Angler Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Salutare si La Multi Ani !!! Asa cum ne sta bine, odata ce ne-am adunat pe la casele noastre am si pus la cale o ,,iesire cu gratar" - asta ca sa-l plagiez pe sefu' :grin: .... zis si facut; toata lumea punctuala ca de obicei, cu participare internationala, (un ,,English man in Iasi" care a savurat din plin mancarea noastra tip Mac Donald's , pregatita acolo, la fata locului :grin:) , ne-am adunat si plecat prin padure catre locul de gratar. Iata cateva poze care vorbesc de la sine :h5 Pot doar sa zic ca VOM CONTINUA :ypu Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 Mai punem cateva poze :grin: Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 La multi ani si voua si felicitari pt iesire. Mai am putin si ma cocot si eu si doua saptamani nu ma mai dau jos (de pe munte , binenteles :ha: ) Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 am si eu... 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 Adaug si eu citeva poze;din pacate nu sint de cea mai buna calitate(le-am scos de pe film).Am fost 5 masini si 2 ATV-uri...o vreme superba pt plimbare si gratar in natura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 Poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 Cu drujba ati taiat carnea pt gratar ? :grin: @ Robert: Ala e G-ul verde care era asta toamna la Providenta la show? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan27 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 data viitoare facem o masa a la KFC (cu iepurasi)...participare tot multinationala: englezi, rusi, romani... ...si mai multe masini... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 frumos...felicitari zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 super tare, mi-ati facut pofta..... de ceva carnitza la gratar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 Frumoasaiesire! Patrolul nu e parcat in Tudor? Langa Sei Bella? Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 super ! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 Cu drujba ati taiat carnea pt gratar ? :grin: @ Robert: Ala e G-ul verde care era asta toamna la Providenta la show? drujba era pt oase ca am facut si ciorba :ha: :ha: G-ul l ai recunoscut statea langa mitshu tau ... 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 da patrolul e parcat in tudor, si e de vanzare...... TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 Mohaoliver .stai in Iasi sau treci des pe aici?Daca iti face placere te asteptam sa iesi cu noi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Hop si noi la un gratar - primul in 2009 super tare, mi-ati facut pofta..... de ceva carnitza la gratar Mai iesim si sambata viitoare :h5 , iar pana la gratar, ,,fierbem" un pic acaretele (uni dintre noi, stiu ei cine :grin: ) ptr mohaoliver - esti binevenit si tu si toti doritorii, cine doreste sa participe, aderati la grupul nostru aici http://autos.groups.yahoo.com/group/off ... roup&slk=1 Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate