PeCoclauri Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? HA ha ha ha Uite ce taxa trebuie platita daca vand toyota [ATTACH=CONFIG]128359[/ATTACH] :ha::ha::ha: aia e cu depreciere, presupun.. mie dupa alt calculator mi-a dat vreo 41000 EUR:uameni Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 (editat) Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? La un Patrol din 1993, 4,2D taxa e de aprox 39500 Euro. Adica ii mai dau eu un apartament cu 2 camere ( si masina ) la cumparator, ca s-o ia. :uameni Ieri la administratiile financiare, au aparut si Normele de punere in aplicare a legii. Trebuiesc studiate atent, dar sa nu uitam ca ....traim in RO.:wink: Editat Ianuarie 17, 2012 de madax GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? Ultima ora ! Taxa auto se amana pana la 01.01.2013. Cea ptr. masinile cumparate inainte de 2007 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? Ultima ora ! Taxa auto se amana pana la 01.01.2013. Cea ptr. masinile cumparate inainte de 2007 Pe ce baza? Cine anunta? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? Pe ce baza? Cine anunta? S-auzim de bine Ministrul mediului, borbely Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? Bune si protestele astea la ceva. Au inceput sa le tremure nadragii guvernantilor si vad ca incep ca sa faca concesii ca sa imbuneze lumea. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iurie Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? O stire legata de o eventuala amanare a taxei auto. http://www.mediafax.ro/social/taxa-auto-ar-putea-fi-amanata-cu-un-an-ministrul-mediului-a-cerut-reanalizarea-legii-9168099/ Editat Ianuarie 23, 2012 de iurie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? Ce nesimtire, anul asta toate bune si frumoase, doar este an electoral, in 2013, "fraierul" cu stampila sapa adanc in buzuar. :uameni - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? Asa .....sa mai zica cineva ca am iesit in piata degeaba.....:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? si aici aceeasi poveste http://www.ziare.com/taxa/taxa-auto/cedeaza-guvernul-la-presiunea-strazii-taxa-auto-pentru-masinile-vechi-amanata-pana-in-2013-1146562 insa deocamdata legea e in vigoare , nimic concret inca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? si aici aceeasi poveste http://www.ziare.com/taxa/taxa-auto/cedeaza-guvernul-la-presiunea-strazii-taxa-auto-pentru-masinile-vechi-amanata-pana-in-2013-1146562 insa deocamdata legea e in vigoare , nimic concret inca daca reusesc sa potoleasca lumea si se incheie cu demonstratile, totul revine la normal normalul lor NU AL NOSTRU nu ati vazut chiar acum ce stil au? prima data a anuntat de la tribuna Parlamentului ca la demis pe Baconshi s apoi i-a dat un SMS prin care ia comunicat si omului ce a hotarat in timpul discursului... cam asa o sa fie si cu Borbely... prima data zice cate ceva, apoi uita sau o baga in codul fiscal ...sa nu mai poata face nimic forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? Bune si protestele astea la ceva. Au inceput sa le tremure nadragii guvernantilor si vad ca incep ca sa faca concesii ca sa imbuneze lumea. :grin: iar o luam de la capat?...:) cu politica adica, acum ca tot mai multi isi dau seama ca putini pot totusi schimba ceva si pt cei pasionati de 4x4 ca doar noi nu traim in Congo... isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? trebuia sa o scoata de tot si sa scada si impozitul cum era odata! mama lor de escroci cu taxele lor cu tot! tara lui papura-voda. Editat Ianuarie 23, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? Eu am auzit ca plata taxei pt auto inmatriculate pana in 2007 se amana pana la anul,probabil ca sa pice in carca altora raspunderea pt aberatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? Si Ceasca incepuse sa dea 100 de lei in balcon la CC. Astia au pasat pisica moarta in ograda guvernului care va veni. Acum, daca tot s-a amanat aplicarea taxei la Daciile din omienouasutetoamna, redevine discriminatorie, asa ca probabil se poate proceda din nou la darea in judecata pentru a se inmatricula fara taxa. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? "Oamenii" fac tot posibilul sa calmeze "lumea" ("prosti dar multi, Doamne"- citat din Lapusneanu) si, dupa ce se vor calma spiritele, ba ca amanarea legii n-a trecut de parlament din cauza unei comisii, ba ca domn'ministru a demisionat intre timp cu tot cu promisiunea etc. Chiar daca amanarea legii va fi aplicata (desi este un tertip pentru a trimite lumea acasa de pe strazi) piata auto este oricum stricata. Cine vine sa-ti cumpere cazanul rade in nasul tau : ori mi-o vinzi la pretul asta de rahat ori esti liber sa ti-o duci la Rabla peste cateva luni. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? Cea mai imbecila lege data vreodata in statul asta de rahat e taxa de poluare. Nu are nici cea mai mica legatura cu polurea. Nici daca era gandita de un oligofren, handicapat mintal cu retard din nastere nu iesea o astfel de lege. Am vrut azi sa ma duc sa inscriu o masina. Dupa ce trebuie sa stai la cozile interminabile de la sectiile financiare, la RAR, dupa ce trebuie sa platesti o taxa la CEC si una la posta...dupa ce iti cer copi xerox dar ei nu au asa ceva in institutie ajungi in final la Pipera (biroul de inscriei in circulatie a auto). Masina fiind adusa in tara in 2011 februarie, deci cu taxa platita. La biroul de inscrieri iti mai trebuie o adeverinta de la ANAF precum ca NU a fost restituita taxa de poluare. Ca un bun cetatean am fost si la ANAF, acolo alte copi xerox dupa buletin, carte si talon + o cerere tip. Inmanez duduii de dupa ghiseu actele si imi da o hartiutza cu un nr. si o stampila si imi spne sa astept raspuns prin posta. O intreb cat timp sa astept si mi-a zis ca in conditiile date cam o luna, doua. Deci statul roman (politia inmatriculari auto) imi cere o adeverinta precum ca am fost baiat bun si nu mi-am luat banii inapoi pe o taxa ilegala. Din moment ce o hotarare judecatoreasca a unu stat a hotarat sa mi se restituie banii inapoi pt ca acea lege e neconstitutionala si incalca normele europene. Cum poti sa fi atat de imbecil sa mai ma pui sa platesc incaodata sau sa iti fac dovada ca nu mi-am facut dreptat in instanta. Incredibil ce se intampla in tara asta. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? La biroul de inscrieri iti mai trebuie o adeverinta de la ANAF precum ca NU a fost restituita taxa de poluare. si daca ti-a fost restituita taxa inseamna ca nu o sa mai poti inmatricula nici o masina? casa de nebuni....:uameni Editat Ianuarie 24, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? ce se intampla acuma nu are SENS. e batatie de joc ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? Nu este vorba despre legea carea fost tocmai amanata pana in2013? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iurie Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? Am si eu o rugaminte. Cine a reusit sa initieze si a finalizeze procesul de inmatriculare a unui autoturism cumparat second hand dupa intrarea in vigoare a noii taxe, sa ne dea si noua de stire si sa ne povesteasca prin ce a trecut. Si eu intentionez sa achizitionez o masina, dar inteleg ca nu este posbil acum. E cineva care a reusit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? si daca ti-a fost restituita taxa inseamna ca nu o sa mai poti inmatricula nici o masina? casa de nebuni....:uameni O plateste iar cumparatorul. Cea mai imbecila lege data vreodata in statul asta de rahat e taxa de poluare. Nu are nici cea mai mica legatura cu polurea. Nici daca era gandita de un oligofren, handicapat mintal cu retard din nastere nu iesea o astfel de lege. Am vrut azi sa ma duc sa inscriu o masina. Dupa ce trebuie sa stai la cozile interminabile de la sectiile financiare, la RAR, dupa ce trebuie sa platesti o taxa la CEC si una la posta...dupa ce iti cer copi xerox dar ei nu au asa ceva in institutie ajungi in final la Pipera (biroul de inscriei in circulatie a auto). Masina fiind adusa in tara in 2011 februarie, deci cu taxa platita. La biroul de inscrieri iti mai trebuie o adeverinta de la ANAF precum ca NU a fost restituita taxa de poluare. Ca un bun cetatean am fost si la ANAF, acolo alte copi xerox dupa buletin, carte si talon + o cerere tip. Inmanez duduii de dupa ghiseu actele si imi da o hartiutza cu un nr. si o stampila si imi spne sa astept raspuns prin posta. O intreb cat timp sa astept si mi-a zis ca in conditiile date cam o luna, doua. Exact aceeasi problema a patit-o un prieten astazi, pentru o masina inmatriculata prima oara in 2009 (luata din reprezentanta, din Romania), i-au cerut sa faca dovada ca fostul proprietar nu a cerut restituirea taxei. Editat Ianuarie 24, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endan Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? In momentul de fata ce taxa auto se aplica? http://forum.club4x4.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? i-ti raspund eu, sigur niciuna, pt ce din 13 ian nu a sosit metotologia de aplicare iar acum ca se amana nimeni nu stie nimic, ma refer la organele competente. Stiu asta pt ca tocmai vreau sa inmatriculez o masina Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? i-ti raspund eu, sigur niciuna, pt ce din 13 ian nu a sosit metotologia de aplicare iar acum ca se amana nimeni nu stie nimic, ma refer la organele competente. Stiu asta pt ca tocmai vreau sa inmatriculez o masina si deci daca vrei sa inmatriculezi o masina maine cum naiba e ? DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate