Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

hary va saluta

HARY
 Share

Recommended Posts

Va cer scuze ca nu m-am prezentat de la inceput.Sunt de profesie asistent medical si am optat pt. o masina puternica de frica.Pe 3 dec.2007 o patre din familie mi-a murit in accident de circulatie ,numai fetita mea rebeca mai supravietuieste dupa zile de coma si 6 luni de gips .Cred ca daca aveu un 4*4 mai aveau o sansa. Acum imi doresc o noua familie si cred ca v-am gasit.Am un land rover discovery pe care-l conduc peste tot si la Dunare ca mai sunt si pescar inrait CU RESPECT
:cl

Re: hary va saluta

bun venit in club prietene , si eu in 27 nov.2005 era sa imi pierd toata familia in accident provocat de mine (derapare) si ce am simtit atunci a fost 0.1 % fata de ce ti s-a intamplat tie . Adevarul ca oricat de grav s-ar avaria o masina , oricat de scumpa ar fii , nu poate egala simplul pret al vietii . Bun venit inca odata in club si....fa-te confortabil :) :W

Never stop exploring

Bun venit pe forum !

PS : ... eu mi-am luat Patrol in urma accidentului in care a murit cantareata Laura Stoica, povestea completa e pe undeva pe aici ...

:W Esti bine venit in mijlocul nostru. Multa sanatate si noroc in viitor.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

• 2 weeks later...

Salutare si bine ai venit intre maniacii pescari 4x4

Imi pare rau sa aud despre pierderi de genul asta. Ai dreptate 4x4 rules :rules

Cu zicea un coleg: Mai bine sa planga masa decat mama!!

:tr :W U

Hai zi-mi ca nu te-am inspirat cu capacul de tractor de la snorkel... :grin: Acum trebuie sa umbli un pic si la suspensie, sa o mai inalti un pic slp

Imi pare rau de toata povestea, nu imi pot imagina prin ce ai trecut...

Cand mai ajungi in Bucuresti la Budimex, nu uita sa ma vizitezi! :hi

Ceva de duminica 25 01 2009 cu varul meu Viorel!552166272_PATROL002.jpg.b8ccc4de0b6ec6309f7f906910376633.jpgPicture adina 262 [640x480].png[/attachment:1pquq4sp]IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGPicture adina 280 [640x480].png[/attachment:1pquq4sp]Picture adina 275 [640x480].png[/attachment:1pquq4sp]

:cl

• 2 weeks later...
Guest stefan_tim

Salut

Imi pare rau pentru cele intamplate si bine ai venit in :cl .

Capul sus viata merge inainte.

Mult noroc si sanatate.

:W in club.

Sanatate maxima fetitei tale!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use