HARY Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 Re: hary va saluta :W in club. Sanatate maxima fetitei tale! Multumesc RZV Cristi dau nu-i problema :h5 si inca o namoloasa :ha: ,ma troliam ca era un pamint clisa si panta mare,dar am iesit :bananaPicture adina 011 [640x480].png[/attachment:1l0hpfyp] :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Re: hary va saluta a iesit ca mi-am incordat eu muschii ... vedeti bine de ce (cine) era agatat troliul :ha: TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestia Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Re: hary va saluta a iesit ca mi-am incordat eu muschii ... vedeti bine de ce (cine) era agatat troliul :ha: :ha: :ha: :ha: chiar de tine era agatat...(a se citi de tine era agatat de pom) p.s. Ioane vezi ca io lasai samuraiu in curu gol si gasiram 2 pistoane sparte.....nu in urma iesirii bineinteles ... Presa Canario Kennel Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARY Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 Re: hary va saluta Dupa cum ati aflat l-am vandut pe monstru lui SALMONELU simi-am cumparat o masina ieftina si nasoala care o s-o fac frumoasa in timp -aceasta se numeste NISSAN PATROL K160 si se numeste OBOSITU :ha: :ha: :ha: :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Re: hary va saluta Hary, sa-ti traiasca OBOSITU` fara rugina 1000 de ani :ha: si sa-ti creasca mare la vreo 3 tone (ma refer la scula asta obosita pe care ti-ai luat-o :ha: ) :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts