Yonutz Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Asa cum am mai spus si in alte topicuri ptr cine vrea incepand cu 01.02 pot face "gratuit" (fara bani dar cu promovarea unui brand pe parbriz si luneta) niste autocolante transparente de parbriz cu numele (nick-ul fiecaruia). Vor fi doua stick-uri format 20 sau 30 cm / 5-8 cm de caciula, cu brandul pe care vreau sa-l promovez sus si numele (nick-ul) fiecaruia jos! In felul asta ne vom cunoaste mai repede ...si ne vor recunoaste in teren si cei care nu au posibilitatea sa vina la aceste intalniri din zona Bucuresti! Se va face un stick "pilot" (sper sa obtin ceea ce vreau - cu vopsea reflectorizanta) dupa care cei care doresc imi pot face cereri ptr aceste stickuri! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Eu unul as vrea asa ceva! Poti pune aici cateva modele ? Si eventual spune-ne si brand-ul la care se va face reclama, sa stim si noi cu cine votam! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Se lucreaza la ele ... Brandul nu il voi pune decat daca voi avea acordul adminilor acestui forum! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Buna ideea si sunt deacord cu propunerea ta chiar daca trebuie sa dam si ceva bani eu unul dau pt cunoasterea noastra chiar si in oras nu numai pe teren ,cand sunt gata anuntama si pe mine sa cotizez si eu :h5 :banana schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Bre NU SE COTIZEAZA NIMIC! Se imbina utilu' cu recunoscutu'! :h5 Ptr asta imi trebuie numele sau ceea ce doriti sa apara pe parbriz si luneta pe private. ex: ============= ===CUCU SRL=== ====YONUTZ=== ============= Cam asa ceva! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Fain Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Bre NU SE COTIZEAZA NIMIC! Se imbina utilu' cu recunoscutu'! :h5 Ptr asta imi trebuie numele sau ceea ce doriti sa apara pe parbriz si luneta pe private. ex: ============= ===CUCU SRL=== ====YONUTZ=== ============= Cam asa ceva! :h5 sa mergi tu cu cucu-n geam :uameni :ha: oricum, sa fim realisti: tu vei face colantele, masinile le vor purta, pozele vor fi pe forum asa ca implicit vei face reclama. daca sintem de acord sa purtam astea(cine vrea, ca doar nu-i obligatoriu) o facem din 2 motive: primul - te cunoastem si nu ne deranjeaza sa te ajutam, secundo - nu te cunoastem dar ai fost cinstit de la inceput, spunind ca vei face reclama si atunci te ajutam. :rsp ok, poate iese si de-o bere, o deznamolire, o ciunga acolo :) :x The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Chestia este ca brandul pe care il vom promova are deja destula promovare in teren si in massmedia (o sa vedeti)... Asta e o chestie "bonus" - extra sa zicem ... o chestie care creeaza dublu avantaj, atat ptr adrisanti cat si ptr utilizatori ! :h5 Ca o remarca finala: brandul nu e al meu, oamenii or sa ne ajute in actiunile viitoare (umanitare, competitii etc) dar ar fi bine sa facem noi primul pas (cei care vor, nu e obligatoriu) ptr ca disponibilitate exista din partea dansilor! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! e `okei` ideea, dar, eu as prefera sa le pun in locul zgarieturilor si nu in geam :wink: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! este ok! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! le pun in locul zgarieturilor :wink: o sa ajungi sa corespunzi uneia dintre caracteristicile offroaderului adevarat - cand te opreste militianul si te intreaba ce culoare are masina - zici ca nu mai tii minte, te duci la spalatorie sa dai jos noroiul. Dupa spalatorie iar te opreste si iar te intreaba ce culoare are masina - ii zici nu tin minte stai sa dau joc colantele :ha: :ha: :ha: :ha: @younutz - sustin ideea, sa vedem cuvantul adminilor. La Maramures fest de acu 2 ani Big Dude a facut pentru cei din Caravana bucurestenilor colante cu nick-uri, unele exista si acum pe masini. Al meu a fost destrus odata cu aripa pe care a fost lipit dupa rasturnarea de la Agnita :) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Suna bine,totul OK,numai atit as vrea sa zic......ideal ar fi sa fie service,revista.....ceva ce are cit de cit legatura cu fenomenul,nu cred ca as vrea sa fie de la milka :P si sa aiba vacute,sau cimitiru' lu' Zavoranca....de exemplu.... Eu sunt pentru.....eventual trimite pt doritori pe PM un exemplu.... Si vordeste cu administratorii in ce consta faptic si realist ajutorul pt club pe care personii sunt dispusi s-l ofere la evenimente..... Bafta! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! @Yonutz - zi tata firma si gata. Vor fi multi doritori .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Super ma bag si eu. Poti sa pui si o poza mica pe ele. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Baga mare banuiesc ca majoritatea vor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! [o sa ajungi sa corespunzi uneia dintre caracteristicile offroaderului adevarat - cand te opreste militianul si te intreaba ce culoare are masina - zici ca nu mai tii minte, te duci la spalatorie sa dai jos noroiul. Dupa spalatorie iar te opreste si iar te intreaba ce culoare are masina - ii zici nu tin minte stai sa dau joc colantele :ha: :ha: :ha: :ha: si mie mi s-a intamplat asta...si porma mi-a luat talonul :grin: on topic: e ok ideea, o parte dintre noi aveau la un moment dat...dar se duc repede, daca tot se face o comanda, ar trebui minim 2 de cazan/caciula/masina, sa fie si rezerve. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! da, alea proaste se duc repede. cele de calitate nu. prefer 1 bun decit 10 proaste. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Daca-s bine facute si daca sunt puse pe geam curat, rezista ... si acum am 2 colante puse pe geam, de la iesirea "Cheia2007", adica de acu' 2 ani ... n-au nici pe 'reaku, mai rezista inca 5 ani pe masina ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcclaude Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Ok , sa le vedem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! alea facute de Oresti sint super misto, rezista la apa fara probleme, spalate de 100 de ori, nu s-a dus culoarea, nu s-au dezlipit.... si acum mai e pe fiat primul autocolant, cel portocaliu de la sighisoara. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Ok, da-i bataie! Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Parerea mea : -inscriptionarea pe masina, de regula pe usi, a numelor pilotului / copilotului, a grupelor sanguine, eventual a tarii este procedura standard in numeroase concursuri... -a extinde aceasta procedura in oras, pe drumuri publice este deja ceva oarecum exagerat... -pe de alta parte mi se pare util la intalniri, concursuri, diverse actiuni sa ne putem identifica intre noi, mai ales cei noi, sau cei care nu se cunosc; dar acest lucru se face deja prin purtarea ecusoanelor personalizate care se distribuie la aceste actiuni... -mi se pare util sa ne putem identifica in trafic ca fiind membrii aceleiasi comunitati 4X4 prin autocolantul CLUB 4X4 care atesta apartenenta la acest forum / comunitate 4x4... -mai departe de autocolant, este libertatea fiecaruia sa-si personalizeze masina cu nick name-ul sau sau cu orice altceva doreste... Pozitia oficiala a administratorilor acestui forum , este ca apreciem initiativa lui Yonutz, nu avem nimic impotriva sa purtam un autocolant cu un sponsor al activitatilor acestei comunitati 4x4, dar, am fi deosebit de incantati daca ne-ar putea sprijini si cu autocolante CLUB 4X4; sunt sigur ca majoritatea membrilor isi doresc in primul rand aceste autocolante care atesta apartenenta la grup. Pana acum eu am sustinut din bani personali confectionarea si distribuirea gratuita a cateva sute de autocolante CLUB 4X4; temporar nu mai pot face acest lucru, asa ca orice ajutor este binevenit... Va multumesc de intelegere ! Mugur... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Pana acum eu am sustinut din bani personali confectionarea si distribuirea gratuita a cateva sute de autocolante CLUB 4X4; temporar nu mai pot face acest lucru, asa ca orice ajutor este binevenit... :g sint curios daca se vor vinde, asa cum se procedeaza in tarile civilizate, in sute de alte cluburi. si cum de fapt este si normal. daca e moca, nu-l vreau, daca e pe bani, atunci merita. am vazut ce se face cu banii si sint de acord. max, mugur si presupun ca miron :rsp The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Parerea mea : -inscriptionarea pe masina, de regula pe usi, a numelor pilotului / copilotului, a grupelor sanguine, eventual a tarii este procedura standard in numeroase concursuri... -a extinde aceasta procedura in oras, pe drumuri publice este deja ceva oarecum exagerat... -pe de alta parte mi se pare util la intalniri, concursuri, diverse actiuni sa ne putem identifica intre noi, mai ales cei noi, sau cei care nu se cunosc; dar acest lucru se face deja prin purtarea ecusoanelor personalizate care se distribuie la aceste actiuni... -mi se pare util sa ne putem identifica in trafic ca fiind membrii aceleiasi comunitati 4X4 prin autocolantul CLUB 4X4 care atesta apartenenta la acest forum / comunitate 4x4... -mai departe de autocolant, este libertatea fiecaruia sa-si personalizeze masina cu nick name-ul sau sau cu orice altceva doreste... Pozitia oficiala a administratorilor acestui forum , este ca apreciem initiativa lui Yonutz, nu avem nimic impotriva sa purtam un autocolant cu un sponsor al activitatilor acestei comunitati 4x4, dar, am fi deosebit de incantati daca ne-ar putea sprijini si cu autocolante CLUB 4X4; sunt sigur ca majoritatea membrilor isi doresc in primul rand aceste autocolante care atesta apartenenta la grup. Pana acum eu am sustinut din bani personali confectionarea si distribuirea gratuita a cateva sute de autocolante CLUB 4X4; temporar nu mai pot face acest lucru, asa ca orice ajutor este binevenit... Va multumesc de intelegere ! Mugur... :grin: :h5 :cl Super ok, Mugur! Yonutz, avem raspunsul oficial, apuca-te si listeaza doritorii ! Astral2000: primul ! :hi REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Multumesc ptr interesul acordat si de asemenea multumesc ptr sustinerea administratorilor acestui forum. Drept urmare sustin atentiei voastre anumite chestiuni tehnice in urma carora ne vom pune de acord asupra formei finale: Varianta1. Doriti un colant de parbriz si unul de luneta semitransparent (in raster) de genul (ptr cei mare stiu) "My fiat is fantastic" nu prea mare care sa evidentieze numele sau nickul vostru? Varianta2. Doriti un colant de capota, haion sau portiere? In ceea ce priveste autocolantul Club4x4 FACUT DE MINE (ca va avea un semn distinctiv minuscul sa stiu ca e facut de mine) o sa sustin personal aceasta initiativa si anume: 1. Va fi contracost (costuri de productie fara adaos) iar banii vor fi incasati si gestionati exclusiv de membrii Club4x4 in vederea desfasurarii activitatilor ulterioare (umanitare, competitii etc) 2. Vor fi inmanate numai celor care vor purta si autocolantele de mai sus, in urma unui mini-contract (trimis si confirmat pe adresa de mail de la inregistrarea in acest forum in urma cererii voastre prin PM) in care aceia care vor dori aceste doua seturi de colante (2 de parbriz + 2 cu club4x4) isi vor lua angajamentul ca vor purta aceste insemne exclusiv pe masini 4x4 si minim 3luni/an (asta ptr a evita sa mai vedem pe strada dacii "club4x4"). Orice tentativa, neutilizare sau utilizare a acestor insemne in alte scopuri va duce automat (din partea mea) la excluderea contravenientilor din viitoare programe de acest gen 3. Fiecare utilizator va dovedi printr-un mail unuia dintre "gestionarii" respectivelor colante utilizarea lor prin poze trimise pe email cu masina respectiva colantata. Orice deviere de la aceasta regula va duce la excluderea persoanei respective din actiuni similare intreprinse de mine! 4.Aceste colante se vor da NUMAI la intalnirile organizate ale membrilor (in carciuma sau pe teren) exceptie facand aceia care locuiesc in alte localitati decat cele in care se fac astfel de intalniri. In momentul in care avem forma finala (bunul de tipar) a autocolantelor agreata de toti acest topic se va inchide si va urma unul de "strangere de semnaturi" , topic de care se va ocupa un moderator sau administrator! Eh na, nu mai e asa simplu ... :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate