Vizitator wolff Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Mai este loc? Merg si eu cu 3 masini si 4 firme. Oi reusi sa fac ceva pe acolo, o gogoserie ceva .....util societatii. Senzationala ideea. Conteaza pe mine te rog. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Sa ma scuze bullbar, dar facem un fel de elodia 4x4 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 C O idee traznita care a si umplut 6 pagini de mesaje in doua zile. :grin: Cate pagini ? :bannana 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 @wolf esti binevenit! Deja am doi amici care baga firmele acolo! Hehehehe...pai e simplu: esti mare contribuabil intr-un loc...DICTEZI! BANUL este TOTUL. O s-o luam pas cu pas si eu voi face primii pasi. Deci...eu propun satul URSICI, judetul HUNEDOARA! Este cumva in centru. Vom avea...dracu stie cand autostrada la bot. Sunt 11 fumuri. Sateni pe hartie :97! Altitudine....cam 1500 din cate stiu eu...drum forestier pana acolo. Impracticabil iarna! A...si cred ca este CEL MAI MARE SAT DIN ROMANIA! Ca intindere, suprafata! in postul "Dacii din cer" aveti descrierea, poze etc. O sa mai pun si eu poze si date. Le culeg in weekend! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 ai infiintat si un judet??? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: ce repede ma ia valul... :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Primaria este institutie publica?.. asta daca da.. e bine ART. 262 - Scutiri Impozitul pe mijloacele de transport nu se aplica pentru: a) autoturismele, motocicletele cu atas si mototriciclurile care apartin persoanelor cu handicap locomotor si care sunt adaptate handicapului acestora; b) navele fluviale de pasageri, barcile si luntrele folosite pentru transportul persoanelor fizice cu domiciliul in Delta Dunarii, Insula Mare a Brailei si Insula Balta Ialomitei; c) mijloacele de transport ale institutiilor publice; d) mijloacele de transport ale persoanelor juridice, care sunt utilizate pentru servicii de transport public de pasageri in regim urban sau suburban, inclusiv transportul de pasageri in afara unei localitati, daca tariful de transport este stabilit in conditii de transport public. e) vehiculele istorice definite conform prevederilor legale in vigoare. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 ai infiintat si un judet??? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: ce repede ma ia valul... :ha: :ha: Am gresit cu ceva? E judetul Hunedoara! Acum satul apartine de comuna Bosorod! @Dan Popescu s-a oferit sa fie profesor acolo. Mai este valabila oferta? :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 dadadadaaa ce repede modifici... :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Jur ca nu am modificat nimic. Daca modificam se vedea modificarea. Ce am gresit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Nu a modificat el.. eu am sters B de la hunedoara.. Dar primaria e institutie publica? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Nu a modificat el.. eu am sters B de la hunedoara.. Dar primaria e institutie publica? M-as bucura sa fie privata! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Nu a modificat el.. eu am sters B de la hunedoara.. Dar primaria e institutie publica? Normal ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Dupa ce spune "legea" lui aztec donam agregatele la primarie sau caram bosometii la recreere si nu mai platim impozite! Eu zic sa le donati la mine toate (dar obligatoriu sa aiba RCA, ITP si rovigneta valabile ca altfel nu le iau :ha: ) si va garantez ca niciodata nu veti mai plati impozite la ele! :ha: :ha: Ideea lui Petre a avut mare priza la public, este originala si de ce nu geniala, sublima chiar pot spune, dar ducerea ei la indeplinire "lipseste cu desavarsire"! Avem in ring insa si statul roman, unic in lume, mare inventator de legi sau ordonante, intr-o situatie de genul asta, care poate ipotetic, s-ar putea infaptui pana la urma, va vota in unanimitate reguli care vor inmormanta cu surle si trambite aceasta tentativa de a riposta impotriva oranduirilor sale! In aceste conditii "tepele" individuale sunt mult mai indicate ... Portitele legilor in general sunt ptr cei mari nicidecum ptr cei mici! Toate legile si ordonante "comandate" sunt de fapt reculul altor legi deja existente! De cate ori granzi simt pericolul care le sufla cu tupeu in ceafa cer si obtin alte legi care sa-i puna din nou in poleposition chiar daca au pierdut deja startul! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Yonutz ai perfecta dreptate, numai ca exista si leacuri. O mediatizare intensa va innoda tertipurile. A...si ceva super important. Foarte multi oameni de aici, de pe forum, dar si amici ai mei si ai vostri sunt oameni peste normal. Adica peste patura de mijloc. E greu sa te pui cu ...sa zicem 500 de oameni de asemenea calibru! Eu am fost mereu un jucator de echipa, desi in sport am ales doar individualitatea contactului. Social...sunt un animal dependent de grup. D'aia am propus acest plan. Personal eu nu platesc niciun impozit, pt ca m-am descurcat. Si am 3000cmc! :grin: TWO! Dar....eu am sa incerc. In fond...am facut toate celelalte in viata: am un copil, am facut 2 case si am plantat 3 brazi si un cires! :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Personal eu nu platesc niciun impozit, pt ca m-am descurcat. Si am 3000cmc! :grin: TWO! Nu mai baga declaratii d'astea p'aici ... Poate mai sunt si baieti cu ochii albastri printre noi care se vor sesiza: intai te trag de limba, dupa aia iti asculta telefoanele, dupa care vin peste tine si de acuza de terorism sau mai stiu eu de ce subminare! :ha: :ha: Nu spun asta de frica ... din "scoala" stiu asta! Dar....eu am sa incerc. In fond...am facut toate celelalte in viata: am un copil, am facut 2 case si am plantat 3 brazi si un cires! :x Mda, daca ai facut toate astea si copilul e asigurat ptr viitor POATE merita sa risti sa incerci dar repet - individual! Si eu am la activ vreo 50 de braduti (am facut in plm bataturi asta toamna) ...si chiar s-au prins toti si chiar m-am simtit "gradinarul lu' peste prajit" desi am facut asta ptr prima oara in viata mea si diverse alte chestii! Dar vreau sa-mi vad copilul (cea mai mare realizare a mea) crescand IN LINISTE atat materiala cat si spirituala... nu stiu daca intelegi ce vreau sa-ti spun! Drept ptr care imi permit sa formulez urmatorul enunt: orice asociere sau tentativa de asociere a mai multor persoane in scopul de a se eschiva de la indeplinirea anumitor obligatii sau in scopul de a folosi parghii sau lacune juritice ptr a creea prejudicii in mod intentionat autoritatilor poate constitui subminare a statului, chestie care poate avea urmari destul de grave in existenta oricaruia dintre noi! Prefer sa nu dezvolt acest subiect, care poate constitui proba scrisa certa impotriva oricaruia dintre noi chiar daca avem identitati partial dezvaluite, dar in "recreatiile" de sambata o sa stam mai pe larg de vorba despre aceste lucruri! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 @Yonutz nu am facut nimic ilegal. Este o ideea care se bazeaza pe lege. Gandeste-te cum au fost constituite primele asezari. Cele care astazi sunt orase. Ei bine, acelasi lucru am propus si eu, dar nu de la zero ca Bucur cu oile lui, ci prin asimilare. Exemplu: LAS VEGAS! Ce subminare fac eu daca incerc sa pun pe picoare o zona care nu are nimic???? Citeste cu atentie posturile si ai sa vezi ca este totul perfect legal. Cat despre taxele mele....am un un unchi veteran de razboi si o matusa handicapata. Ei si-au cumparat masini de teren si mi le imprumuta si mie din cand in cand! ESTE LEGAL! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 am un un unchi veteran de razboi si o matusa handicapata. Ei si-au cumparat masini de teren si mi le imprumuta si mie din cand in cand! ESTE LEGAL! Asa da! :ha: :ha: :ha: Traim in Romania! Gandeste-te la asta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Vin si eu cu voi La toate va-ti gandit, da beutura ??? Vreti sa murim de sete in varful muntelui,eu vin cu birtul si beuturile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Eu ma ocup de telefonie , tv , cablu de net.Ca doar nu vreti sa fim rupti de lume avem nevoie de informatie sa vedemca mai clocesc guvernatii.Pretul pe bursa la vin tzuica sa nu iasa carcimari in pierdere este esential :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Eventual, Geppe tragi si un magazin online de berule si vinote cu livrare la domiciliu! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Pt ca am ajuns in punctul in care pretul terenului este relevant atat pt motivarea voastra cat si pentru mobilizarea "economica" am sa va dau un reper al raportului de valoare teren/lovele. Inainte de a va exprima acest raport in cifre este imperativ sa va spun ca in ultimii 10 ani nimeni nu a comercializat terenuri in Ursici. La doua dealuri departare, pt cine cunoaste zona este in stanga cetatii Sarmisagetusa, un hectar a vost vandut, acum 2 ani, cu 70 de milioane de lei vechi. Modalitatea de achizitie in zona satului Ursici mi-a fost relatata acum 10 minute de un satean: "Nooo, domnu'Petre noi nu am vandut p'aici....ca nime' nu a dorit sa vina aici. Da' daca vreti sa luati...ne intelegem noi cumva. Ca numa' sa veniti si 'om vedea noi". Deci achizitia de teren, din ceea ce stiu eu este cam asa: cam cati bani ai...zici din ochi cam nde unde ai vrea....si bei o tuica! :ha: :ha: Apoi...mai negociezi ...mai lasi, mai pui si mai bei o tuica... :x si tot asa pana te intelegi cu omul sau adormi. P.S. Negocierile pot dura saptamani daca iti place tuica si rezisti acolo unde a intarcat dracu' copii! :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Domnilor Ideea nu este rea. Din cite am citit ce a postat aztec ar trebui sa va interesati in ce colegiu electoral este Urzici, cine a fost ales, de la ce partide, pentru ca veti avea nevoie de ei in initiativa parlamentara pentru constituirea COMUNEI4X4. Tot de acolo am vazut ca dureaza cam 1 an de la referendum pana la declararea comunei (totusi acolo era transformare din catun in sat). Cred ca este mai important sa vedem ce culoare politica va avea noua comuna...... pentru ca una va avea indiferent care.... atfel nu se poate constitui. Cam atit am avut de spus pentru inceput. Marius Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Culoarea politica: rosu-portocaliu! Proiectul COMUNA 4x4 se va realiza sub egida: IMPACT ANTROPIC ZERO! (sau cat mai aproape de zero) Aceasta este o stelutsa care va straluci in toate proiectele de acolo, inclusiv in colicitarea de fonduri Phare! :h5 P.S. Am si preturile: intre 10.000 sii 12.000 euro pentru un hectar de teren, asta in functie de zona. Adica cu un rau prin loc sau nu, padure, alea-alea! http://www.maplandia.com/romania/hunedoara/ursici/ aici aveti locatia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Ce au crescut si preturile astea in 2 ani ... de la 1800 euro la 12.000 ... :grin: Zona de perspectiva ... Sa-l anunte cineva si pe Becali ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: COMUNA 4x4 Mdaaa.Vreau si io.Si daca tot se face si un birt tre si un club iar la club si la birt tre musica(de asta ma ocup eu).Daca damele vor sta la club noi putem sta linistiti la birt :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate