Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

COMUNA 4x4

Postări Recomandate

Re: COMUNA 4x4

Bullbar, pe mine m-ai pierdut putin. Fii atent ce-am inteles:

1. Iti iei 3.000 mp in satul Ursici, care in prezent face parte din comuna X.

2. Iti iei numar cadastral si iti faci mutatia de domiciliu in satul Ursici. La fel inca 1.000 de-ai nostri.

3. Ii convingi si pe cei 11 "actuali" sa ceara ruperea de comuna X. Zis si facut, satul Ursici se dezlipeste de comuna X si isi proclama independenta.

N-am inteles care sunt cele doua sate care vor forma noua comuna 4x4.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 174
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Legislatie.

Comună - unitate administrativ-teritorială de bază care cuprinde populaţia rurală reunită prin comunitatea de interese şi tradiţii, alcătuită din unul sau mai multe sate, în funcţie de condiţiile economice, social-culturale, geografice şi demografice. Satele în care îşi au sediul autorităţile publice ale comunei sunt sate reşedinţă.

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck. ... ?idt=28862

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Hai ca devine interesant.. Si daca e zona defavorizata cat poate costa o bucata de pamant de 500 mp??? De exemplu, putem merge la Oradea unde un srl din Budapesta are reprezentanta si care vinde case mobile noi si second made in UK de la 6-7 mii de euroi in sus.. Si asa gata satul, in adevaratul sens al cuvantului, nu doar cu nr la casa... :h5

www.mobilhouse.hu sa vedeti ca nu bat campii.. :ypu

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Bai da' ce minte odihnita aveti... :ha:

:ha: :ha: Bestiala remarca .

Da ma bag si eu . Numai ca e cam departe , la orice problema legata de acte , etc . , trebuie sa fugi acolo . Si asta poate fi o problema majora.

pe valea doftanei sunt sate la care curentul electric a ajuns anul trecut.

in zona ajungi in max 2ore,exista drumul forestier spre sacele....

cred ca poate fi o zona ok pentru sat4x4

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

offtopic!

buna ideea! :1 DAR `eo` nu ma bag ca abia mi-am schimbat domiciliul si am stat la cozi pe la politie de....... poate va prind iar si pe voi la coada si sunt al 998-lea, plus ca aia cu ``vezi ca mi-am lasat la rand sticla de lapte, e aia de-acolo`` nu mai merge, ca nu mai suntem pe vremea lu` impuscatu` :ha:

eu cred ca Petre vrea sa ajunga primar si nu stie cum sa castige alegatori, ca pe listele candidatilor de la sect5 nu a mai avut loc de `vanghelisti`

raman la statut-ul de turist ce vine sa va admire comuna :ha:

ps: Primaree... sper sa nu-i furi ideea lui Mazare cu bariere la intrare in comuna4x4 pe strada ``offroad nr3``

bafta la alegeri!!

VOTATI BULLBAR!

:ha: :ha:

pamflet

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Buuun! Primul pas: ALEGEREA JUDETULUI! Atentie si la potentialul de afaceri. Abandonati criteriul zonelor defavorizate. NU mai tine! Deci...unde vreti sa ne facem satul 4x4? Care ar fi judetul in care credeti ca ati vrea sa demaram acest proiect "MEGALOMANIC"! :ha: :ha:

Link spre comentariu

Super tare ideea si cred ca alergi mai mult pe la rar pt a schimba un motor decat pt a-ti schimba domiciliul.

Banii obtinuti din impozit si alte taxe nu se pot intoarce inapoi in buzunarul contribuabilului ci trebuiesc investiti in infrastructura&alte chestii, ca altfel se numeste evaziune.

Link spre comentariu

Super tare ideea si cred ca alergi mai mult pe la rar pt a schimba un motor decat pt a-ti schimba domiciliul.

Banii obtinuti din impozit si alte taxe nu se pot intoarce inapoi in buzunarul contribuabilului ci trebuiesc investiti in infrastructura&alte chestii, ca altfel se numeste evaziune.

Sau in lucrari de constructie cum ar fi un hotel! :grin:

Link spre comentariu

adicatelea am zis ca poti sa amenajezi drumuri cu banii din celalalt buzunar si altii din investitii

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Bun un hotel,dar profitul realizat trebuie investit in infrastructura&alte chestii ca altfel se numeste evaziune :ha:

Si uite asa in 2-3ani se transforma in "orasul 4x4" :ypu

Mai inati sa lamurim faza cu evaziunea: nu v-as propune NICIODATA un lucrur ilegal! Sub nicio o forma! Eu nu calc legea. Eu cel mult speculez POZITIV lacunele unor norme tambele facute de niste idioti care se drogau in facultate in loc sa invete!

Numero due: orasul, mun'cipiul (cum zicea raposatu') sau megalopolisul sunt entitati determinate de numarul de locuitori, nu de suprafata pe care se intind!

Link spre comentariu

pentru ca trebuie sa fie aproape pentru inceput cred ca PH si anume zona Valea Doftanei spre sacele.

tot bucurestiu si brasovu il acceseaza

Ar trebui sa fie cat mai in centrul tarii pentru a putea fi accesibil pentru toata tara.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Un loc misto (dealuri,ape )pt Comuna 4x4 ar fi intre Agnita si Sighisoara.Este si in centrul tarii.Eu vreau sa fiu sef de post :banana sa va rezolv repede cu actele. :ha: :ha: :ha:

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare