Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nissan patrol 160 3.3 td

Guest jak
 Share

Recommended Posts

.

.

.

.

.

uraaaaaaaaa

im sfarsit am reusit sa atasez pozele dupa multe incercari esuate

Edited by Astral

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Re: nissan patrol 160 3.3 td

Frumos autobuz.....

Asa mai merge. :h5

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

am si eu o intrebare poate ma puteti lamuri

am vazut ca la modelul de patrol 260 is montate diferit foile de arc fata de modelul 160 la primul model sunt asezate sub punte iar la cel de al doilea sunt montate peste punte care ar fii avantajele si dezavantajele ?

:grin: hai bre fii serios,cum sa fie montate peste punte.....ai vazut la cineva caruia-i place adrenalina..... :ha: :ha:

Se pot muta si la tine peste,numai ca pierzi bine din stabilitate,inveti sa faci tumbe ,si nu maninci niciodata sarmale cind mergi cu autobuzul ca risti sa la versi in el :ha: :ha: :ha:

Este o modificare care nu merita,doar ca sa-ti ridici autobuzul in nori pui un body lift decent 3-5 cm maxim,jante cu ceva offset negativ sau .....am un lapsus :grin: .....distantiere de 3-4 cm si ai rezolvat problema low cost....

Sau apelezi la varu OME si cu 1500-2000E dupa cum te descurci,schimbi arcuri si amortizoare cu un cistig de ~5 cm......

Asta cu arcuri peste punte cred ca-i o timpenie,parerea mea....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

de ex la mine la patrol sunt puse peste punte si intrebarea asta am puso deoarece am vazut la patrolul lui Lipoveanu ca sunt puse sub punte la partea din fata a masinii ma refer ca la aceea am observat diferenta poate ca la masina mea modificarile au fost facute de catre vechiul proprietar ( un carpaci de altfel ) numai in scopuri estetice chiar sunt curios cum arata suspensia originala la un patrol 160.

se poate rade dar sunt incepator si trebuie sa incep si io deundeva

Cam nasol.....daca stau asa cind sub puse peste,inseamna ca arcurile tale au cam murit..... :p sunt lasate ca p**a cum spune Lipoveanu :ha: :ha: :ha: ,si nu te ajuta deloc la dimburi si altele,doar incap cauciucele alea frumoase :grin: :grin:

Gaseste un meserias din zona si vezi daca mai poti sa le salvezi ,banuiesc ca este incomoda ca draku,si asa ea este incomoda prin comparatie cu orice mai modern......

Poti sa le ridici batindu-le asta ca varianta rapida si ieftina si nu tin mai mult de un an,dar asta poate sa o faca numai un meserias.....ca altfel le pui cruce....sau daca esti pregatit sa investesti ,cumpara OME direct...si cu ocazia asta le treci obligat pe dedesubt......

Bafta si da un semn sa vedem cum te ajutam....

• 2 years later...

Adevarul e ca se poate pune arcurile peste punti daca vrei sa fie mult mai inalta masina,dar te va costa mult modificarea caci nu e asa de simplu pe cat pare.

Pe de alta parte masina va pierde stabilitate.

Nu vreau sa contrazic pe nimeni,dar la urma si rotiile vor trebui sa fie mai mari.

Si eu m-am gandit la asemenea modificare,dar cand am calculat pretul lucrarii am zis,MAI BINE NU.

O poza mai jos

1247190038_ballestasencimadeeje.jpg.da8d10200bcde2a59854d15ecf97cc7e.jpg

• 2 months later...

Foarte frumoasa masina. S-o conduci sanatos:grin:

Am si eu o curiozitate: pe acest model de nissan au fost puse blocante fata sau spate de fabrica? Daca nu,se pot pune??

Bafta

:wink:Aro 244 1992 motor/cutie vauxhall frontera 2.3 :grin:

IMS 1974 motor ford transit 2.5 aspirat/cutie ARO 4+1

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

intrebare:exista cumva motorul de 3,3L si fara turbo(aspirat)?

Da. Cod motor SD33.

Are 3246 cmc, 6 cilindri in linie, 98 de cai putere, parca.

Nu-i lucru mai al dracului pe lumea asta ca norocul altuia.

• 2 months later...

Frumos tractorasul! Dar am si eu o nelamurire, atata timp cat masina ta (dupa cum ai spus) este din '83 stii ca grila fata nu trebuia sa arate asa? Grilele cu faruri rotunde au fost puse pe Patrol intre 80-83 si asta inseamna ca masina ta a suferit o modificare ( grilele nu se potrivesc de la un model la altul) sau nu este din '83.

P.S.: interesant nr. de inmatriculare :ha1:c1

• 7 months later...

Adevarul e ca se poate pune arcurile peste punti daca vrei sa fie mult mai inalta masina,dar te va costa mult modificarea caci nu e asa de simplu pe cat pare.

Pe de alta parte masina va pierde stabilitate.

Nu vreau sa contrazic pe nimeni,dar la urma si rotiile vor trebui sa fie mai mari.

Si eu m-am gandit la asemenea modificare,dar cand am calculat pretul lucrarii am zis,MAI BINE NU.

O poza mai jos

Acest Nissan Patrol se afla in Tenerife (insulele din canarias) are roti 35x12.5r15, foile de arc trecute deasupra de diferencial, mecanismul de direccie modificat, grupuri de relatie 5.14 etc...

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use