Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

COMUNA 4x4

Postări Recomandate

Pt ca unii dintre voi m-ati luat in bascalie, pe drept cuvant, pt ideea cu "Comuna 4x4" am sa fac o descriere succinta a acestui "plan maret" tocmai pt ca este realizabil. Cine stie...poate intr-o zi...cineva va citi acest post si va decide ca merita sa incerce :ha:

Potrivit legii...o comuna este formata din 2 sate. :grin: Vom lua in discutie, aleatoriu, satul Ursici de exemplu, tocmai pt ca unii dintre voi ati fost acolo si cunoasteti topografie si localnicii. Satul are 11 "fumuri" (gospodarii). Sa zicem ca eu am acolo un teren de...3.000 metri patrati. De aici o luam step by step:

1.Ca sa primesc numar la poarta acestui loc si in acest fel sa fac posibil un DOMICILIU, fac un proiect de casa, ma duc la primaria comunei de care tine satul Ursici si obtin autorizatia de constructie. Din acel moment am numar la poarta! In secunda doi imi mut domiciliul acolo. (Stiti foarte bine ca nu conteaza cate propietati imobiliare ai, iti poti alege domiciliul oriunde vrei). Buuun!

2.Am domiciul acolo si va invit si pe voi....sa-l aveti tot acolo, la acelasi numar. (legea nu zice cati pot domicilia pe un teren). Prin urmare...vom fi, sa zicem, circa 1.000 de oameni in statul Ursici la numarul 14 sa zicem.

3.Ursiciul are o scoala. Cu 4 locuri. Unul dintre membri forumului a fost dispus sa predea acolo intr-un topic anterior. Va fi profesorul. In aceeasi incinta, pt cei care au fost cu mine acolo este locul unde ati dormit, amenajam un dispensar. Gasesc eu un doctor care sa vina acolo din Hunedoara pt ceva banuti. Din acel moment avem in satul Ursici, unde suntem si noi, cei 1000 de offroaderi, scoala si dispensar!!!

4.Vorbim cu cei 11 barbati ai satului Ursici (pt ca atatia sunt) sa se alature noua in planul urbanistic de dezlipire de la comuna in care sunt arondati si infiintarea unei noi comune. (Potrivit legii asa se face obligatoriu)

5.Dupa acordul celor din Ursici, solicitam statului, aici juristii fac asta si e lejera documentatia, infiintarea COMUNEI 4X4 cu cele doua sate in compozitie: vechiul sat Ursici si nou sat, al nostru, satul 4x4.

6.Aprobarea nu trebuie sa intampine dificultati mai ales prin intensa publicitate la TV! :grin: (in mass media avem resurse)

7.Toate sculele le mutam pe noua COMUNA 4x4, acolo unde vom plati taxele si impozitele. Acei bani se duc spre infrastructura COMUNEI 4x4 pt ca taxele si impozitele locale raman la bugetul local, adica....la NOI!

8.Alaturi de Club4x4 sau orice alta organizatie putem atrage fonduri PHARE pt turism montan, turism extrem, rally raid etc!

HEHEHEHE!!!! :ypu

P.S. Am sa postez curand si dispozitiile legale si suportul tehnic. Poate vreodata..cineva va dori sa-si faca o tara noua si pt asta va trebui mai intai sa detina doar un simplu loc de casa!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 174
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: COMUNA 4x4

:grin:

Ok. Poti sa ma treci la spatiu dar sa vedem cat va fi ipozitul local ca-mi trec si masinile la noul domiciliu si sediile de firma.

Cine va fi primar?

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

stii ca nu e proasta ideea

dar totusi, pt ca sa fim atrasi acolo, ar fi mai bine sa gasesti un loc unde sa fie zona defavorizata

pt ca cei care au domiciliul in zone defavorizate au o gramada de avantaje

1. impozitele sunt la jumatate

stiti foarte bine ca impozitele locale se stabilesc de primarii DAR NU MAI PUTIN DECAT E PREVAZUTA IN ORDONATA DE GUVERN CARE DA MINIMELE ...ADICA TOCMAI CELE FOLOSITE DE PRIMARIILE DIN TARA

in zonele defavorizate minimele se reduc la jumatate

deci pt patrolul meu, motor de 2800 platesc 1150 ron la arad si intr-o zona defavorizata platesti 510 ron

plus fondurile se aloca mai usor pt aceste zone

iata ca se pate face ceva ...., dar sa stabilim o zona cu maxim de avataje pt toata lumea

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Eu sunt deschis la orice sugestie, orice zona. Eu am terenuri in zone defavorizate, mai precis au amicii mei cu care am iesit in offroad. Cine va fi primar???? Pai ce intrebare e asta? Noi il punem, noi il scoatem! COMUNA 4x4 este un proiect pt cei care au o pasiune in comun: libertatea! Primar? Nevasta unuia dintre noi. Contabil? Tot nevasta unuia? Consiliul local? Din neveste! Si noi la afaceri si pe dealuri!!! :ha: :ha:

Nu e deloc bascalie, credeti-ma! Este realizabil, dar....trebuie unitate si devotament pt o idee. In fond...unii spun ca in viata daca faci un copil, o casa si sadesti un pom ai fost de omenie. Poate incercam sa facem o COMUNA! Pt noi si ai nostri!

Link spre comentariu

La aliniatul 2 referitor la "gazduire" nu cred ca ai dreptate. Din cate stiu....ca sa iei pe cineva in spatiu(gazda) si acel cineva sa-si faca resedinta....sunt necesari un anumit numar de metri patrati pe cap de "supravietuitor".Asta din cate stiu eu...poate gresesc.

Ok .....si sa zicem ca trecem de toate "problemele" si ne adunam 1000 de forumisti si ne inmatriculam cazanele pe primarie in satul ala. Stii ca nu poti circula decat pana la nustiu cati km de "barlog"_ Eu de ex daca sunt din Suceava......si restul de 999 din restul tarii......

Sau tu vrei sa ne "momesti" si sa ne lasam cazanele acolo......_ :ha: :ha: :ha:

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Doar daca vrei numere galbene de primarie nu poti pleca cu ele. Dar multi au numere definitive.

Nu e cazul metrilor patrati/ cetatean. Aducetiva aminte scandalul permiselor de la Arges. Erau 250 permise eliberate pe aceeasi adresa. :grin: Si noi vom avea a fel. Toti permise, Carti identitate, taloane, CUI firma etc. la aceeasi adresa.

Parca si vad garda financiara in control :ha: :ha:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

ideea :1

La aliniatul 2 referitor la "gazduire" nu cred ca ai dreptate. Din cate stiu....ca sa iei pe cineva in spatiu(gazda) si acel cineva sa-si faca resedinta....sunt necesari un anumit numar de metri patrati pe cap de "supravietuitor".Asta din cate stiu eu...poate gresesc.

Ok .....si sa zicem ca trecem de toate "problemele" si ne adunam 1000 de forumisti si ne inmatriculam cazanele pe primarie in satul ala. Stii ca nu poti circula decat pana la nustiu cati km de "barlog"_ Eu de ex daca sunt din Suceava......si restul de 999 din restul tarii......

Sau tu vrei sa ne "momesti" si sa ne lasam cazanele acolo......_ :ha: :ha: :ha:

ideea este superba chiar daca e gandita pentru inmatricularea cazanelor

sunt arhitect, am proiecte pt. tot satu', primarie, birt, scoala....

cand ai nevoie tipa...

cred ca terenu poate fi achizitionat acum .....si fiecare isi pune cortu pana isi face casa

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

Pt ca unii dintre voi m-ati luat in bascalie, pe drept cuvant, pt ideea cu "Comuna 4x4" am sa fac o descriere succinta a acestui "plan maret" tocmai pt ca este realizabil. Cine stie...poate intr-o zi...cineva va citi acest post si va decide ca merita sa incerce :ha:

Potrivit legii...o comuna este formata din 2 sate. :grin: Vom lua in discutie, aleatoriu, satul Ursici de exemplu, tocmai pt ca unii dintre voi ati fost acolo si cunoasteti topografie si localnicii. Satul are 11 "fumuri" (gospodarii). Sa zicem ca eu am acolo un teren de...3.000 metri patrati. De aici o luam step by step:

1.Ca sa primesc numar la poarta acestui loc si in acest fel sa fac posibil un DOMICILIU, fac un proiect de casa, ma duc la primaria comunei de care tine satul Ursici si obtin autorizatia de constructie. Din acel moment am numar la poarta! In secunda doi imi mut domiciliul acolo. (Stiti foarte bine ca nu conteaza cate propietati imobiliare ai, iti poti alege domiciliul oriunde vrei). Buuun!

2.Am domiciul acolo si va invit si pe voi....sa-l aveti tot acolo, la acelasi numar. (legea nu zice cati pot domicilia pe un teren). Prin urmare...vom fi, sa zicem, circa 1.000 de oameni in statul Ursici la numarul 14 sa zicem.

3.Ursiciul are o scoala. Cu 4 locuri. Unul dintre membri forumului a fost dispus sa predea acolo intr-un topic anterior. Va fi profesorul. In aceeasi incinta, pt cei care au fost cu mine acolo este locul unde ati dormit, amenajam un dispensar. Gasesc eu un doctor care sa vina acolo din Hunedoara pt ceva banuti. Din acel moment avem in satul Ursici, unde suntem si noi, cei 1000 de offroaderi, scoala si dispensar!!!

4.Vorbim cu cei 11 barbati ai satului Ursici (pt ca atatia sunt) sa se alature noua in planul urbanistic de dezlipire de la comuna in care sunt arondati si infiintarea unei noi comune. (Potrivit legii asa se face obligatoriu)

5.Dupa acordul celor din Ursici, solicitam statului, aici juristii fac asta si e lejera documentatia, infiintarea COMUNEI 4X4 cu cele doua sate in compozitie: vechiul sat Ursici si nou sat, al nostru, satul 4x4.

6.Aprobarea nu trebuie sa intampine dificultati mai ales prin intensa publicitate la TV! :grin: (in mass media avem resurse)

7.Toate sculele le mutam pe noua COMUNA 4x4, acolo unde vom plati taxele si impozitele. Acei bani se duc spre infrastructura COMUNEI 4x4 pt ca taxele si impozitele locale raman la bugetul local, adica....la NOI!

8.Alaturi de Club4x4 sau orice alta organizatie putem atrage fonduri PHARE pt turism montan, turism extrem, rally raid etc!

HEHEHEHE!!!! :ypu

P.S. Am sa postez curand si dispozitiile legale si suportul tehnic. Poate vreodata..cineva va dori sa-si faca o tara noua si pt asta va trebui mai intai sa detina doar un simplu loc de casa!!!!

Am glumit mai devreme cand ai expus ideea. Sper ca nu te-ai suparat :sr

Ar trebui insa facuta ca "Situatii disperate presupun masuri disperate" macar asa sa aratam ca se poate si urmand toate legile ca si noi stim sa le folosim nu numai ei.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

Va rog sa ma iertati, dar...am depasit inmatricularea cazanelor. Ideea este de comuna! Si nu este vorba de gazduire, ci de "MUTAREA DOMICILIULUI". Inmatricularea cazanelor pe primarie poate fi facuta in contextul initierii unei afaceri de tursim offroad sau offroad extrem din fonduri PHARE. Revitalizarea unei zone moarte, declaratia de "independenta" si restul staff-urilor sunt doar primele lucruri care pot fi facute. Ideea mi-a venit de la inmatricularea cazanelor, dar....rezultatul "COMUNEI 4x4" este diferit.

K sa lamuresc o data pt totdeauna faza cu domiciliul: legea spune asa: UN SINGUR DOMICILIU, MAI MULTE RESEDINTE! Luam un exemplu: EU! Am domiciliul in Bucuresti. Ma duc la sectia de politie si-l anulez. Ma duc apoi la primaria Ursici, in cazul nostru, si solicit politistului formular pt domiciliu in Ursici. Am nevoie de proprietate sau contarct de INCHIRIERE! (Il veti avea pe proprietatea mea sau v-o impart in 2.000 de bucati. Oricum pretul e de rahat acolo in creierul muntilor si real nu platiti nimic!!!) Din acel moment am, RESEDINTA in Bucuresti si DOMICILIUL in Ursici. Q.E.D.

Link spre comentariu

@SXN nu e vorba de cort. Din momentul in care iti este aprobata autorizatia de constructie...AI NUMAR LA POARTA! Ai numar, ai DOMICILIU! :grin: Nu trebuie casa! Iar satul-comuna-orasul se infiinteaza in functie de nuamrul de locuitori, nu de suprafata unitatii administrative. (Eu d'aia am facut dreptul, ca sa "fak" legile)

Link spre comentariu

Eu am 2.000 de metri in jud Hunedoara si mai am amici offroaderi care pot pune la bataie aceeasi suprafata in Dolj, Alba, Bistrita si cred...Mures! Ganditi-va la IMENSELE posibilitati de finantare de proiecte de turism prin fonduri europene. Apoi...revitalizarea zonelor muribunde....etc! Pai cine a facut acest site...felicitari pt munca....a depus cam aceeasi munca ce trebuie depusa pt acest proiect. O COMUNA 4x4! Mama mea....sigur vom ramane in istorie! :h5

@ Sorin: EXACTAMENTE!!! Cu ei facem drumurile pana la noi, amenajam trasee de offroad in toata tara, competitii...asta este un vis! Sau nu? :grin:

Link spre comentariu

Mai, e o nebunie constructiva ideea asta :D Imi place si mie, iar eu, ca petrosenean, mai sunt si la o aruncatura de bucata de huila de zona propusa de Bullbar. Oricum, intotdeauna am visat sa ma mut in varf de munte, unde sa fiu legat de lume doar prin ceva mijloace de comunicatie. :)

Samurai incepator
Link spre comentariu

Mai, e o nebunie constructiva ideea asta :D Imi place si mie, iar eu, ca petrosenean, mai sunt si la o aruncatura de bucata de huila de zona propusa de Bullbar. Oricum, intotdeauna am visat sa ma mut in varf de munte, unde sa fiu legat de lume doar prin ceva mijloace de comunicatie. :)

Deci matele vei fi primarul! Buuun! Asta am lamurit-o!

@Sorine...prima miscare este sa alegem satul la care noi sa ne adaugam printr-un loc de casa! Astept sugestii! Conditiile ar fi:

1. satul sa fie mic

2.dezvantajat ca poztie

3.sa se ajunga greu si imposibil iarna

4.sa-l cunoasteti pe primarul care are in arondisment satul pe care il luam in vizor.

Eu am sa pun maine sau poimaine propunerile mele, cu poze de acolo si cu date topo si administrative!

Link spre comentariu

Bai da' ce minte odihnita aveti... :ha:

:ha: :ha: Bestiala remarca .

Da ma bag si eu . Numai ca e cam departe , la orice problema legata de acte , etc . , trebuie sa fugi acolo . Si asta poate fi o problema majora.

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare