VIO TURCU Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Nissanul da in nas :breu zic sa terminati cu combinatia motorina+benzina.face rau masini(pompa,diuze injetoare,etc)se recomanda un alcool tehnic sau lichid frana pt iarna :br le citesti undeva sau iti vin asa pur si simplu :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Nissanul da in nas Eu sint dispus sa bag lichid de frina in orice proportie , da' sa vaz banu' jos , achitat inainte . Era o legenda urbana care recomanda lichidul de frina in carburator , pentru decalaminarea camerei de ardere si a supapelor . Sigur e eficienta ...domnii din service au si ei o bucurie .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Nissanul da in nas Eu am bagat odata o sticla de tuica in rezervor ..."dobrinalpin" ... toata a intrat...dupa ce i-am golit continutul (ca gastele oricum nu mananca shaorma, ie vegetariene)...nici pe dracu nu a avut cazanu...doar ca eu mi-am luat frumusel volanul fireless din dotare si m-am mutat constiincios pe scaunul din dreapta! Afara ploua, ploua atat de frumos ... Ziceai ca esti in Anglia ...Totul era invers ...total pe dos ... Aaa ... totusi a existat o problema ...pedalele nu mai erau la locul lor ... Si strada, strada ...cine dracu a ascuns strada? Deabia dupa aia la schimbul de ulei am constatat cu maxima stupoare ca ala mic si negru care respira greu... il stii ... nu mai era! Nici macar tacsu ... :uameni Morala: "Nu-i masina ca Patrolu Si nici zama ca alcoolu ..." Sugestie clara la moderatorul acestui topic: "Nissanul trage pe nas!" consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate