svejk Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! unde-s vremurile alea cand era gepa-n floare si dadea un casetofon sontec sau un fier de calcat moulinex... contra unui stencil cu vopsea rosie pe portiera.... :grin: :grin: :grin: tsk, tsk, tsk.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Ok, deci, concret cum facem: ne spunem toti parerea aici sau iti trimitem fiecare pe pm pt care varianta optam si asteptam mini-contractul? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Eu oricum port deja cu mandrie autocolnatele club4x4, la loc de cinste pe masina. Chestia cu numele imi pare super, m-ar fi ajutat la prima iesire la care am apucat sa ajung, asa ca merg si eu in orice conditii. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! eu unul as vrea ....astept postul cu procedura. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Ok. Eu vreau unul pt capota. Pe geamuri nu pot pune pt ca si asa sunt negre si am probleme cu garda, nu vreau sa-i intarat mai rau. Dar pt tine, Yonutz, care esti "fratili meu" port si reclama la "pempershi 4x4" daca ai tu vreun ghesheft! Asta pt ca e clar ca pui ceva la cale iar eu te voi astepta la cotitura :ha: :ha: sa iti halesc TVA-ul! Deci ... eu port orice de ce vrei tu, dar colantul sa fie DOAR pt capota! A...si dau si bani ca sa-l port, nu? :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Nu vreau sa deschid discutzii aiurea, dar nu prea intzeleg faza cu Dacia... Desi sunt membru de putzin timp pe acest forum, sunt tare mandru de apartenetza la el, si abia astept sa va cunosc la iesirile voastre. Momentan folosesc o Dacie 1300 din 73, cu rotzi de Aro 10, inaltzatoare la arcuri, putzin bull bar, si vreau sa spun ca fac cu ea off-road, mai mult decat un unii posesori de 4x4, care se baga putzin prin noroaie. Poate ca nu tzotzi au bani sa isi ia mashini, dar macar se distreaza cu ce au. Am primit acum de la un amic un motor de papuc, cutia si puntea spate, si ma taie un gand poznash sa pun flexul pe ea si sa o fac probabil singura Dacie berlina 4x4 din Romania. Dar nu conteaza asta. Ideea e ca daca as avea un sticker undeva pe Dacie, poate o sa se gandeasca unii membrii de pe forum, ca ala din Dacie care ii saluta, era Boieru si e si el pasionat de 4x4. Las ca ma fac eu mare... P.S. Parca e frumos cand esti pe moto si vezi pe o Dacie, sau pe orice alta mashina un sticker cu "atentzie la motociclisti!"... nu mai conteaza ca e cu "conserva", pur si simplu stii ca inauntru e cineva pasionat de asa ceva. Intzelegi ce vreau sa spun. http://ro.netlog.com/Afrika_Twin/photo/ ... r=0#photos http://ro.netlog.com/Afrika_Twin/photo/ ... r=0#photos Prima poza e de la o o iesire din 2007 unde unde au fost si cativa membrii de pe forumul acesta. Nu mai am si poza originala, asta e modificata in photoshop, dar cu sigurantza daca arata mashina asa atunci, nu mai radeau multzi dintre cei prezentzi atunci cand le spuneam ca am urcat cu ea la Tabla Butzii lejer. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! @Boieru sunt convins ca Yonutz nu are nicio treaba cu Dacia (din orice punct de vedere) El a dat un exemplu, poate nefericit ales, de oameni care isi lipesc pe masini fel de fel de chestii complet paralele cu autovehicolul. Exemplu: pe spatele unei masini facute in spatiul ex-sovietic unul si-a lipit: M5! :ha: :ha: Asta era comparatia: ceva deplasat, care nu se potriveste. Nu te simti ofensat. Cat despre offroad si cu ce te dai in teren...are mai putina importanta. Ce conteaza e spiritul de "in afara drumurilor"! Bafta, coane! inca ceva: :k LA MULTI ANI!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Eheee, suna bine, asteptam propuneri de colante!! Eu vreau 2 pentru usi si unul pt luneta Astept PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Bullbar a sintetizat foarte bine ideea mea! Nu am nimic cu nici o dacie sau cu vreun trabant! Ideea este ca ptr aceste stickere se vor cheltui niste bani ... sa speram ca nu degeaba ... sa ajunga pe geamul de la usa de la baie sau prin alte locuri ... In alta ordine de idei: am prezentat 2(doua) variante: ori asa, ori asa ... Ptr exceptii voi face un baner de capota/portiera mai mare (numai cu brandul, ca e urat sa-ti pui numele acolo) si unul de parbriz ca acelea pe care vi le-am propus! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! daca nu devine prea stufos, poti include in colantul personalizat si sigla club 4x4 si ai rezolvat problem. (egzplu: siglafirma...SEMACA...sigla club4x4) Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! @semaca Ceea ce spui tu este neplacut ochiului: vei avea pe parbriz sau capota un baner sau minibaner care va contine 3(trei) informatii: brandul, clubul si nickname-ul ... deja nu mai stii pe care sa o ti minte ... Un baner reusit si cu impact este acela care contine maxim 2 informatii ... ex: club4x4 si nickname-ul; brandul si nickname-ul! Asta e parerea mea Astept sa propuneti dimensiuni si forma atat ptr colantul "brand+nickname" (culori - albastru fond; alb brandul; nickname galben) cat si ptr cel "club4x4"; ptr a putea schita si demara actiunea! Trag sa le fac pe folie cu efect reflectorizant ... Nu stiu daca o sa reusesc, dar incerc! Multumesc ptr intelegere, Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Eu optez pt varianta colant parbriz+luneta,iar in ceea ce priveste designul, optez pt brand+nickname. Pt brand banuiesc ca firma respectiva are deja un logo, cu tot cu font personalizat etc, deci in cazul brandului nu stiu daca vom avea de comentat. Nickname-ul ar fi bine sa fie simplu, vizibil, de exemplu in font Arial. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Cum sa ne cunoastem mai bine ... "Marele Recensamant"! Urmare a analizarii preferintelor voastre am ajuns la concluzia ca autocolantele se vor face asa: 1. Un autocolant de capota sau haion NUMAI cu brandul dimensiuni 250 mm x 1000 mm 2. Un autocolant transparent de parbriz cu brandul si numele dimensiuni 100 mm x 250 mm In conditiile in care o sa primesc machetele de la administratorii acestui forum o sa fac inca 2 colante "club 4x4" la dimensiunile standard (cel mare) Deci setul va contine 4(patru) autocolante - ideal sau 2(doua) autocolante daca nu primesc si/sau acordul cu macheta cu sigla "club4x4". Nu se poate comanda decat UN SINGUR SET/MASINA 4x4! Desi la inceputul acestui proiect aveam alte ganduri, la sugestia administratorilor acestui forum am redus restrictiile anuland cateva conditii cum ar fi: colante club4x4 contracost, contract. Nu ramane decat OBLIGATIVITEA pozelor (2) cu masina in urma inscriptionarii care mi se va trimite pe email ulterior ptr a putea justifica partenerilor mei cheltuiala! Pretul pe care trebuie sa-l platiti ptr cele 2 sa 4 autocolante este 0 (zero) lei exceptie facand cazurile in care solicitantii din tara (unde nu am posibilitatea sa livrez direct) trebuie sa-si plateasca expeditia (posta) Colantele se vor expedia acestora prin servicii de tip CARGUS sau FAN COURIER iar tariful cred ca este 15-25 RON! Cererile va rog sa le trimiteti pe privat si sa contina urmatoarele date exact in aceasta ordine ptr a le putea gestiona mai usor: Titular - nume / prenume Nick- ceea ce doriti se apara pe autocolantul de parbriz sub brand Adresa completa si nr de telefon Utilaj - marca / nr de inmatriculare care va purta autocolantele Titular utilaj (cine e propietar in CIV) Adresa de email (unde doriti sa primiti machetele) Toata corespondenta preliminara va fi tinuta prin email fara a deranja bunul mers al acestui forum! Cererile se vor aduna pana cel tarziu la data de 05.02.2009 inclusiv! Machetele se vor da in lucru dupa acea data si undeva dupa data de 15.02.2009 se vor distribui solicitantilor! Un telefon de contact ptr alte relatii: 0743 122 225 Ionutz Acest proiect este sustinut 50% din bugetul propriu (adica PF Ionutz B.) si 50% din alte surse Drept urmare rog un moderator sau adiministrator sa inchida acest topic. Multumesc, Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate