Vizitator Roby Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cateva poze de la iesirea de sambata, din zona Zarand :bravo :bravo Vad ca ati avut ceva de treaba! :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cateva poze de la iesirea de sambata, din zona Zarand foarte frumos!lume cunoscuta :hi 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cateva poze de la iesirea de sambata, din zona Zarand acolo miam lasat eu cu o saptamana in urma amprentele :banana range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Cateva poze de la iesirea de sambata, din zona Zarand Foarte frumos sa va fie de bine si la mai mare :bravo Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Cateva poze de la iesirea de sambata, din zona Zarand @Ciprian28 Eu am lasat amprentele, tu planetara. Frumos,imi pare rau ca nu am venit cu voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Cateva poze de la iesirea de sambata, din zona Zarand De-abia asteptam sa vad niste poze,mai puneti daca aveti. Nu ne tragea deloc inima sa mergem acasa,dar asta e... Ne-am consolat cu medicamentul lui soimu' si cu o masa buna (ca la mama acasa) cand am ajuns. Call next time :h5 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Roby Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Cateva poze de la iesirea de sambata, din zona Zarand De-abia asteptam sa vad niste poze,mai puneti daca aveti. Nu ne tragea deloc inima sa mergem acasa,dar asta e... Ne-am consolat cu medicamentul lui soimu' si cu o masa buna (ca la mama acasa) cand am ajuns. Call next time :h5 am facut mai multe poze dar merge greu sa le pun (nu ma lasa numa 5 si sa nu depaseasca 256Kb). Probabil este si alta modalitate? Nu ma pricep :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate