ionut73 Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Corespondenta speciala de la Floyota! Vineri, 9 ianuarie, se va difuza pe Telesport de la ora 8 filmul concursului de la Buzau. O sa ne strangem mai multi sa vedem filmul la Taverna Viilor de pe Soseaua Viilor. E mai frumos in gasca la o caterinca si o bere decat cu nevasta care iti sufla in ceafa sa muti pe HBO :grin: Asa ca bucurestenilor, va asteptam de pe la 7 - 7.30 sa avem timp de incalzire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Concursul de la Buzau - Vineri 9 ian se da filmul la TV La ora 08 sau la 20? AM sau PM? Cred ca trebuie specificat mai clar. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Concursul de la Buzau - Vineri 9 ian se da filmul la TV Am gasit programul. La ora 20. http://www.telesport.ro/program.php?day=9 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Concursul de la Buzau - Vineri 9 ian se da filmul la TV apreciez precizia nello :grin: inteleg ca o secunda ai fost pus pe ganduri si ai luat in calcul posibilitatea ca niste baieti din bucuresti sa se intalneasca la 7 dimineata la schpritz si caterinca. Ma bucur ca te-ai prins repede :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Concursul de la Buzau - Vineri 9 ian se da filmul la TV Mai precizez faptul ca telesport nu se prinde pe toate firmele de cablu. Dar se poate vedea online pe siteul telesport. Si este si in reluare dupa 2 noaptea. :) Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Concursul de la Buzau - Vineri 9 ian se da filmul la TV Vin si eu sa ma incalzesc :h5 :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate