Vizitator nanuk Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Eu plec din seara asta inspre Ciocanu. Eventual lasati un nr de telefon al coordonatorului de coloana sa stiu cum sa dau de voi. 0722.232.779 adi nu sunt coordonatorul, dar eu sigur sunt maine la 7,30 la benzinaria mol din otopeni uite Andrei ai avut aici nr de tel.nu cred ca s-a pus problema ca esti nou sau vechi.de fapt nu,sunt convins ca nu s-a pus problema asa. altfel super iesire vad ,imi pare rau ca nu am putut sa vin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Pai nu-i nimic, mai este si sambata viitoare o sambata.... :P alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Bravo dominilor frumos pare sa fi fost si ceva dificil dar cam subtire cu pozele ca sa nu mai vorbesc de filme. Hai faceti-ne in ciuda si mai pune-ti ceva poze. :ha: :ha: :ha: You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 ...au disparut si ultimele urme de simexuri adrenalina vine din faptul ca eu eram cu o skoda octavia.... :ha: :ha: :ha: frate yonutz...si eu ma declar la fel de siderat ca si tine...dar, adevaru' este ca... nici simexu' nu mai e ceea ce a fost odata :ha: :ha: :ha: ...iar, despre dankrp69, acest baron Munchausen al offroadului romanesc... numai de bine... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 dupa ce ne spui, sint atit de bune ca bat si simexurile...masuri pentru 4x4 sint? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Bre asta e profilul ... Nu mi se pare extrem de spectaculos ...Chiar daca e in V, profilul mi se pare destul de superficial ptr zapada. Eu am avut pe o masina normala (tractiune fata) Michelin Alpine ... Superok ce sa zic ...Daca imi zice ca tu te-ai dat cu alea de le prezentasi pe drumul unde ai facut pozele, esti meserias! La un jeep eficienta maxima am intalnit-o cu niste penale GY Wrangler AT cu lanturi pe o zapada similara (parca putin mai inghetat) ...si unde ai dat tu la lopatica echipat fiind cu imbatabilele simexuri, si peste vreo luna pe "autostrazile" din Cheia! Cei care au fost cu noi pot confirma! Ca o mica provocare de final (amiabila evident): te astept sa ne dai un recital cu tractorul in teren (tu alegi locatia), cand te hotarasti, sa ne arati ce stii (nu ca in filmul ala pe care il avem si e pus bine la arhiva si urla colegu la tine "ce putza mica are asta mahhh, intoarce-te sa dam zoom sa o vedem si noi ca exista")! :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 exista cauciucuri de iarna si pentru 4x4 cate vrei,personal merg pe nokian hakkapelita sau wr2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 simexul la zapada mare si afanata (neaparat) este imbatabil.. in schimb pentru strat subtire si zapada este un dezastru, personal am trecut prin clipe de cosmar in cateva randuri.. "prietenii" stiu de ce.. un profil asa de agresiv precum simexul te pune pe burta in zapada afinata MARE! ca orice cauciuc subtire care se afunda. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Frumos domnilor sa va fie de bine... :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 eu tot cu Nokian Hakkapeliitta LT 265/75 R16 cu tinte, mi se par bune pe zapada off-road (daca e inghetat sub zapada)... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 1. Cine a zis ca sunt offroader? Am zis eu asa ceva? Ia tu si felia mea mica si neagra de "offroad" si haleste-o cu pofta, nu ma intereseaza ... fa-te tu mare si bucura-te de toate avantajele offroadului pe care "crezi" ca-l practici. Eu ma dau de placere, nu stiu daca ai observat ...daca nu, nici o problema si nici nu ma mir, iti spun acum! :P 2. Pe de alta parte de ce sa-ti demonstrez tie sau altcuiva "ceva" ?? Eu ma dau de placere si atat, fara a cauta performante sau diplome ...Partea cu aluzia la demonstrat este ca sa te mai prezinti si tu din cand in cand, macar atunci cand te pretinzi a fi organizator sau ma rog, initiator instigator cum e mai nou ! Si atunci cand intradevar iesi sa nu te tirezi in miezul zilei ca trebuie sa alaptezi cand e distractia mai mare... ca doar esti offroader pursange ce dracu ... :ha: Sau se aplica treaba: "am vrut sa ma retrag in plina glorie sa nu ma (mai) fac de ras in continuare!" :ha: :ha: :ha: 3.Botezul offroaderilor? :ha: :ha: :ha: De la posesor de IMS flower power branduit toyota... never ever! :ha: :ha: :ha: Cum zicea nenea ala: "Vise taica, vise!!!" :ha: :ha: :ha: [erotice cu tenta horror] Tot respectul, ilustru maestru ... :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 mai oameni buni. Eu sunt offroader la scara 1/72, 1/64 1/43, 1/32.. etc.. Chiar mare offroader la aceasta scala.. Asa ca va zic.. degeaba 1/1 daca va certati si impungeti toata ziua.. Ori imi pare mie.. ori nu. Zic sa va calmati, pana nu se supara lumea. Ca daca se supara.. nu e bine. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 ???? Cred ca a fost faina iesirea. Frumoase pozele lui Filip...in rest m-ati pirdut. :less "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Ce e ala offroader? :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 E un fel de .. ceva.... care merge pe langa... ceva. Adica e mai exact... cam ce facem aici.. ne oftopicuim.. :h5 . ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 bah, cand s-a impartit off-roadul eu eram in fata, mi-am lasat rand si am prins o felie babana... Ahaahaaai, vitejii mei!!! Decat sa ne suparam mai bine un canticel vesel sa cantam... Åži-aÅŸa-mi vine câteodată, mai doruleee Să dau cu hi-liftu-n piatră, mai doruleee Din piatră să iasă foc, măi doruleeee Dacă-n viaţă n-am off-road, măi doruleeee Când s-o-mpărÅ£it off-roadul, măi doruleeee Fost-am eu dus la lucru, măi doruleeee Åži la toÅ£i le-o dat MT-ul, doruleeee Numai mie cu AT-ul, doruleeeee Nici acel' n-o fo' centrat, măi doruleeee Jumătate-o fo' mancat , măi dorulee Åži-aÅŸa-mi vine câte-un gând, măi doruleeee Să plec la off-road cântând, măi doruleeeee :ha: :ha: :ha: asta asa, ca sa nu ne incrancenam...si sa continuam sa ne jucam frumos! In alta ordine de idei, parerea mea: poti sa fi offroader vechi, dar, de catifea... (sa nu te sesizezi iarasi vere niros la beregata mea, ca nu e pentru tine :ha: :ha: :ha: ) sau sa fii un new entry plin de sangue en cardano... Yonutze, pregatestete ca vorbesc cu nashu koala...sa te bata cu shufa... sa-ti faca botezul... :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Ce e ala offroader? :happy Unu' ca socru-meu. Are o dacie break cu arcuri de papuc cu care nu merge pe strada la el in sat ca nu are ITP, rovigneta, RCA, semnalizari, iar stop pe frana a avut doar cand era noua, asa ca nu a prea vazut asfaltul de vre-o 4 ani.(doar camp si prin "coada" satului). Asta cred eu ca-i offroader. Apropo, am vazut carute cu cauciucuri mai bune ca ale lui, da' nu iau trebuit lanturi pe zapada cand mergea la targ in satul de peste deal de-a dreptul prin camp. :ha: :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Pe bune ca nu am inteles never termenul asta. Fiecare se da cum crede. Uite de exemplu, Yonutz are boase mai mare decat ale mele. In sensul ca e mai nebun ca mine. Dar asta dupa ce eu, timp de doi ani, ca si copilot, m-am rasturnat, am spart cu capul pabrize, geamuri laterale si toti ziceau: bine ai venit printre offroaderi! slp Ultimului i-am zis: sa moara ma-ta ca asta e offroad?! Ba tampitule (ma bagase in spital doua zile) sa io iei pe soacra-ta copilot. 'rar ficatu tau....si mi-am luat masina. Nu m-am rasturnat, dar nu-s nici offroader cum era descreieratul ala. Umblu cu ce am, iar daca ma fac milionar imi iau elicopter ca ala de la Dakar care dupa ce s-a dat cu noi cu motoarele si-a chemat elicopterul sa-l culeaga din poiana ca era prea greu sa mai coboare! Si va dau si clasa la toti! Stiti ce meserie se face offroad cu elicopterul? :banana :banana :banana :banana :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Daca ma bate pe carca lui krp, primesc ...da sufa, sufa trebuie sa fie uda si neaparat plina de noroi! Sa sare noroiu, sa sare sanjele, sa sare sudoarea de pe fruncea nashului ... Inca doua sute de parai [si o sticla verde cu eticheta galbena cu doua litere imbarligate acolo - Jlipovitza de Bucale]de la mine, bagam una ptr nashu mare: Solo ... i-auzi ce zice ... Cate-un pic, pic, pic Ca asa eu stiu de mic Cate-un strop, strop, strop De offroad ma-ndop Si-alta data, si-alta data Sa fie sufa, sufa si mai lata Ca botezu' astept sa-l dati Cu pastrama si carnati Si cu vinu' sa-l udati Si in statii sa strigati: Uite-l el e, ala micu' A trecut si el p'aici Far’ de troliu, fara sufe Far’ s-o mai propteasca-n tufe A trecut neajutat Cu offroadul invatat Iar noi cei mai amatori Far’ a mai da fiori Dorel, Gica si Ion Vom sta in loc pe-nserat Sa vedem un campion Cu offroadul invatat Cate-un pic, pic, pic Ca asa eu stiu de mic Cate-un strop, strop, strop De offroad ma-ndop @semaca - bre, cand s-o impartit offroadul eu nu eram de fata (recunosc) si nici nu mi-am lasat rand, ca nu eram interesat (iar recunosc, sa nu zica lumea ca nu-s baiat sincer) dar eram la coada aia mult mai mare primul in fata:"caterinca de budinca" @bullbar - colega cu tractorul, in general astia cu IMS-ul cu sigla toyota e tari rau in gura, da' la actiune tac malc, brusc le dispare darul vorbirii si se umezeste scaunul (ca e scaun cu hidromasaj) ... :ha: :ha: @dankrp - maestre sa fi sincer, de cate ori ai primit in viata ta un canticel asa din corazon grait, sa mai zici vreodata ca nu te iubeste lumea, na!!! :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 ... ar trebui sa va inchid pe toti pentru offtopic, da' e prea misto ! :ha: :ha: :ha: ... Vorbind insa la modul serios, eu cred sincer ca frica e buna ... te ajuta sa constientizezi pericolul si "te aduce cu picioarele pe pamant" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Boierule, nu trebuie sa te repetzi tzi tzi ... Ca hanca hantzeleg din prima! Simt tremurat in glasul tau ... e frig afara sau ...e de la morcovi vi vi? :grin: :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Pe bune ca nu am inteles never termenul asta. Fiecare se da cum crede. Uite de exemplu, Yonutz are boase mai mare decat ale mele. In sensul ca e mai nebun ca mine. Dar asta dupa ce eu, timp de doi ani, ca si copilot, m-am rasturnat, am spart cu capul pabrize, geamuri laterale si toti ziceau: bine ai venit printre offroaderi! slp Ultimului i-am zis: sa moara ma-ta ca asta e offroad?! Ba tampitule (ma bagase in spital doua zile) sa io iei pe soacra-ta copilot. 'rar ficatu tau....si mi-am luat masina. Nu m-am rasturnat, dar nu-s nici offroader cum era descreieratul ala. Umblu cu ce am, iar daca ma fac milionar imi iau elicopter ca ala de la Dakar care dupa ce s-a dat cu noi cu motoarele si-a chemat elicopterul sa-l culeaga din poiana ca era prea greu sa mai coboare! Si va dau si clasa la toti! Stiti ce meserie se face offroad cu elicopterul? :banana :banana :banana :banana :banana :banana Inca o dovada in plus ca aici ne-am adunat ( cam 99%) numai nebuni :ha: :ha: -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 Ca in bancu' cu nebunii care se credeau taitei ... fierbeau ei fierbeau , mai trageau cate un bumper in pereti - zdraaang, trosssc ...mai sa troliau...harrrr, harrrr, mai dadeau putin span vuuum, vuuum, masini inaltate nu jucarie ...Intra doctoru' (marele albitru) si ii vede pe doi asa, mai pishpirii, ce erau lipiti cu simexurile de tavan, cu pletele atarnand prin hardtop ...Cu voi ce e ma? Noi incercam sa vedem ce scrie pe capota la astia de jos ... :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Iesire Sambata 17.01.09 :1 :1 :1 Yonutz :ha: :ha: :ha: :ha: Si nu vedeu ca aveau noroi in ochi?????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate