Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

COMUNA 4x4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 174
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: COMUNA 4x4

Da popa nu trebuie la comunitate ? Eu sunt abonat , m-am apucat sa invat ..... , da numai la sarbatori profesez , sa fie clar :ha: :ha: . Oricum mai e un loc liber(asa se practica , doi popi , la o comuna serioasa , cum o sa fim noi ) plus cateva pt. locuri pt. ajutoarele noastre , dar nu prea multe ca scade de la noi ...alea , alea ...

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum ar suna sa inmatriculam si citeva ambarcatiuni....in virful munteleui :ha: :ha:

Trebuie sa studiem foarte bine problema...pentru ca se va creea un precedent si apoi se muta toata lumea cu domiciliul la tara :ha: :ha:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Bre Bullbare desi ce ai prezentat matale acilea e o utopie ideea este geniala! Numai ca ar trebui sa luam in considerare si urmatoarele aspecte:

1.Ce facem cu familiile noastre? Rudele de gr 2 de ex ...

2.Ce facem cu afacerile noastre?

In Romania, din pacate, autonomia primariei este de asemenea o utopie! Orice primarie de sat, comuna, oras sau resedinta se supune regulilor consiliilor judetene care cam in toate judetele sunt dictate de gasti de sacali si vulpite... Hai ca ii fentam cu una alta, dar ce te faci cu restul?

Si daca tot am invitat lupu' la dans eu m-as baga la comuna asta 4x4 a lu' matale sa fac un mall cu parcare pe 5 nivele, sa isi ia tot taranu' o zdreanta armani, un sticlont de J&B, o jeartea mark&spencer si un mc4x4 cu alune si cu varza la iesire!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ceva gen COMUNA MONACO 4X4.....paradis fiscal :h5 ...dar nu cred ca ne lasa sacalii...dor ati vazut ce fac astia cu ordonantele de urgenta :uameni

Link spre comentariu

Toale aduc eu din china , 5 lei / buc , 1 leu eticheta , 2 lei croitoreasa , 100 lei minim la vanzare in molul tau , Ionute . Ce zici , buna afacerea ?

La un partid e musai ... , da reducem gastile de sacali si vulpite doar la vulpite , pe sacali ii

impuscam , ca doar suntem vanatori de oras , nu ?

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Semaca de cind nu ai mai citit pe forum am cam avansat. De acum nu mai fac injectii intravenoase ci "intracraniene".

Da, cred ca-i realizabila ideea, desi o sa dureze mult si cu destule piedici.

Daca ne atasam si noi de idee cred ca avem un cabinet medical complect : sotia mea - medic de familie, Semaca - pediatru si eu - psiholog.

Asa ca ar fi bine ca toti de pe forum care sunt absolventi ai facutatii de drept sa faca sapaturi ca sa vada posibilitatea ducerii la bun sfirsit a acestei idei iar altii sa gaseasca locatiile cele mai interesanta si sa facem o excursie la fiecare locatie pentru a vedea care sunt argumentele pro si contra.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

bine zis niros! :1

propun prima locatie sa fie intre Calugareni si Singureni este un mare camp,unii dintre voi il stiti altii il stiu din cartea de istorie :ha: :ha: pe data de 10 ian suntem in jur de 20-25 persoane sa ne dam cu parerea pro sau contra :h5 :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Cum lipseste omu' de pe forum o zi , doua , cum apare o idee traznita ! La ora asta ma uit la B1 tv, la un tip pe-acolo ( Petre il cheama ) si ma intreb ( vorba lu' Max !) de unde o avea mintea asa de odihnita ! :ha:

O idee traznita care a si umplut 6 pagini de mesaje in doua zile. :grin:

PS. M-am uitat si eu chiar acum pe B1TV ca sa vad la ce te uiti tu si am vazut ca e emisiunea aia sexy a Laurei Andresan. :grin: :ha:

Oare numele ei de fata e Petre? :ha:

Link spre comentariu

Pt ca unii dintre voi m-ati luat in bascalie, pe drept cuvant, pt ideea cu "Comuna 4x4" am sa fac o descriere succinta a acestui "plan maret" tocmai pt ca este realizabil. Cine stie...poate intr-o zi...cineva va citi acest post si va decide ca merita sa incerce :ha:

Potrivit legii...o comuna este formata din 2 sate. :grin: Vom lua in discutie, aleatoriu, satul Ursici de exemplu, tocmai pt ca unii dintre voi ati fost acolo si cunoasteti topografie si localnicii. Satul are 11 "fumuri" (gospodarii). Sa zicem ca eu am acolo un teren de...3.000 metri patrati. De aici o luam step by step:

1.Ca sa primesc numar la poarta acestui loc si in acest fel sa fac posibil un DOMICILIU, fac un proiect de casa, ma duc la primaria comunei de care tine satul Ursici si obtin autorizatia de constructie. Din acel moment am numar la poarta! In secunda doi imi mut domiciliul acolo. (Stiti foarte bine ca nu conteaza cate propietati imobiliare ai, iti poti alege domiciliul oriunde vrei). Buuun!

2.Am domiciul acolo si va invit si pe voi....sa-l aveti tot acolo, la acelasi numar. (legea nu zice cati pot domicilia pe un teren). Prin urmare...vom fi, sa zicem, circa 1.000 de oameni in statul Ursici la numarul 14 sa zicem.

3.Ursiciul are o scoala. Cu 4 locuri. Unul dintre membri forumului a fost dispus sa predea acolo intr-un topic anterior. Va fi profesorul. In aceeasi incinta, pt cei care au fost cu mine acolo este locul unde ati dormit, amenajam un dispensar. Gasesc eu un doctor care sa vina acolo din Hunedoara pt ceva banuti. Din acel moment avem in satul Ursici, unde suntem si noi, cei 1000 de offroaderi, scoala si dispensar!!!

4.Vorbim cu cei 11 barbati ai satului Ursici (pt ca atatia sunt) sa se alature noua in planul urbanistic de dezlipire de la comuna in care sunt arondati si infiintarea unei noi comune. (Potrivit legii asa se face obligatoriu)

5.Dupa acordul celor din Ursici, solicitam statului, aici juristii fac asta si e lejera documentatia, infiintarea COMUNEI 4X4 cu cele doua sate in compozitie: vechiul sat Ursici si nou sat, al nostru, satul 4x4.

6.Aprobarea nu trebuie sa intampine dificultati mai ales prin intensa publicitate la TV! :grin: (in mass media avem resurse)

7.Toate sculele le mutam pe noua COMUNA 4x4, acolo unde vom plati taxele si impozitele. Acei bani se duc spre infrastructura COMUNEI 4x4 pt ca taxele si impozitele locale raman la bugetul local, adica....la NOI!

8.Alaturi de Club4x4 sau orice alta organizatie putem atrage fonduri PHARE pt turism montan, turism extrem, rally raid etc!

HEHEHEHE!!!! :ypu

P.S. Am sa postez curand si dispozitiile legale si suportul tehnic. Poate vreodata..cineva va dori sa-si faca o tara noua si pt asta va trebui mai intai sa detina doar un simplu loc de casa!!!!

Sa revenim

bullbar proprietar, restul chiriasi

autorizatia de constructie-frectie-doar receptia lucrarii iti da dreptul la oportunitati

deci, cate fumuri are comuna ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Eu am propus aceasta varianta ca sa nu investiti bani aiurea. Daca vreti sa cumparati locuri acolo...cacalau si la preturi de nimic. Daca sunteti interesati va dau repere. Pe de alta parte...o "coliba" mesterita imi da dreptul la numar la poarta. Mai ales acolo unde "cunosc" oameni. D'aia am si zis sa fie intr-o zona unde sa si cunoasteti autoritati locale pt a nu avea bete in roate!

Vreo 11 fumuri

Link spre comentariu

Sau.. sate depopulate.. adica fara locuitori sau cativa

http://www.servuspress.ro/hd/articol.php?id=5681

Potrivit datelor centralizate de Direcţia Judeţeană de Statistică (DJS) Hunedoara, patru sate hunedorene nu mai au niciun locuitor, iar alte 16 au între 1 şi 15 locuitori, fiind aproape complet depopulate. Deşi satele fără locuitori mai figurează doar cu numele, directorul DJS Huendoara, Traian Laslău, spune că acestea nu pot fi desfiinţate. „Satele respective vor exista din punct de vedere administrativ deoarece foştii localnici sau urmaşii acestora sunt proprietari pe terenurile sau casele din acele localităţi, astfel încât ele nu pot fi desfiinţate�, declară directorul DJS. Localităţile Baştea (comuna Lăpugiu de Jos), Curpenii Silvaşului, Manu (ambele din comuna Topliţa) şi Ciumiţa (comuna Lunca Cernii de Jos) figurează în statistici fără niciun locuitor, iar satele Ticera (comuna Bulzeştii de Sus) şi Mosoru (comuna Topliţa) apar cu câte un singur locuitor. Alte sate aproape complet depopulate mai sunt: Bejan - Târnăviţa (comuna Şoimuş), cu un singur locuitor, Goteşti, Mesteacăn (ambele din comuna Răchitova) şi Copaci (comuna Toteşti) cu câte trei locuitori fiecare, respectiv Valea Mare de Criş (comuna Tomeşti) - cu patru locuitori. „Judeţul Hunedoara ocupă locul 40, dintr-un total de 42 de locuri, într-un clasament al judeţelor cu cea mai redusă populaţie în mediul rural şi locul şase într-un clasament al judeţelor cu cele mai multe sate, după judeţele Alba, Argeş, Bacău, Buzău şi Vâlcea�, afirmă Traian Laslău.

iciun motiv de acolo. Este şi acum necăsătorit�, susţine primarul comunei Şoimuş, Laurenţiu Nistor.

Acces dificil

Alte sate au ajuns să rămână fără locuitori pentru că accesul către acestea se face extrem de dificil. Un exemplu în acest sens este satul Baştea, care aparţine comunei Lăpugiu de Jos. Până acum 30 de ani aici îşi mai aveau locuinţa peste 50 de familii, însă industrializarea forţată şi găsirea unui loc de muncă mai bine plătit decât agricultura i-a determinat pe cei mai tineri membri ai familiilor să plece ori în satele mai mari de unde accesul la civilizaţie se face mai uşor, fie să se mute în oraşe. „Unii dintre cei mai tineri membri ai familiilor şi-au găsit loc de muncă la oraş. Veneau acasă doar la sfârşit de săptămână. Au povestit consătenilor lor avantajele unei locuinţe gratuite primite de la stat în oraşe şi cât de bine pot câştiga la un loc de muncă în industrie. Încet-încet, în mai puţin de zece ani, satul s-a depopulat aproape complet. În 1990, imediat după Revoluţie, în Baştea mai locuiau doar vreo trei persoane. Acum, în acel sat doar o casă a mai rămas în picioare. Este însă şi ea locuită foarte rar de un cioban, care merge vara cu oile pe acolo. Tot satul este acum o ruină. La fel s-a întâmplat cu biserica. Nu mai merge nimeni acolo, nici măcar pentru a admira frumuseţea locurilor. Nici nu ar veni cuiva să creadă ce sat frumos şi înfloritor era Baştea. A fost un sat care trăia în exclusivitate din agricultură şi din creşterea animalelor�, explică primarul comunei Lăpugiu de Jos, Iosif Pogan.

Ciumiţa din vârful muntelui

O situatie identică se poate vedea, pentru călătorul iubitor al naturii, în satul Ciumiţa, din comuna Lunca Cernii de Jos. O echipă de redactori ai cotidianului nostru au încercat la sfârşitul verii accesul în satul Ciumiţa. Nu sunt indicatoare, iar calea de acces este doar o potecă făcută de paşii oamenilor care coboară din vârful muntelui în centrul de comună doar pentru aprovizionarea cu pâine. Este aproape imposibil de găsit, aşa cum a fost satul Poieniţa, unde mai locuiesc doar patru familii compuse cam din tot atâţia membri. Sunt doar câteva case, construite din pământ şi lemn. Zac prăbuşite şi năpădite de buruieni. Nimeni nu se mai încumetă să meargă acolo şi asta pentru că şi restul satelor din comună sunt răsfirate de-a lungul văilor şi dealurilor din Ţinutul Pădurenilor. Sătenii vorbesc despre sat ca şi cum acolo ar mai locui cineva şi asta pentru că sunt obişnuiţi chiar ei înşişi să nu vadă cu zilele ţipenie de om. Părăsite de 20 de ani Curpenii Silvaşului şi Manu sunt două cătune din comuna Topliţa. Ele sunt ultimele sate părăsite din judeţ, de acum 20 de ani. Tot în comună mai există un sat unde mai există un singur locuitor: Mosoru.

Sunt sate gata facute pe-acolo , sunt si cu acces dificil , sunt si la munte , au si case parasite...La alegere ! :grin:

0745634366
Link spre comentariu

Exact. Sunt sate parasite, dar eu nu vorbesc sa INFIINTAM un SAT ! Adica sa-l construim!! Ci sa-l populam "cu buletine"! Hai dane...prinde shpilul ca e usor! In circa doi ani de zile este perfect realizabil! In fond...forumul si clubul acesta au durat cam tot atat pt construire, nu? :grin:

@Max si restul: nu va mai uitati la tv pe b1. Asta pt ca de fiecare data cand voi suciti telecomanda imi bagati un euro in buzunar. Pe minut! Multumesc oricum, dar sper sa aveti altceva mai bun de facut! :x

Link spre comentariu

Ideea este perfect realizabila si la scara individuala...Eu am fost tentat sa imi mut domiciliul la tara pentru a nu plati un impozit aberant pentru o ambarcatiune...Pina la urma am trecut ambarcatiunea pe numele cuiva la tara (arondata la un lac cu capitanie).

Izvorul ideii este FACILITATEA FISCALA si este perfect indreptatita.Punerea in practica la scara asa de mare poate atrage atentia autoritatilor care stiu doar sa ceara banii.....

Link spre comentariu

Ideea este perfect realizabila si la scara individuala...Eu am fost tentat sa imi mut domiciliul la tara pentru a nu plati un impozit aberant pentru o ambarcatiune...Pina la urma am trecut ambarcatiunea pe numele cuiva la tara (arondata la un lac cu capitanie).

Izvorul ideii este FACILITATEA FISCALA si este perfect indreptatita.Punerea in practica la scara asa de mare poate atrage atentia autoritatilor care stiu doar sa ceara banii.....

Din pacate, oriunde imi mut masinile, tot o gramada de milioane o sa platesc impozit pentru ele. Impozitele pe masini sunt la fel peste tot. slp

Link spre comentariu

Daca sunt ale primariei.. sunt scutite de impozite parca.

Atunci e bine...dar...trebuie sa ma bag asociat la primarie in cazul asta. :grin:

Link spre comentariu

Din pacate, oriunde imi mut masinile, tot o gramada de milioane o sa platesc impozit pentru ele. Impozitele pe masini sunt la fel peste tot. slp

Max...daca NOI suntem COMUNA 4x4...impozitele si taxele se duc....LA NOI! Adica in infrastructura, in hoteluri, in orice! In loc sa dai banii unei primarii care nu face nimic pt TINE, ii dai acolo unde POTI DECIDE ce se face. Ca si cum in loc sa dai search pe google si sa dai bani (sa presupunem ca ai plati 1 euro pt fiecare cautare) ai instala aici un sistem de cautare ca si google si nu le mai dai altora acel 1 euro!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare