georgenk4 Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 in perioada 24-29 dec 2008 am avut marele noroc sa gasim o cabana de inchiriat in vistisoara, la poalele fagarasului, asa ca am facut cateva excursii prin zona Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: craciun in vistisoara si pe valea sambetei ...dar nu era sa ne opreasca pe noi un paraias, nu ?... asa ca am continuat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: craciun in vistisoara si pe valea sambetei ...si dupa un urcus destul de obositor de aproximativ 3 ore (pentru ca drumul nu era deschis decat de doi baieti care insa coborasera si nu prea puteam sa mergem pe urmele lor) s-a facut ora 15.30 si intru cat riscam sa fim prinsi de intuneric am hotarat sa coboram. bineinteles nu inainte de a mai face ceva fotografii: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: craciun in vistisoara si pe valea sambetei Frumos ,foarte frumos dom' George , da' cam singurel pe coclauri , nu ?? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: craciun in vistisoara si pe valea sambetei A doua zi de craciun, cu ceva febra musculara de la urcusul din ziua de 25.12.2008, am hotarat sa fim mai putin sportivi si am luat-o pu un drum prin padure cu razboinicul pe patru roti, drum pe care insa nu am putut mult inainta findca era blocat de pomii cazuti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: craciun in vistisoara si pe valea sambetei adevarat. am incercat sa nu fortam nota vis a vis de urcatul prin padure cu masina pentru ca intr-adevar eram cam singuri si nici macar acoperire la telefon nu aveam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: craciun in vistisoara si pe valea sambetei frumoasa iesirea.....daca-ai stii cate drumuri faine sunt in acea zona..... :grin: Fereastra si Coltul Balaceni arata super :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: craciun in vistisoara si pe valea sambetei Foarte frumos, dar pe bune nu mai iesiti singuri ca nu-i de bine. Altfel :1 pt o iesire reusita. :grin: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: craciun in vistisoara si pe valea sambetei multumesc de aprecieri. e prima data cand ma plimb pe drumurile de langa muntii fagaras cu masina. mai mult i-am facut cu piciorul dar pot spune ca intr-adevar ai ce vedea in ambele variante. oricum o sa tin cont de sfaturile colegilor de forum vis a vis de plecatul singur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: craciun in vistisoara si pe valea sambetei frumoase locuri! bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate