Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

COMUNA 4x4

Postări Recomandate

Re: COMUNA 4x4

in zonele alea cresc preturile si mai si ... vara trecuta am fost sa gasesc satul Ticera ( parasit , de o frumusete rar intalnita , nici o urma de civilizatie moderna - nici macar curent electric ) , si din timisoara pana la bulzesti ( adica in vreo 4 ore ) a crescut pretul de la 250 mil la 400 mil ( lei vechi ) :ha: , iar acte nu au nici care pe terenuri .... e o zona in care se desfasoara alt tip de comert ... adica dai banii , primesti acte doar pe o parte din terenul care ti se spune ca ti se vinde , si ti se explica foarte frumos de la care " hoanca " si pana la care e pamantul tau .... ; topo ? e limba straina ... :ha: ; drumul a fost foarte frumos ( am ramas suspendata si era sa ma duc pe o rapa ... si am dus masina la revizie ... ) , placintele au fost bune , toate au fost bune si frumoase - pana la afaceri ... si am incercat cu 6 proprietari ... multi au doar hartii facute de mana , nu au facute succesiuni ... e alta lume ... ; au si " drumuri pe sub iarba " :ha: si padurarul se supara daca nu bei cu el , ca acolo nu e politie ... ce daca esti cu masina ... ; is oameni care traiesc dupa alte legi ... si-s bucurosi de oaspeti , dar au stilul lor de a nu-si da pamantul ...;

O zi frumoasa va doresc !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 174
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@semaca...nici nu stii ce mare surpriza si placere mi-ai face. (promit ca nu ai sa ai gatlej cat va fi de turnat :ha: :ha: )

nu ma ispiti.....

Hehehehe......daca vrei sa vezi cum iti sta in zapada de 5 metri....esti bine venit! Asta ca sa vezi si tu unde o sa fi boier. Miron boier de Ursici!!! :ypu

Link spre comentariu

Bullbar stiu ca ai posibilitatea ... Fa un scurtmetraj sau daca poti un reportaj cu oamenii si locurile de acolo ptr noi ... daca nu te incurca ...am cateva idei ...nu cu satul ala al tau 4x4 ... cu altceva mai maret! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Bullbar stiu ca ai posibilitatea ... Fa un scurtmetraj sau daca poti un reportaj cu oamenii si locurile de acolo ptr noi ... daca nu te incurca ...am cateva idei ...nu cu satul ala al tau 4x4 ... cu altceva mai maret! :h5

Yonutz am inteles. Ok. Genul sa fie reportaj? Sau vrei ceva anume in detaliu?

Link spre comentariu

Vizitator carmen

Semaca de cind nu ai mai citit pe forum am cam avansat. De acum nu mai fac injectii intravenoase ci "intracraniene".

Da, cred ca-i realizabila ideea, desi o sa dureze mult si cu destule piedici.

Daca ne atasam si noi de idee cred ca avem un cabinet medical complect : sotia mea - medic de familie, Semaca - pediatru si eu - psiholog.

Asa ca ar fi bine ca toti de pe forum care sunt absolventi ai facutatii de drept sa faca sapaturi ca sa vada posibilitatea ducerii la bun sfirsit a acestei idei iar altii sa gaseasca locatiile cele mai interesanta si sa facem o excursie la fiecare locatie pentru a vedea care sunt argumentele pro si contra.

daca mai aveti nevoie de un psiholog, sunt alaturi de voi

Link spre comentariu

Sunt curios daca si acum sunt tot 5m de zapada pe "mosie" :) Ieri, trecand pe langa Hateg, m-am gandit la Ursici (care e cam pe aceeasi latitudine, dar adanc in munti dupa cum am vazut pe harta Google) si ma uitam ca pe varfurile din zona s-a mai imputinat nitel zapada. E drept pe valea Streiului in ultima luna au fost mai degraba geruri seci decat ninsoare.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Nu este o idee rea, dar are o mare doza de subiectivitate + distanta mare de Bucuresti - locul de unde vin majoritatea feadback-urilor pozitive...

Exista persoane aici pe forum care au in proprietate terenuri mult mai mari de 3000 de m, respectiv 30000 de m, 25000 de m etc. si in zone mai apropiate, cu munti / dealuri si paduri ( potential off road mult mai mare ), dar nu se gandesc la "binele celorlalti"...

Aceasta idee a existat si pe defunctul forum 4x4 mania, dar sub alta forma, era vorba de achizitionare unor terenuri pentru practicare off road-ului pe proprietati private la Cheia, probabil alternativa viitorului, la fel ca si in "asa zisele tari civilizate" din Europa...

Ca fapt divers, avem un Baiat / coleg pe forum care are in zona judetului Hunedoara aproximativ 125 de hectare = 1250000 de metri...

Bafta si s'auzim numai de bine !... :grin: :h5 :cl

Link spre comentariu

Utopie - ideea, terenul - megaafacere inca!

Achizitia de terenuri si practicare offroadului pe propietati private ... o si mai mare utopie ... Astia nu platesc rovigneta ...care e cateva zeci de lei ... dar sa se dea ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare