obisnuit altfel... dar politetea spune ca daca ajungi undeva, mai inti saluti, apoi te prezinti si abia apoi spui ce te doare

si toate astea le faci fara sa scrii cu litere mari....

e un avertisment, altfel o sa intrebi in alta parte... pe la noi nu mai

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator alinnoaghiu

Imi cer scuze..sincer nu cred ca am fost pe undeva nesimtit sau am abuzat de acest forum.. m-am prezentat cu propiul meu nume ALIN NOAGHIU ) care mi-e si numele cu care am semnat pe acest forum.. v-am urat tuturor un sincer LA MULTI ANI cum se face pe la

noi...v-am multumit anticipat si v-am rugat sa ma scuzati ca va deranjez cu intrebarea asta... nu stiu de ce domnul care mi-a raspuns a fost atit de deranjat de ce am scris

si cum am scris...

Link spre comentariu

Nu a fost nimeni deranjat dar exista un topic destinat folosirii forumului Cu niste reguli simple....Bine ai venit.In banii astia iti iei altceva mai bun ....eu zic sa mai cauti si daca ai bani de impozite atunci ai variante multiple.Hai noroc

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu

Aline , asta e un forum mai exclusivist , nu te supara , astea-s regulile , litere mici etc. .

O sa-mi spun si eu parerea referitor la intrebarea ta , dar mai pe seara , acum trebuie sa-mi culc fetita ( de , al doilea servici :ha: ) .

Pana atunci te salut :W :cl :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

:W ...nu te supara ca ai fost ''certat ''...nu are nimeni intentii rele si iti multumim de urari, dar de obicei prima aparitie ne asteptam sa fie la prezentare membrii...dupa aia ceo fi..:)))....sanatate si un an bun si tie

Link spre comentariu

Nu te supara... :grin: doar avem un regulament foarte simplu, citeste topicul asta viewtopic.php?f=4&t=113, si dupa ai citit faceti o mica perzentare aici viewforum.php?f=4 si gata :h5

Oricum, :W in :cl

Referitor la intrebarea ta, uite ca modelu lui trooper este UBS69 (3.1d) sau UBS73 (3.0d), asta gasesti pe "Tarjeta de Inspección Técnica" in documentatie Spaniola, daca este UBS73 mai bine, prima seria lui model UBS69 a avut ceva probleme.

Piese de schimb gasesti din Anglia ff ieftin si marfa ajunge in Romania fara probleme (intreaba lui Gepetto de pe forum).

Am inteles ca masina vin din Spania, daca este in Madrid exista acolo un service ISUZU ff bun in Alcala de Henares unde poateti sa te duci cu masina si baieti te zis repede daca este ok sau nu.

Sigur ca mai tarziu Clauho, ca are modelul asta, te zis opinia lui :h5

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

merge frate monterey ;eu am un prieten are 600000km cu fieru ,majoritatea cu platforma dupa el si nu da semne de oboseala ;3000eur pret atractiv pt un 4x4 din 2000! :hi

0741140440-Robert
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

nu am avut, dar din auzite

mecanica f f proasta

directie si transmisie se strica cam la fel de des ca la aro...diferenta e ca piesele sunt mai rare si mai scumpe

niciodata nu poti sa fi sigur pe ele, tot timpul ceva scartie sau bate

depinde ptce o iei

sa te gandesti bine, o masina ieftina poate fi un put in care arunci bani cu nemiluita fara sa reusesti sa-l umpli vreodata

---nu mai vorbiti fara rost,eu unul intotdeauna vorbesc doar daca sunt sigur de ceea ce spun

--prin urmare--am opel Monterey de cateva luni bune-3,1 Diesel-an 1993- am facut destui km si pe aratura si prin tara si la pescuit si zi de zi prin Bucuresti si.. chiar nu m-a lasat nimic la el

--un minus la ele sunt cuplajele care nu tin mai mult de aprox.50.000 km- cert este ca am exploatat-o in toate conditiile si nu a cedat nimic( am luat-o cu motorul nou- are acum 62.000km)

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

merge frate monterey ;eu am un prieten are 600000km cu fieru ,majoritatea cu platforma dupa el si nu da semne de oboseala ;3000eur pret atractiv pt un 4x4 din 2000! :hi

an 2000=euro 2= taxa mare- vezi cat e exact taxa si dupa aceea iei o hotarare- cred ca e peste 20.000e :)

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Vezi ca masina nu prea e buna pentru off-road, e lunga si joasa.

Daca o vrei pentru sosea si iesiri la iarba verde e buna, daca vrei sa faci scamatorii alege altceva.

1984 Stangul si Dreptul
Link spre comentariu

eu am avut un isuzu rodeo cu 3,2l benzina , ff bun morul, singurul minus la masina a fost cuplajele, care sau dus repede, dar am pus manuale. in rest destul de multumit de masina. daca nu vrei extrem eu zi ca isi face treaba.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare