semaca Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 mi-ar fi placut sa-i insotesc dar maine am ocazia sa ma exersez la o partida de vanatoare...astfel...impusc doi iepuri :h5 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Unde bre? Ca si eu ma exersez intocmai la prima ora la o organizata "iepure-mistret" (ca p'aia din ziua cu Calugareniul am pierdut-o) Faza tare e ca maine incerc un Logan d'ala de 7 bizoni pa coclauri ... poate ne nimerim ... :ha: :ha: :ha: La cum ninge afara nu cred ca am sanse "sa vina ceva pe mine maine" decat daca imi torn in cap un sac cu var! :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Unde bre? Ca si eu ma exersez intocmai la prima ora la o organizata "iepure-mistret" (ca p'aia din ziua cu Calugareniul am pierdut-o) Faza tare e ca maine incerc un Logan d'ala de 7 bizoni pa coclauri ... poate ne nimerim ... :ha: :ha: :ha: La cum ninge afara nu cred ca am sanse "sa vina ceva pe mine maine" decat daca imi torn in cap un sac cu var! :ha: :ha: :ha: lasereeeee !! dar tu de ce nu te bagi maine cu noi ? te plictisesti acasa aiurea ?!?!? hai nu dormi sa vezi cum merge grandu' maineee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 dupa cum ninge,si eu zic sa va cautati un traseu mai soft daca aveti lanturi nu ezitati sa le luati :wink: distractie placuta si asteptam poze ps: dankrp zicea la un momendat de Talea..... cam greu cu atata zapada si gheata,alegeti alt traseu--parerea mea -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Pai nu citishi mai sus unde ma duc maine? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Unde? Cand? Are cineva vreo idee? La munte a nins putin (Sinaia) nu-i mare lucru , nu cred ca trebuie sa ne speriem de zapada! Parerea mea este sa mergem pe la Talea. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 e frumos rau la talea,daca stiti traseul spor la distractie...insa eu nu prea as intra mult in padure pe vremea asta,e o portiune unde e gheata mare si primavara si... noroi de noroi.. spor la treaba -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 ...Dane, propun sa-ti schimbi nick-ul in " dankrp68" :ha: :ha: :ha: si, totodata, sa-ti cumperi o Kia :ha: :ha: :ha: e una de vanzare pe forum :ha: :ha: :ha: Mai bine sa fie dankrp69 si sa ne ramana dator :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Va rog frumos, macar luati partea plina a paharului ... a anuntat ca nu vine ... :rsp ii si vedeam pe saracii oameni cum serveau pranzul in benzinarie ... :ha: :ha: :ha: Eu zic ca plecat singur in munti pe sest sa se antreneze ... sa nu se mai opreasca "ptr poze" in prima gropita prin care au trecut ABSOLUT TOATE MASINILE fara ajutor! :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Am fost 4 masini. Am asteptat la benzinarie pana la ora 8. S-a mers la Talea. Zapada, noroaie, dealuri, trolieri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 a fost supeeeer tare.... cu alte cuvinte......LASEEEEER FRATE eu din pacate nu am poze, am niste filmulete care sunt fff mari si nu stiu unde si cum sa le incarc poate le dau maine de cap merci baieti ..........a fost fffff tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 bravo.......... :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Frumoasa iesire. Felicitari. Morcovi? ceva fainoase? :ha: :ha: Nimic? Indoituri? NIMIC? :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Am asteptat si eu un semnal de la voi. Eram la Sinaia si veneam cu mare placere cu voi, oricum multumesc......se pare ca cei noi in lumea offroad-erilor trebuie sa mai astepte pana sunt acceptati. Nu-i nimic nu ma las, mai incerc. Fara suparare, dar acum asa percep eu lucrurile, daca gresesc, corectati-ma. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 intalnirea a fost postata de ceva vreme....de ce nu te-ai anuntat? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Am asteptat si eu un semnal de la voi. Eram la Sinaia si veneam cu mare placere cu voi, oricum multumesc......se pare ca cei noi in lumea offroad-erilor trebuie sa mai astepte pana sunt acceptati. Nu-i nimic nu ma las, mai incerc. Fara suparare, dar acum asa percep eu lucrurile, daca gresesc, corectati-ma. Toti am fost odata nou veniti...Si am fost bine veniti! Ai dat o gherla...nu dispera. Ideea e ca TU trebuie sa suni pe organizatori ci nu sa astepti sa te sune careva...Bine, in cazul de fata nu ai avut organizateur sa-l suni...era undeva...departe... :P Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 @Andrei Museteanu Trebuia sa iei unul din telefoanele lor sa le dai o sarma! Baietii te-ar fi acceptat fara probleme in gasca lor! Nu trebuie sa o iei asa ...Nimeni n-are nimic cu nimeni (intamplator cunosc cativa din baietii care au iesit, sunt baieti de "cursa lunga") Nu face prostia sa-i judeci dupa prima impresie [prostie pe care am facut-o si eu candva, in conditia in care chiar am iesit cu ei si mi-a parut rau dupa aia] Vor mai fi iesiri, participa, si iti garantez vei vedea exact contrariul! Pe de alta parte pe acest forum sunt maxim 1% offroadisti adevarati ... Restul suntem toti niste amatori dilimani insetati de adrenalina si aventura! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 @semaca ... Ce organizateur?? :h5 Instigateur vrei sa zici! :ha: :ha: Nu e prima data cand face asa ... Las' ca-l prind eu si ii rup picioarele ... :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Nu am vrut sa fiu rau, dar imi pare rau ca nu am iesit la noroi, am fost la ski la Azuga pana la urma..... Data viitoare am sa fiu mai vigilent si probabil ca nu mai ratez astfel de iesiri. Oricum frumoase poze. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Tare, tare... :bravo Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Da,fara cuvinte :ha: :ha: :ha: :bravo :1 organizateur... Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 foarte tare :1 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 ...au disparut si ultimele urme de simexuri adrenalina vine din faptul ca eu eram cu o skoda octavia.... :ha: :ha: :ha: ...dar nu era zapada ... si tu rulai deja pe asfalt ...iar urmele de simexuri era pe dreapta, parca ?! :ha: :ha: :ha: Bre ma faceai pe mine gogosarean...Hai ce dracu, suntem oameni seriosi ... Halim multe, dar asta e prea de tot ... Tu deabia cu tractoru' te descurci sa mergi in afara soselei (nu offroad) ... Da' cu octavia... Frate asta e ditai langosu' ...Stiu, nu o sa pui poze ... ca aparatu' era descarcat sau l-ai uitat acasa ... :P Da-mi si mie doua kile de acdrenalina d'asta de-a ta care vine, sa-mi umflu si eu rotile! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate