HARY Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: hary va saluta :W in club. Sanatate maxima fetitei tale! Multumesc RZV Cristi dau nu-i problema :h5 si inca o namoloasa :ha: ,ma troliam ca era un pamint clisa si panta mare,dar am iesit :bananaPicture adina 011 [640x480].png[/attachment:1l0hpfyp] :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: hary va saluta a iesit ca mi-am incordat eu muschii ... vedeti bine de ce (cine) era agatat troliul :ha: TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: hary va saluta a iesit ca mi-am incordat eu muschii ... vedeti bine de ce (cine) era agatat troliul :ha: :ha: :ha: :ha: chiar de tine era agatat...(a se citi de tine era agatat de pom) p.s. Ioane vezi ca io lasai samuraiu in curu gol si gasiram 2 pistoane sparte.....nu in urma iesirii bineinteles ... Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: hary va saluta Dupa cum ati aflat l-am vandut pe monstru lui SALMONELU simi-am cumparat o masina ieftina si nasoala care o s-o fac frumoasa in timp -aceasta se numeste NISSAN PATROL K160 si se numeste OBOSITU :ha: :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: hary va saluta Hary, sa-ti traiasca OBOSITU` fara rugina 1000 de ani :ha: si sa-ti creasca mare la vreo 3 tone (ma refer la scula asta obosita pe care ti-ai luat-o :ha: ) :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate