Florin22 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Re: nissan patrol 160 3.3 td Grupuri de Nissan Patrol k160 militar cu relatii 5.14 si diferencial spate refortat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaiuc90 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Re: nissan patrol 160 3.3 td Stie cineva tipul de bec de pe poziție si de pe numar, Nissan k260/160 ca as vrea sa pun bec cu led nu cu filament si nu stiu exact modelul (masina ii la maramures si nu pot lua jos becul sa vad modelul) ? ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Re: nissan patrol 160 3.3 td Pai ... la 260 ...pe fara ai bec normal cu soclu cilindric ... cred ca se numeste P21W , la numar este becul banana - ala fiola cu capetele conice , se numeste C5W... . Adica asta am la mine , la partea fata inca e cu pozitiile normale dar mai am si pozitii in faruri cu becul mic de 4 W sau 5 W cu soclu cilindric , ala care se numeste in catalogul clasei T4W . ... la 160 chiar nu stiu ce era in pozitii , mai ales daca cumva sunt pozitiile sub faruri ... Hai ca te-am ajutat de nu mai poti iesi din copca ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaiuc90 Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Re: nissan patrol 160 3.3 td Exista diferențe între motorul sd33 si sd33t cu excepția faptului ca primul nu are turbo? Ma refer la diferențele de construcție dintre cele doua modele. Ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boicean95 ionut Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Salutare tuturor Sunt nou pe grup Am un Patrol k160 motor 3.3 din 93 Ce ulei e mai bun pentru un motor de tank și filtre vreau sa îi fac o revizie cap coada la motor Dacă ma puteți ajuta cu o informație Va mulțumesc anticipat Drumuri bună la toții Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts