Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare?

aztec

Postări Recomandate

Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare?

Chiar m-a ajutat sa incep ziua cu un ras sanatos, am calculat ptr FJ40 si mi-a iesit ..... 39.942 EUR :ha::ha::2dr:br

Daca vrei sa razi si mai frumos, calculeaza pentru un ARO cu motor de 4l... sau pentru ZIL-ul lui @mihaituk (daca nu ar fi pe retromobil):wink:

LE

ARO - 4.0l mai vechi de 14 ani=38,040 EURO

ZIL 157 - 5,55l, mai vechi de 14 ani=52,781 EURO

ca sa nu mai vorbim de motoarele americanelor:ha::ha::ha:

Editat de teddybear
completare

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 616
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

obligatia de plata a taxei intervine si cu ocazia primei transcrieri a dreptului de proprietate, in Romania, asupra unui autovehicul inmatriculat pe teritoriul Statului Roman anterior datei de 1 ianuarie 2007 si pentru care nu a fost achitata taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule sau taxa pe poluare pentru autovehicule

Iata scaparea:banana

Este vorba de prima vanzare ,deci la aparitia pe cartea de identitate a unui al 3-lea detinator legea e lovita de nulitate!!!!

Deci cautam masini cu 2 proprietari pe carte!

Editat de trike1

Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT

Dodge Ram 1500 -04

Traic BOOM Fighter 2000cmc

Link spre comentariu

Chiar m-a ajutat sa incep ziua cu un ras sanatos, am calculat ptr FJ40 si mi-a iesit ..... 39.942 EUR :ha::ha::2dr:br

Eu nu mai inteleg de ce au facut astia formule de calcul si pt asa ceva.

De ce nu spun pur si simplu ca nu mai avem voie sa inmatriculam masini vechi cu motoare mari. Punct.

Domnilor vanatori (ca sunteti destui),

De ce sa nu facem noi o actiune comuna in care sa ne aducem fiecare "accesoriile" si sa le utilizam?

Noi asiguram transportul in toate punctele cheie, presedentie, guvern, ministere etc... iar voi va montati lunele si faceti "poze" tuturor celor responsabili pentru bataia asta de joc care e acum in Romania.

http://www.huntingandfishing.co.nz/blogs/0507771001318996690.jpg

Nu intelege nimeni ca alta solutie nu exista?

PS. Urmeaza majorarea impozitelor cu 50%. Daca la o Toyota Landcruiser HJ60 acum e 5800 de lei impozitul anual, oare cat va fi in 2012? Ca deh, sunt masini de jux. :grin:

Link spre comentariu

De ce nu spun pur si simplu ca nu mai avem voie sa inmatriculam masini vechi cu motoare mari. Punct.

Domnilor vanatori (ca sunteti destui),

De ce sa nu facem noi o actiune comuna in care sa ne aducem fiecare "accesoriile" si sa le utilizam?

Noi asiguram transportul in toate punctele cheie, presedentie, guvern, ministere etc... iar voi va montati lunele si faceti "poze" tuturor celor responsabili pentru bataia asta de joc care e acum in Romania.

Nu intelege nimeni ca alta solutie nu exista?

PS. Urmeaza majorarea impozitelor cu 50%. Daca la o Toyota Landcruiser HJ60 acum e 5800 de lei impozitul anual, oare cat va fi in 2012? Ca deh, sunt masini de jux. :grin:

Conform paragrafului 2.g din Regulament, cele mai de sus si autorul acestora SE SANCTIONEAZA CU AVERTISMENT !!!

PS - Iar daca d-nul Rudy, care asteapta chemarea din corn, nu face "poza" cum trebuie, va fi banat in veci pe acest forum ! :ha:

Link spre comentariu

Mi-ar place ca sa le facem o poza de grup.

O adevarata opera de arta numita

"Porci la sfarsit de mandat"

Artist: Poporul Roman

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201001/full/porci_19627600.jpg

Link spre comentariu

Conform paragrafului 2.g din Regulament, cele mai de sus si autorul acestora SE SANCTIONEAZA CU AVERTISMENT !!!

Voi contestea acest avertisment si ma voi judeca pana in panzele albe cu proprietarul acestui forum pentru ca imi ingradeste libertatea de "expresie artistica" :uameni

Link spre comentariu

......Si pentru ca suntem o tara normala, nu-i asa, astept contestatia dvs insotita de spaga cuvenita, cum bine ne-au invatat ministrii nostri : o sticla de sticla cu tuica de-a voastra, nu posirca regateana, plus mezelicurile de rigoare !

Altfel.......

Link spre comentariu

Buna seara !

Pentru Pontiac-ul meu, dupa ce-l sterg de pe Anglia, ca sa-i pun legal placi de-ale noastre, m-ar costa 71325 Euro, si asta cu 90% reducere... Si motorul asta are volumul unui singur cilindru mai mare cu 15% decat al intregului motor de Matiz sau Spark.

Incep sa regret ca am refuzat anumite oferte de hardware care mi s-au facut cand umblam prin Ucraina si Republica Moldova...

Stima,

Dragos

Editat de Heavy D.
Link spre comentariu

deoarece sintem un popor format in mare parte din lasi si tradatori o sa inghitim multe pe linga aceasta taxa parerea mea

sintem in lumea atreia si asa vom ramane daca nu ne unim ca la vaitat nu ne intrece nimeni.

Editat de cristyvigo
Link spre comentariu

.....

E motiv de bucurie, statul a legalizat bigamia ... ai nevasta si masina pe viata :ap, cui si cat pot cere pe un HDJ100, 1998, poate EURO2 .... TPI 7000 eur si impozit 6100ron :al

Hai La Multi Ani si sa ne vedem sanatosi in 2012!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

obligatia de plata a taxei intervine si cu ocazia primei transcrieri a dreptului de proprietate, in Romania, asupra unui autovehicul inmatriculat pe teritoriul Statului Roman anterior datei de 1 ianuarie 2007 si pentru care nu a fost achitata taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule sau taxa pe poluare pentru autovehicule

Iata scaparea:banana

Este vorba de prima vanzare ,deci la aparitia pe cartea de identitate a unui al 3-lea detinator legea e lovita de nulitate!!!!

Deci cautam masini cu 2 proprietari pe carte!

Nu este nici o scapare.Legea se refera la "primul" transfer DUPA 1 ianuarie 2012:wink:Crezi ca stateau mii de romani degeaba la inmatriculari zilele astea sa nu-i prinda 2012?

Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun.
Link spre comentariu

Dece nu se infiinteaza o asociatie, pentru a da statul in judecata?

ca alta forma de protest nu exista!

Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat

Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v

Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v

Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel

Link spre comentariu

Legea asta s-a promulgat pana la urma? Eu am gasit ordonanta de urgenta 50/2008 privind instituirea taxei pe poluare pentru autovehicule, dar ultima modificare a ei e OUG 118/23.12.2010. Stiu ca s-a votat, dar pe la Baselu si la MO a trecut?

Samurai incepator
Link spre comentariu

Deocamdata nu a aparut nimic. Urmaresc Monitorul Oficial, iar ultimul dataza de pe data de 29.12.2011, chiar daca vocile spun ca a intrat in vigoare, dar ce, ca nu a aparut nimic, sau a a aprut mai demult in MOf si are termen de intrare in vigoare?

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Eu am cautat in baza de date a Indaco, cea "pe bani". Nu am gasit nici o modificare publicata. De aceea am intrebat, poate altii stiu mai multe ca mine.

Samurai incepator
Link spre comentariu

va salut,eu am si o dacie papuc 1600 cc,pentru ea am platit impozitul anual de 240 ron,se poate transforma un auto pers in autoutilitara,problema ca este mai mare rovineta,rocada suna bine pentru un 2800 cc.

Link spre comentariu

Se pare ca in seara asta, presedintele Chiorete (alege-sar prafu' de el si de tot neamu' lui), a promulgat legea....mai trebuie doar sa apara in monitorul oficial.

http://www.mediafax.ro/social/legea-privind-taxa-de-poluare-auto-a-fost-promulgata-9128961/

Editat de rommy20005
zic si io.........
Link spre comentariu

Azi mi-am transcris masina, inca nu stiau nici ei cand se va aplica noua lege deocamdata se transcrie ca si pana acum dupa vechea lege .

ieri la RAR am intrebat de recatalizarea masinilor non euro ,raspunsul a fost :-in romania registru auto roman nu omologheaza recatalizarea

Link spre comentariu

Nu s-a facut nimic pentru ca nimeni nu a dus demersul pana la capat. Este usor sa dam din gura si din tastatura in fata PC-ului... Vom ajunge sa muncim pentru a plati taxe si impozite... la un moment dat ne vom da seama ca dupa atata munca nu mai avem timp sa ne bucuram de jucariile pt care platim... va fi foarte trist!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare