Yonutz Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Bravo, bravo ... Cred ca e mai potrivit in zona lui Ursu'! Cheia totusi mi se pare mult prea "din topor" ptr ceea ce am vazut ca isi doresc majoritatea baietilor de aici! Sa va distrati bine si sa puneti poze la intoarcere! Eu iau drumul de Fundulea-Ileana-Valea Argovei sambata! PS - te-ai tirat sambata muuult prea devreme ... ce a urmat dupa crapelnita si drincuiala a fost de vis! Dar nu e timpul pierdut si ptr alte ocazii de acest gen ... :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Daca reusesc sa repar blocantul fata, merg. Daca nu reusesc, tot merg. Si eu sunt adeptul sa ne dam mai mult si sa mancam mai putin si sa bem 0. Nu organizez eu iesirea, dar cred ca ar trebui puse niste conditii minime de participare ( cauciucuri MT+ troliu). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Probabil este postul pe care multi il cauta :P e aproape ca si cu Fidel Castro... el...se ascundea dar, nu-l cauta nimeni... :ha: :ha: :ha: Foarte buna initiativa, Dane! Nu degeaba spun eu ca bantuie un suflu nou in zona (n.r. kamicaziiiii) care face ca sa se trezeasca dinozaurii...si ...chiar sa vrea la noroi.... :h5 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Astept detalii cand va hotariti . Sper sa nu fie un concert cu "casa inchisa" :grin: Salutari, Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Daca mai sunt locuri , ma primiti si pe mine cu RUBICONU' visisniu? Daca-i fara bautura si gratare imense mi-ar face o deosebita placere sa ma mai dau cu voi. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Daca-i fara bautura si gratare imense mi-ar face o deosebita placere sa ma mai dau cu voi. Se vede treaba ca vi s-a cam aplecat domnilor de atatea gratere si spritane! :ha: Din cate am inteles de la Dan face una asa mai ... vegetariana! :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Daca e fara mancare si fara bautura, am venit sa va spun ca pe mine sa nu contati :ha: :ha: :ha: ... dar va doresc din suflet distractie placuta, noroaie mari si va mearga masinile fara probleme ! ... sa veniti acasa intregi ! PS : ... pentru cei care au "urechi de auzit" : La Calugareni s-a dat cine a vrut sa se dea ! ... vezi baietii care au ajuns acasa seara tarziu ... nimeni nu ne-a legat cu lanturile de gratare, si nici nu ne-a obligat sa dam pe gat vinu' fiert :x ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Daca e fara mancare si fara bautura, am venit sa va spun ca pe mine sa nu contati :ha: :ha: :ha: ... dar va doresc din suflet distractie placuta, noroaie mari si va mearga masinile fara probleme ! ... sa veniti acasa intregi ! PS : ... pentru cei care au "urechi de auzit" : La Calugareni s-a dat cine a vrut sa se dea ! ... vezi baietii care au ajuns acasa seara tarziu ... nimeni nu ne-a legat cu lanturile de gratare, si nici nu ne-a obligat sa dam pe gat vinu' fiert :x ... Domnu Koala are perfecta dreptate. Eu m-am dat si in padure impreuna cu alti trei doritori si apoi pe dealurile si mocirlele de acolo. Nu cred ca am oprit roata mai mult de 45 de minute toata ziua. Asa ca....nu gratarul cred ca va impiedica! Bautura este mai periculoasa :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Koala ...vezi, ce e prea mult ... nu ajunge ... si dupa aia urlam dupa ei prin statie: "colega ne miscam si noi mai natural?" Friptura a fost prea gretoasa, vinu' a fost prea mult (d'aia s-a baut TOT) ... :ha: Cum spuneam, Dan face o iesire "vegetariana"! Parca vad dupa iesire comentarii de genu:"Am facut o foame dom'ne ... de si scoarta de copac cu unt daca imi dadeau mancam cu pofta..." :ha: Distractie placuta baieti, si sa va intoarceti sanatosi! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 distractie maxima va doresc :) din pacate n'am cu ce sa ma dau ca veneam sigur,autobuzul care'l am e prea mare si greu asa ca asteptam poze de la privilegiati. ps; lasatii si pe cei cu MT dar fara troliu sa vina,asa va strangeti mai multi -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Bre astia e profesionisti, grupa mare ...nu stiu ei sa scoata la sufa [ca n-au cu ce :ha: ], numai din butoane ...rew rew si ffd ffd, atat! Ia zi Dorele ... :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Pana la urma s-a hotarat locatia? Eu am sa vin de la Sinaia ( weekend cu familia ) si tre' sa stiu incotro ma indrept. Dati-mi si mie de veste daca stabiliti ceva! 0724.23.22.92 Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 vin si eu daca ma primiti, ca nu cred ca merge cineva mai aroape de buc ramane pentru sambata la 7,30 la otopeni ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 vin si eu daca ma primiti, ca nu cred ca merge cineva mai aroape de buc ramane pentru sambata la 7,30 la otopeni ?/. pai tu ce vrei in 10 min sa se umple20 de pag. de cand ai postat? nu te supara, mai asteapta si tu cand faci un topic cu iesiri, oamenii nu stau numai poe net.... mai au si ei servici, obligatii..... mai asteapta sa vezi daca mai posteaza careva..... :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Salutare! Mt-uri am, troliu am..... deci ma prezint si eu la locul inalnirii :banana Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 pana la urma cine mai merge ? eu la 7,30 sunt maine acolo, dar parca nu m-as duce singur :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 M-as baga si eu. Am si MT-uri (cam tocite dar mai duc) si troliu. E cu intoarcere seara la Buc? Ca eu dupa ce ajungem la asfalt as ramane la munte pe undeva. Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Pai.... ne prezentam toti cei care vor sa vina si eventual stabilim acolo locatia UNDE VOM MERGE. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Maine la 7:30 voi fi acolo. Cine cunoaste zona Breaza/Cheia sa ridice mana sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Eu plec din seara asta inspre Ciocanu. Eventual lasati un nr de telefon al coordonatorului de coloana sa stiu cum sa dau de voi. Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Eu plec din seara asta inspre Ciocanu. Eventual lasati un nr de telefon al coordonatorului de coloana sa stiu cum sa dau de voi. 0722.232.779 adi nu sunt coordonatorul, dar eu sigur sunt maine la 7,30 la benzinaria mol din otopeni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Si eu unde va gasesc? Eu vin de la Sinaia. Dati-mi si mie de veste va rog cand va hotarati. 0724.23.22.92 Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 fratilor, la mine s-a sucit treaba, trebuie sa plec urgent din localitate cu alte treburi. Imi pare rau, organizati-va cum puteti ( pentru bataie mai mica de cap sugerez Ciolpani) Oricum, pentru cine insista un hard, ramane batuta in cuie saptamana viitoare tot in zona Cheia, ne lipim de oresti. bafta haiti...ati ramas fara organizator...parca am mai vazut noi d'astea...Dane, propun sa-ti schimbi nick-ul in " dankrp68" :ha: :ha: :ha: si, totodata, sa-ti cumperi o Kia :ha: :ha: :ha: e una de vanzare pe forum :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Cum flacara olimpica a initiatorului s-a stins inainte de a se aprinde ...Va dau un sfat: intrucat la munte ninge destul de rau (cu ploaie in prealabil) va sugerez sa nu va bagati prea adanc in padure ...daca da inghetul in noaptea asta va fi destul de grav in condiitile in care o sa intrati printre copaci! :h5 Vedeti ca sunt niste trasee foarte misto undeva cum urcati prin Campina si iesiti spre scoala de Politie ... dealuri, ravene, noroaie ... :h5 Distractie placuta, si sa va intoarceti sanatosi. O alta varianta interesanta - Valea Doftanei ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Dom' Semaca, ai putea maine sa te mobilizezi putin sa-i ghidezi pe baieti ... Esperienta si inconfundabilul "dai, da-o dracu', da-i spaaan" cred ca le-ar creste karma putin la baieti!" :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate