Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tara noastra ca o floare

bogdan1323

Postări Recomandate

Re: Tara noastra ca o floare

Vai draga mi-e masina asta. :bravo :grin:

Iti spun ce ar trebui sa mai faci.

1. Inaltare (diverse metode)

2. Verifica capetele de bara. Dupa cum se misca rotile s-ar putea sa ai o problema la unul dintre ele. Vezi ca doua dintre ele sunt reglabile. Mai strange-le. Sau desfa-le , curata si du la un strungar ca sa iti faca alte pastile. Sa nu uiti sa le gresezi cat mai des.

Sau poate ai joc in caseta de directie. Si acela se poate regla in anumite limite.

3. Carligul de remorcare te cam incurca in teren. Masina oricum are spatele lung si asta creeaza o serie de dezavantaje. Eu l-am dat jos.

4. Anuleaza ultima toba iar teava monteaz-o mai sus. O vei vovi destul de des

etc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Tara noastra ca o floare

Este mai mult decat abila in teren. Eu am ramas uimit de capacitatea de acestei masini de a se descurca in teren in orice conditie. Toba este modificata si sugruma motorul rau pt ca prima toba are teava subtire si se simte lipsa debitului la evacuare. Intradevar are joc in caseta de directie nu in capete pt ca am verificar si gresat tot ce mia stat in cale dar e mult prea frig si pe moment duc lipsa de un garaj incalzit. Am poze ffff frumoase dar mie greu sa le tot modific pt ca nu prea imi iese. Trebuie sa gasesc o solutie sa le incarc undeva si sa dau link :sr

Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare